:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S JANUARI
PERSBERICHT: KOOPDVD'S JANUARI
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2006-12-13 - Geplaatst door: Werner
PLEDGE THIS!
De spraakmakende Paris Hilton debuteert in haar eerste speelfilm!

Victoria English (Paris Hilton) leidt de populairste studentenclub van de South Beach universiteit. Haar Gamma's moeten net als Victoria zelf knap, stijlvol en rijk zijn. Wanneer ze door het eliteblad Maxim gekozen worden om in het magazine te verschijnen, grijpt Victoria dan ook de gelegenheid om daar zoveel mogelijk eigenprofijt uit te halen… Pledge This! is het grappige debuut van mode- en televisie-icoon Paris Hilton, dat nog voor House of Wax werd ingeblikt. Dit is de nieuwste film van National Lampoon, het gezelschap dat al eerder tekende voor klassiekers binnen het comedy genre, zoals National Lampoon's Animal House, National Lampoon's Vacation en National Lampoon's Christmas Vacation. Een geslaagde samenwerking,dus!

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Genre: comedy
Releasedatum: 30 januari 2007

Features:
• TrailerHOME BEYOND THE SUN
A Fight for freedom, a search for truth

China. Een natie vol contrasten, waar niet iedereen evenveel rechten heeft. In dit communistische land ontmoet studente Jenna (Melyssa Ade) de acht jaar oude wees Chu Lee (Molly Sayer). Chu Lee's moeder had geen geboortevergunning en werd zonder aarzelen aangegeven door haar echtgenoot. Hij bracht de staat op de hoogte, waarna zijn vrouw werd gedood. Chu Lee werd vervolgens in een weeshuis ondergebracht, waar ze nu al bijna een decennium lang haar dagen slijt. Jenna trekt zich het lot van het Chinese meisje aan, maar stuit zelf op veel weerstand. Ze zal niet alleen moeten vechten voor Chu Lee, maar ook voor haar geloofsovertuiging en waardigheid. Home Beyond The Sun schetst een indringend portret van het hedendaagse China, waar 110.000 wezen aan hun lot zijn overgelaten.

DVD Specs:
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1
Genre: inspirational
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Releasedatum: 30 januari 2007

Features:
• also on DVDGUNAAH
A love story of two enemies

De mooie, maar eenzame Prabha Narayan heeft zichzelf de zware taak toegeëigend om het corrupte Indische systeem te zuiveren. Haar naïeve, maar eerlijke karakter wordt zwaar op de proef gesteld wanneer ze plots verliefd wordt op een zekere Aditya. Niet zomaar een verliefdheid, maar Aditya blijkt de man waarmee ze haar leven verder wil delen, alleen is er een probleem. Aditya is een crimineel die door niemand minder dan Prabha werd opgepakt en in de gevangenis belandde. Gunaah vertelt het spannende verhaal van een eerlijke en oprechte agente die door haar eigen toedoen heel wat problemen op de nek haalt. Spannend, eerlijk en top-entertainment uit India.

DVD Specs:
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 2.0
Genre: Bollywood thriller
Speelduur: 135 min
Leeftijd: 16
Releasedatum: 30 januari 2007

Features:
• also on DVDHAPPY ACCIDENTS
Met Academy Award-winnares Marisa Tomei.

Wat doe je als de man van jouw leven beweert dat hij uit de toekomst afkomstig is? Ruby (Marisa Tomei) kiest al jaren de verkeerde minnaars uit. Ruby blijkt immers te vallen voor sukkels, maar samen met haar therapeut probeert ze dat patroon te doorbreken. Wanneer ze de slungelige, maar charmante, Sam (Vincent D'Onofrio) ontmoet, denkt ze aanvankelijk eindelijk afgerekend te hebben met haar verleden... Tot hij haar vertelt dat hij 400 jaar terug in de tijd is gereisd om haar dood te kunnen voorkomen. Sam komt namelijk uit de toekomst,zegt hij, en heeft het zo nu en dan moeilijk met alledaagse dingen. Ruby staat voor een verscheurende keuze: moet ze Sam geloven of is hij nog krankzinniger dan haar vorige vriendjes? Happy Accidents is een originele, intelligente,romantische comedy met Oscar ®winnares Marisa Tomei.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 16
Genre: Romantische comedy
Releasedatum: 30 januari 2007

Features:
• TrailerADVENTURE GOLF

Biedt u een kijkje bij de mooiste en meest exclusieve golfresorts ter wereld. Van de Schotse Hooglanden tot de woestijn van Dubai. De beelden op deze DVD, aangevuld met schitterende computeranimaties, tonen u de indrukwekkende greens, de schitterende omgeving, de fantastische shops en exquise restaurants die de streek te bieden heeft. Laat u inspireren voor een heerlijke golfvakantie. In deze informatieve serie zijn gastoptredens te zien van bekende golfers en internationale beroemdheden. De helft van het programma speelt zich af op de betreffende golfcourse. Computerbeelden zorgen voor een schitterend overzicht. Tevens ziet u de hoogtepunten van een rondje en welke faciliteiten de baan te bieden heeft. In de andere helft van het programma wordt aandacht besteed aan de omgeving, excursies, winkels en restaurants.

Zuid-Engeland
Ian Cross bezoekt de beroemde Stoke Park Club, de Purbeck Golf Club, Londen, de legendarische Royal St. George's Golf Club en de historische stad Canterbury.
Noord-Frankrijk
Ian Cross bezoekt de kustplaats Le Touquet, het platteland van Normandië, het schitterende Saint Saens. Hij speelt op een baan met uitzicht op de D-Day kust. Zijn laatste bestemming is Les Bordes, het voormalig jachtgebied van miljardair Baron Bich.
Schotland
Ian Cross bezoekt Gleneagles, Kings Course, Edinburgh, de kust van Lothianen, de Lundin Ladies Golf Club, de Hooglanden het mysterieuze Loch Ness en het traditionele Royal Dornoch.

DVD Specs:
Beeldformaat: letterbox
Geluid: Dolby Surround 2.0
Speelduur: 95 minuten
Genre: Special intrest
Releasedatum: 30 januari 2007

UIT HET ARCHIEF