:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: THE MUPPETS' WIZARD OF OZ
PERSBERICHT: THE MUPPETS' WIZARD OF OZ
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-08-01 - Geplaatst door: Werner
THE MUPPETS' WIZARD OF OZ
Anniversary Edition Celebrating 50 years of Bein' Green
Te koop op dvd vanaf 2 augustus 2006

Laat je optillen en meevoeren door de originele muziek en dolkomische optredens in dit nieuwe avontuur van Kermit de Kikker, Miss Piggy en alle andere Muppets! Geniet van dit maffe en muzikale avontuur waarin naast de dolkomische optredens van de Muppets-familie ook een sterrencast schittert, die onder meer bestaat uit de Grammy Award-winnares Ashanti als het meisje Dorothy dat ervan droomt om zangeres te worden, de voor een Oscar genomineerde Queen Latifah als Tante Em, David Alan Grier als Oom Henry, de Academy Award-winnaar Quentin Tarantino als zichzelf en Jeffrey Tambor als de Tovenaar. Maar de abolute ster is zonder twijfel Miss Piggy die alle vier de heksen voor haar rekening neemt; de Boze Heks van het Oosten, de Boze Heks van het Westen, de Goede Heks van het Noorden en Glinda, de Goede Heks van het Zuiden. Kermit de Kikker is de Vogelverschrikker die op zoek is naar zijn verstand. De Grote Gonzo is het Tinnen Ding dat op zoek is naar zijn hart, en Fozzie is een Laffe Leeuw die wel wat moed kan gebruiken. Pepe is de alsmaar ratelende en pratende Toto, die niet van de zijde van het meisje Dorothy afwijkt.

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de Muppets verschijnen op 2 augustus ook The Muppets Movie en The Great Muppet Caper op dvd.

Technische specificaties:
Regie: Kirk R. Thatcher
Scenario: Debra Frank & Steven Hayes
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Duits, Frans, Italiaans, Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Duits / Italiaans / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins
Beeldformaat: 16x9 - 1.78:1
Speelduur: 96 minuten (exclusief bonusmateriaal)

Bonusmateriaal:
Bloopers
Oz oeps!
Achter de schermen bij Disney
Exclusieve achtergrondreportage 'The Making of' met Pepe
Uitgebreid interview met Quentin Tarantino