:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2006
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2006
Bron: Warner - Datum: 2006-10-11 - Geplaatst door: Werner
HET PAARD VAN SINTERKLAAS

Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurantje runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. De eerste schooldag is een ramp en ze wil er nooit meer heen. Ze vindt troost bij Saartje, een oude pony die in een weitje niet ver van haar huis staat.Winky's moeder is bang van paarden, maar Winky vindt hen lief. Als Winky's moeder onverwachts naar China terug moet om voor haar eigen zieke moeder te zorgen, zoekt Winky nog meer steun bij Saartje. Nadat ze klaar is met helpen in het restaurant, fietst ze snel tot bij Saartjes weide om haar te knuffelen en met wortels te verwennen. Tante Cor, de eigenaresse van Saartje, wil Winky wel leren paardrijden, maar jammer genoeg mag dat niet van haar vader. Hij vindt paardrijden veel te gevaarlijk voor zo'n klein meisje. Als Saartje onverwacht sterft, is de ontreddering groot. Nu moet Winky het niet alleen zonder haar moeder stellen, maar ook nog eens zonder vriendje. Dan hoort Winky op school over de komst van Sinterklaas, een hele lieve man die iedereen cadeautjes geeft. Winky krijgt een ontzettend goed idee. Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed. Of niet?

Technische Fiche:
Regie: Mischa Kamp
Cast: Ebbie Tam, Jan Decleir, Anneke Blok, Peter Bolhuis, Antoin Cox, Mamoun Elyounoussi, Sallie Harmsen, Betty Schuurman
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Nederlans, Frans; in Dolby Surround 2.0: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 90 min.
Releasedatum: 25 oktober 2006

Extra's:
• Trailer
• Interviews
• FotoboekDE PIETENBENDE VAN SINTERKLAAS

Sinterklaas heeft niet genoeg Zwarte Pieten om het vele werk in Vlaanderen klaar te krijgen. Daarom doet hij een oproep via het Sinterklaas Nieuws om nieuwe helpers te vinden. Minstens duizend Pieten melden zich in Spanje. Terwijl de Sint en zijn Meesterpiet denken dat er nu niets meer kan misgaan, beraamt de gemene Blauwsint een plan om zelf Sinterklaas te worden. Hij ontvoert Keurpiet waardoor Pakjesnacht groot gevaar loopt. De Pietenbende van Sinterklaas zet meteen de achtervolging in. Lukt het de Pietenbende hem op tijd tegen te houden, zodat het feest van Sinterklaas dit jaar toch door kan gaan? Dat kom je te weten in de 25 afleveringen van deze charmante kinderreeks,die tijdens de klaasdagen van 2005 de sfeer verzorgden in het TamTam-blok bij VTM.

Technische Fiche:
Regie: Klaus Verscheure
Cast: Marc Bober, Rudy Morren, Daniël Vidovsky, Michael De Cock, Karolien De Beck, Sebastien Dewaele, Benjamin Van Tourhout, Door Van Boeckel
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Nederlands
Speelduur: ca. 6 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006COMEDY COLLECTION VAN DE BBC

De BBC neemt al sinds jaar en dag de taak op zich mensen aan het lachen te brengen en bouwde door de jaren heen niet alleen een ijzersterke reputatie op op het lachen-gieren brullen domein, maar net zo goed op het vlak van ingehouden gniffelen of het uitproesten uit plaatsvervangende schaamte. Warner Home Video heeft nu op zijn beurt met veel plezier de taak op zich genomen om een indrukwekkend aandeel van het BBC comedy archief onder één en hetzelfde label op`dvd te brengen: de Comedy Collection van de BBC. Deze behelst het indrukwekkendste aanbod aan BBC Comedy titels dat ooit op deze schaal in Vlaanderen geïntroduceerd werd en biedt ruimte aan zowel mainstream klassiekers genre Keeping Up Appearances, als aan de 'betere humor' uit onder meer Fawlty Towers, absurde sketches zoals in Not The Nine O'Clock News en wat dichter in de tijd de vlijmscherpe relatie analyses in Coupling, gedurfd provocerende humor in de aard van Nighty Night en de nieuwste revelaties in humorland van de hand van Ricky Gervais en Steve Merchant: The Office en Extras. De collectie is te herkennen aan het rode Comedy Collection label bovenaan de cover. Voor wie op zoek is naar nog meer hilariteit, bevat elke dvd een leaflet met een overzicht van de titels die beschikbaar zijn of binnen afzienbare tijd komen binnen deze collectie. En dat is nog niet alles, want in 2007 zal de collectie aangevuld worden met nog meer titels die elk op zich een foltering voor de lachspieren beloven. Surf naar www.comedycollection.be voor een volledig overzicht van de beschikbare titels en neem er regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven van de laatste updates omtrent de Comedy Collection.CHEF!
serie 1
serie 2
serie 3

Beware sharp knives and even sharper tongues...

SERIE 1
Maak kennis met Engelands beste én meest opvliegende chef kok. Gareth Blackstock (Lenny Henry), die de pollepel zwaait in het prestigieuze restaurant Le Château Anglais, duldt geen enkele hindernis op zijn queeste naar culinaire uitmuntendheid. Gareth werkt zich uit de naad om zijn keukenpersoneel de gouden regels van de kookkunst bij te brengen, maar om hun dankbaarheid te betuigen, buigen of breken ze zijn geboden bij de eerste de beste gelegenheid. Dit eerste seizoen laat je proeven van 7 afleveringen om duimen en vingers van af te likken (maar dat hoort natuurlijk niet in een klasserestaurant).

SERIE 2
Gareth Blackstock, de beste maar tevens nog steeds opvliegendste chef kok van Engeland is nu eigenaar van het prestigieuze restaurant Le Château Anglais. Terwijl het restaurant loopt als de heerlijkste hollandaise, wil het in zijn privéleven nogal eens klonterenà De 7 afleveringen van het tweede seizoen, geserveerd met extra portie humor.

SERIE 3
In dit derde seizoen lijkt Gareth Blackstock, onveranderlijk Engelands beste maar humeurigste chef kok, de juiste balans tussen werk en privé maar niet te kunnen vinden. Hij moet noodgedwongen zijn geliefde restaurant, Le Château Anglais, verkopen, want zijn perfectionisme heeft hem aan de rand van het bankroet gebracht. Voor zijn vrouw Janice is het welletjes geweest, en ze laat hem zitten. Raakt hij van de kook of brengt hij zijn leven weer op smaak? In de 6 afleveringen van dit derde seizoen gaat hij alvast op zoek naar de juiste kruidenmix.

Technische Fiche:
Regie: S1 & 2: John Birkin; S3: Dewi Humphreys
Cast: S1: Claire Skinner, Lenny Henry, Caroline Lee Johnson, Roger Griffiths, Oliver Samuels, Geoffrey McGivern, Elizabeth Bennett, Erkan Mustafa, Gary Parker; S2: Lenny Henry, Jean Luc Rebaliati, Caroline Lee Johnson, Roger Griffiths; S3: Lenny Henry, Roger Griffiths, Caroline Lee Johnson, Jean Luc Rebaliati
Taalkeuze in Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 4 oktober 2006

Extra's:
S1:
• Kerstspecial: A Bird in the HandNOT THE NINE O'CLOCK NEWS
deel 1
deel 2


DEEL 1
Tussen 1979 en 1982, verzorgde het Not The Nine O'Clock News-team de scherpste komedie op de Britse televisie en lanceerde het de carrières van de cast, o.a.topkomiek Rowan Atkinson (The Blackadder, Mr. Bean), het productieteam en de schrijvers. Deze selectie van hun supersnelle mix van satire, pop parodieën en grappige sketches bevat memorabele TV momenten als: Gerald the Gorilla, One Legged Raid, Cut Off Their Goolies,Punk Zips, Supa Dupa (Abba tribute), Constable Savage, The Devil Is He All Bad? en Kinda Lingers...

DEEL 2
Dankzij Rowan Atkinsons hilarische visuele grappen en verbale vuurwerk, Pamela Stephensons haarfijne imitaties en de uit het leven gegrepen humor van Mel Smith en Griff Rhys Jones, groeide het komische kwartet achter Not The 9 O'Clock News in de jaren '80 uit tot de grote vernieuwers van de Britse humor. In deze bloemlezing van knotsgekke gags, popsongparodieën en satirische sketches over actuele onderwerpen zitten klassieke pareltjes als McEnroe's Breakfast, Rowan Walks into a Lamppost, Not the Parrot Sketch, Hollywood Salutes Solidarity, I Like Trucking, Aleebee, Deaf Telephone en Nice Video Shame About the Song.

Technische Fiche:
Regie: Bill Wilson, Geoff Posner
Cast: Rowan Atkinson, Mel Smith, Griff Rhys Jones, Pamela Stephenson, Chris Langham
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 98 min. per dvd
Releasedatum: 4 oktober 2006ONLY FOOLS AND HORSES
serie 1
serie 2
serie 3

Classic wheelin' and dealin' in the first ever series of Britain's best loved comedy
Roy Slater and Reggie Trotter are back in town and Rodney, alias 'The Peckham Pouncer', is on the loose!

SERIE 1
Charmante sjoemelaar en rasechte Cockney Del Trotter is van alle markten thuis. Zwarte markten, doorgaans. Met zijn kleinschalige zwendelpraktijken en duistere dealtjes probeert hij de kip met de gouden eieren binnen te halen. Vruchteloos, uiteraard. Daarnaast moet hij ook zijn sullige jongere broer, Rodney, en opa zien te onderhouden. Het drietal betrekt samen een flatje in Peckham,in het zuiden van Londen... de uitvalsbasis voor 6 afleveringen sjoemelplezier in dit eerste seizoen van Only Fools And Horses.

SERIE 2
Meer nog dan een thuis, is de flat in deze 7 afleveringen van het tweede seizoen het hoofdkwartier van Trotter's Independent Trading. Del is er heilig van overtuigd dat zijn plannetjes hem op een goede dag het grote geld zullen opleveren. Gewoon wat geduld, een paar goede zaakjes, en alles valt wel op zijn plaats.

SERIE 3
Ondanks de kleine en grote tegenslagen van het leven, blijft moderne held Del ook tijdens de 7 afleveringen van dit derde seizoen onverstoorbaar voortzwoegen aan zijn grote droom, met hilarische en hartverwarmende gevolgen...

Technische Fiche:
Regie: S1: Martin Shardlow; S2 & 3: Ray Butt
Cast: S1, 2 & 3: David Jason, Nicholas Lyndhurst, Lennard Pearce
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 4 oktober 2006OPEN ALL HOURS
serie 1
serie 2

Hilarische afleveringen van de klassieke komedie vanuit de winkel op de hoek.

SERIE 1
Gehuld in een bruine stofjas en geplaagd door een lichte stotter, houdt Arkwright, ergens in het noorden van Engeland, een buurtwinkeltje open. Voor en na de openingsuren, die hij zo lang rekt als wettelijk mag, vindt hij nog voldoende tijd om zich aan zijn grote passies te wijden: de zuurverdiende centen van zijn nietsvermoedende klanten aftroggelen, zijn dromerige neef Granville op het rechte pad houden en zijn onvermoeibare jacht op verpleegster Gladys Emmanuel voortzetten. 6 afleveringen lang winkelplezier in dit eerste seizoen van Open All Hours.

SERIE 2
Krenterige kruidenier Arkwright (Ronnie Barker) riskeert nog liever een amputatie dan dat hij zijn dodelijke kassa zou vervangen. Intussen blijft Gladys Emmanuel, de verpleegster met de indrukwekkende boezem en een oude Morris Minor, zijn amoureuze avances doorprikken. Voor Arkwright zit er niets anders op dan zich af te reageren op zijn overwerkte, seksueel en sociaal gefrustreerde neef en boodschappenjongen, G G G Granville, een situatie die opnieuw 7 afleveringen lachplezier in stock heeft.

Technische Fiche:
Regie: S1 & 2: Sydney Lotterby
Cast: S1 & 2: Ronnie Barker, David Jason, Lynda Baron
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 4 oktober 2006

Extra's:
S1:
• Pilot aflevering
• Biografie van schrijver Roy ClarkeINVASION serie 1, 6 disc
Decennia lang speurde de mens de hemel af op zoek naar tekenen van intelligente levensvormen. Maar wat als ze hier al die tijd al waren?

In Homestead, een klein stadje in Florida, krabbelt de bevolking recht na het kortstondige, maar vernietigende bezoekje van orkaan Eve. De tragische nasleep is zoals te verwachten: verwoeste huizen, stroomstoringen, overhoop gegooide levensà Wat ze niet beseffen is dat de gevolgen van de orkaan niet de ergste van hun zorgen zijn, want in het staartje ervan, bleek zich een tweede ongenode gast schuil te houden, die een iets langduriger verblijf beoogt: Homestead werd als mikpunt gekozen van een invasie. Parkwachter Russell Varon, een gescheiden vader van twee, verwacht zijn derde kind met zijn nieuwe vrouw, Larkin Groves, die als reporter voor de lokale televisie werkt. Voor hen vormt de orkaan het startschot voor een reeks bizarre gebeurtenissen die hen steeds verder meevoeren in het onbekende. Als sherifg Tom Underlay, de nieuwe echtgenoot van dokter Mariel Underlay, Russells ex vrouw,na de orkaan het hele gebied in quarantaine plaatst, koestert Russell argwaan. Bovendien gedragen sommige bewoners van het stadje zich vreemd en lijken ze onderhuids veranderd in... iets anders• Iets beangstigends... mogelijk buitenaards. Hij probeert uit te vissen wat er achter de vreemde fenomenen schuilgaat en vangt zo zonder het te beseffen een strijd aan voor het behoud van zijn familie, zijn gemeenschap en misschien zelfs het voortbestaan van de menselijke soort. Volg 22 afleveringen lang alle wendingen, ontwikkelingen en schokkende onthullingen in deze spannende serie van de hand van Shaun Cassidy, waarin twee met elkaar verbonden gezinnen, de Varons en de Underlays, grip proberen te krijgen op de mysterieuze gebeurtenissen in de nasleep van een orkaan en stilaan de waarheid ontdekken over zichzelf en hun stadje. Gezinnen zoals de onze - met liefhebbende ouders, kinderen die leiding nodig hebben en, uiteraard, één zwart schaap. In dit geval is dat Dave, een gemoedelijke werkloze weblogger die achter alles een samenzwering ziet, en achter elke samenzwering een buitenaards wezen. Alleen zou hij dit keer wel eens gelijk kunnen hebben!

Technische Fiche:
Creatie: Shaun Cassidy
Regie: Thomas Schlamme, Lawrence Trilling, Sergio Mimica Gezzan, Rod Holcomb, Ernest Dickerson, Michael Nankin, Steve Shill, J. Miller Tobin, Bill Eagles, Harry Winer, Fred Toye, Bryan Spicer, Eric Laneuville
Cast: William Fichtner, Eddie Cibrian, Kari Matchett, Lisa Sheridan, Tyler Labine, Alexis Dziena, Evan Peters, Ariel Gade, Aisha Hinds
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Portugees, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 40 min. per aflevering
Releasedatum: 4 oktober 2006

Extra's:
• Weggelaten scènes
• Invading the mind of Shaun Cassidy
• BloopersSMALLVILLE serie 5, 6 disc
Het seizoen dat zijn verbazende lot bepaalt!

Welkom op Central Kansas University, waar uiterlijk bedrieglijk kan zijn, liefde tragische dimensies kan aannemen en het mysterie van de Man van Staal langzaam maar zeker ontrafeld raakt. Clark Kent heeft het niet alleen erg druk met zijn universitaire studies aan Central Kansas U., ook daarbuiten krijgt hij het steeds zwaarder te verduren. Op zijn schouders torst hij immers niet enkel zijn eigen lot, maar misschien wel dat van de hele wereld. "Dit seizoen noemen we zelf Superman in Training," zegt Alfred Gough, medebedenker van de reeks. "Clark zal eindelijk zijn lotsbestemming aanvaarden." Er staat van alles te gebeuren in dit spannende en beslissende seizoen: Clark bindt de strijd aan met Kryptoniaanse rebellen. Lex Luthor lanceert een smerige politieke campagne onder het veelzeggende motto: "vandaag Kansas, morgen de wereld". Het Fortress of solitude verrijst. Clarks liefde voor Lana Lang wordt intenser en zijn relatie met Lois Lane blijft er een van vriendelijke vijandschap. Hij krijgt het ook aan de stok met AC (alias Aquaman), Victor Stone (alias Cyborg) en de geheimzinnige Milton Fine (alias Brainiac). Er gebeurt iets vreselijks, een tragedie die zelfs Clark met zijn superkrachten niet kan afwenden. Verscheidene andere sleutelelementen uit de Supermansaga vinden in dit seizoen hun beslag. De toekomstige Man Van Staal wordt weer een jaartje ouder. Een nieuwe dosis mirakels, fantasie en drama in de 22 afleveringen op deze 6 delige box met tal van extra's!

Technische Fiche:
Creatie: Alfred Gough, Miles Millar
Regie: James Marshall, Terrence O'Hara, Whitney Ransick, Paul Shapiro, Jeannot Szwarc, Rick Rosenthal, Michael Rohl, Peter Ellis, Greg Beeman, Glen Winter, Tom Welling
Cast: Tom Welling, Kristin Kreuk, Michael Rosenbaum, Erica Durance, Allison Mack, John Glover
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels, Portugees
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Portugees, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 41 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006

Extra's:
• De 100ste aflevering Van Smallville: het maken van een mijlpaal
• Audiocommentaar bij 2 afleveringen
• Weggelaten scènes
• Look, up in the sky• the Amazing story of Superman: fragmenten uit de nieuwe documentaire van Bryan Singer en Kevin Burns
• Vengeance Chronicles: promotionele webisodesE.R. serie 7, 3 disc
Leven. Dood. Chaos. Kortom: een gewone werkdag op de spoedafdeling!

Een schoolbus vol kinderen die door de rook bevangen zijn... een wild in het rond schietende man die 19 slachtoffers maakt... een kerel in een opossumpak die zijn tanden zet in een man in een kangoeroekostuum. Slechts enkele van de vele patiënten die dagelijks in de ER belanden. De brancards rollen weer af en aan in de 22 afleveringen van dit uitmuntende zevende seizoen, dat opnieuw enkele sterke doorlopende verhaallijnen bevat. Abby wordt herenigd met haar moeder, een turbulente vrouw die lijdt aan een bipolaire aandoening. Carter is afgekickt en keert terug, Abby's medische opleiding begint van voren af aan, Benton werkt zich uit de naad om opnieuw in Romano's gratie te komen, Kovac doodt een overvaller, Weaver onthult haar seksuele geaardheid en Chen weigert te zeggen wie de vader van haar kind is. Intussen stappen Greene en Corday in het huwelijksbootje, maar Greenes ziekte werpt een schaduw op hun geluk. Spanning, drama, suspens - de dokters staan paraat!

Technische Fiche:
Creatie: Michael Crichton
Regie: Jonathan Robert Kaplan, Christopher Misiano, Paris Barclay, Richard Thorpe, Lesli Linka Glatter, Christopher Chulack, David Nutter, Felix Enriquez Alcala, John Wells, Guy Norman Bee, Marita Grabiak, Laura Innes, Anthony Edwards
Cast: Noah Wyle, Laura Innes, Laura Cerón, Deezer D, Anthony Edwards, Eriq La Salle, Yvette Freeman, Alex Kingston, Goran Visnjic, Maura Tierney, Emily Wagner, Sherry Stringfield, Abraham Benrubi, Lynn A. Henderson, Julianna Margulies, Paul Mccrane, Ming na, Lily Mariye, Conni Marie Brazelton, Ellen Crawford, Monté Russell
Taalkeuze in Stereo: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 42 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006

Extra's:
• Niet eerder vertoonde scènes
• BloopersTWO AND A HALF MEN serie 2, 4 disc

Welkom terug bij het strandhuisje van de Harpers in Malibu, waar een van de leukste TV komedies sinds jaren zich afspeelt.Vrijgezel Charlie probeert (niet al te hard) zich de naam te herinneren van het meisje dat boven staat te douchen. Alan is nog steeds Charlie's nerveuze, gescheiden broer die er trots op is dat hij ooit de titel "San Fernando Valley's Chiropractor van het Jaar" heeft behaald. En dan is er Jake, 11 jaar oud en zoon van Alan, die zich het lekkerste voelt met een pak vruchtensap in de ene hand en de afstandsbediening van de TV in de andere. Nu ze een jaar hebben samengewoond, weten de tweeënhalve man intussen hoe ze samen één gezin kunnen vormen. Min of meer. Maar desalniettemin vinden ze nog steeds heel wat hilarische struikelblokken op hun pad. Die kunt u allemaal met hen meebeleven in deze set van 4 dvd's met alle 24 afleveringen van het tweede seizoen van deze scherpzinnige en sprankelende serie.

Technische Fiche:
Creatie: Lee Aronsohn, Chuck Lorre
Regie: Pamela Fryman, Gary Halvorson, Asaad Kelada, J.D. Lobue Cast: Conchata Ferrell, Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Melanie Lynskey
Special guests: Sean Penn, Elvis Costello, Denise Richards, Jeri Ryan, Lucy Lawless
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Portugees, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 20 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006DALLAS serie 5, 5 disc
Het einde van Jock Ewing. Het begin van de strijd om Ewing Oil.

Dit jaar treft het noodlot Souhfork. Jock Ewing, de onverzettelijke, meedogenloze grondlegger van het imposante Ewing Oil imperium, verdwijnt van het toneel door een helikoptercrash. De familie is verslagen. Maar Dallas zou Dallas niet zijn als het verdriet niet uiteindelijk plaats zou maken voor manipulatie, intriges en vuile spelletjes om de Ewing miljoenen in handen te krijgen. De uitwerking van Jocks dood is slechts één van de vele dramatische gebeurtenissen in de 26 afleveringen van seizoen vijf. Want er is meer, veel meer. Sue Ellen en J.R. gaan uit elkaar en maken ruzie over de voogdij over hun zoontje, maar uiteindelijk probeert J.R. haar opnieuw voor zich te winnen. Pam and Bobby verliezen hun hart aan een schattige baby met een verleden dat met Southfork verbonden is, maar er komt een domper op hun geluk als Bobby van moord beschuldigd wordt. Cliff Barnes brengt J.R. aan de rand van de financiële afgrond, maar al snel heeft J.R. alle troeven in handen en zit Cliff met de brokken. Donna treft Ray in het gezelschap van een andere vrouw in bed aan. Voeg hier nog een ontvoering, een verkrachting en wat zelfmoordpogingen aan toe en zelfs de hele staat Texas lijkt niet groot genoeg voor Dallas. Sinds de première in 1978 groeide Dallas uit tot een internationaal fenomeen met uitzendingen in meer dan 130 landen en de heruitzendingen werven op vandaag nog steeds nieuwe generaties fans. De in totaal 14 seizoenen waren goed voor 17 Emmy nominaties, waarvan 4 toegekende Awards, en 14 Golden Globe nominaties, waarvan er 1 verzilverd werd.

Technische Fiche:
Creatie: David Jacobs
Regie: Irving J. Moore, Leonard Katzman, Victor French, Patrick Duffy, Harry Harris, Larry Hagman, Joseph Manduke, Michael Preece
Cast: Patrick Duffy, Larry Hagman, Linda Gray, Barbara Bel Geddes, Charlene Tilton, Steve Kanaly, Ken Kercheva, Paul Sorenson, Susan Howard, Victoria Principal
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Hongaars
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Hongaars, Arabisch, Zweeds, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 47 min.
Releasedatum: 25 oktober 2006

Extra's:
• Nieuwe featurette: A Living Landmark, a tour of the Real Southfork RanchTHE O.C. serie 3, 7 disc
Het laatste jaar. Eindbal. Afstuderen. Bezoeken aan de Universiteit. Oude vrienden. Nieuwe problemen. En een heleboel Koreaanse popsterren.

Ryan's neiging om iedereen te redden loopt uit op een ramp. De relatie van Seth en Summer loopt op de klippen dankzij de neiging van Seth om altijd de waarheid te zeggen. Terwijl Kirsten probeert haar leven weer op orde te krijgen, maakt Sandy zich meester van de Newport Group. Zo ontdekt hij dat hij de rechtmatige opvolger is van Caleb Nichols nalatenschap vol schandaal. Marissa raakt buiten zinnen als zusje Kaitlin - een Julie Cooper in wording - naar huis terugkeert om de boel op stelten te zetten. Over Julie Cooper gesproken, zij wordt uit haar Palace gezet - en moet in de achterbuurt van Orange County gaan wonen. Geen teken van senioritis. Alle 25 afleveringen leiden naar de meest choquerende finale die je ooit zag. De serie heeft humor, moed, geweldige muziek en alle tieneronzekerheid die je maar kunt wensen (en meer). Daarom is The O.C. "de John Hughes film van het eerste decennium van de 21e eeuw" (popmatters.com).

Technische Fiche:
Creatie: Josh Schwartz
Regie: Ian Toynton, Tony Wharmby, Michael Lange, Michael Fresco, Tate Donovan, Norman Buckley, Roxann Dawson, Robert Duncan Mcneill
Cast: Peter Gallagher, Kelly Rowan, Mischa Barton, Benjamin Mckenzie, Adam Brody, Rachel Bilson, Melinda Clarke
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 42 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006

Extra's:
• The making of
• The subways video
• What's in a name?THE WEST WING serie 7, 3 disc
Wie wordt de machtigste man ter wereld?

Nu de race naar het Witte Huis in volle gang is, laten presidentskandidaten Arnold Vinick (Alan Alda) en Matthew Santos (Jimmy Smits) ongegeneerd hun spierballen rollen. Hun campagnes worden achter de schermen aangezwengeld door een legertje enquèteurs en spindoctors, door de makelaars van de macht en de harde werkers die het beleid uitstippelen. De 22 afleveringen van Seizoen 7 luiden tegelijk het begin in van een nieuwe ambtstermijn en het einde van de serie. Hoogtepunten van deze ultieme jaargang zijn het meeslepende - en live gebrachte - debat tussen Vinick en Santos, en de manier waarop President Bartlet (Martin Sheen) omspringt met een nucleaire dreiging. Door de onverwachte dood van hoofdrolspeler John Spencer evolueerde de verhaallijn in een onverwachte richting. "Johnny, het is alsof we je nauwelijks kenden," zegt Sheen in een op tv uitgezonden hulde. Het enige wat blijft en beklijft zijn Spencers laatste bijdragen aan de grootsheid van The West Wing.

Technische Fiche:
Creatie: Aaron Sorkin
Regie: Christopher Misiano, Alex Graves, Andrew Bernstein, Lesli Linka Glatter, Max Mayer, Paul Mccrane, Laura Innes, Matia Karrell, Mimi Leder, Steve Shill, Nelson Mccormick, Tim Matheson
Cast: Alan Alda, Stockard Channing, Kristin Chenoweth, Dulé Hill, Allison Janney, Joshua Malina, Mary Mccormack, Janel Moloney, Richard Schiff, John Spencer, Bradley Whitford, Jimmy Smits, Martin Sheen
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Portugees, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 41 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006LOIS & CLARK serie 4, 6 disc
Zeg "Ja, ik wil" tegen de avonturen en de pret van het laatste seizoen

Lois Lane en Clark Kent hebben het beste voor het laatst bewaard. In hun laatste seizoen gaan ze eindelijk trouwen. Er zijn een paar hindernissen op hun weg naar huwelijksgeluk: een groots gevecht met Lord Nor; een ontmoeting vol avonturen met de Wedding Destroyer, die denkt dat je beter dood dan getrouwd kunt zijn; en zelfs huwelijksnacht interruptus dankzij een door de tijd reizende H.G. Wells. Maar voor of na de rijst, alle 22 afleveringen van het vierde seizoen zinderen dankzij Lois & Clarks combinatie van actie en comedy. Een groot aantal slechteriken geesten, buitenaardse wezens, geestelijk gestoorde wetenschappers en bizarre criminele genieën draagt bij tot de opwinding. Een groot aantal gastacteurs Drew Carey, Harry Anderson, Delta Burke en meer draagt bij tot de humor. Het is tijd om te vliegen... en vaarwel te zeggen!

Technische Fiche:
Creatie: Joe Shuster, Jerry Siegel
Regie: Philip Sgriccia, Michael Lange, Richard Friedman, David Grossman, Robert Ginty, Chris Long, Oz Scott, Peter Ellis, Mike Vejar, Jim Charleston, Jim Pohl, Neal Ahern, Eugenie Ross Leming
Cast: Dean Cain, Teri Hatcher, Lane Smith, Justin Whalin, Eddie Jones, K Callan
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels, Frans, Spaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Deens, Noors, Zweeds, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 44 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006THE FRESH PRINCE OF BEL-AIR serie 4, 4 disc
Het jaar waarin Will en Carlton universitair worden!

College Boyzzz! Will en Carlton schrijven zich in aan de Universiteit van Los Angeles, thuishaven van de Peacocks - en het studentenleventje geeft hen vleugels! Adembenemende meisjesstudenten (en eentje die Carlton nog wat meer beneemt). Hun eigen stek (OK, het badhuis van de Banks, maar het is nog geen zeven meter tot de keukendeur). Studentenfuiven (maar feesten met geesten op een kerkhof zet een domper op Wills vreugde). En (verrassing!) ze leren zelfs wat bij. Will Smith combineert andermaal hip(hop)pe grootstadshumor met spetterende sitcomtoestanden, een komische snelcursus in 26 hoofdstukken, netjes gebundeld op vier dvd's en samen goed voor het geslaagde vierde seizoen van The Fresh Prince Of Bel Air. Jouw taak is eenvoudig: ze allemaal bekijken en lachen om te leren. Welkom in het jaar dat Will en Carlton naar de unief gaan.

Technische Fiche:
Creatie: Andy Borowitz, Susan Borowitz
Regie: Shelley Jensen, Chuck Vinson, Eddie Gorodetsky, Maynard C. Virgil, Madeline Cripe
Cast: Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid
Taalkeuze in Stereo: Engels; in Mono 1.0: Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 25 oktober 2006AJAX: DE 100 MOOISTE GOALS

Doelpunten, doelpunten, doelpunten! Ajax doelpunten in alle soorten en maten, lengtes en gewichten. Ajaxdoelpunten uit alle tijden. In deze Ajax Top 100 Doelpunten zien we goals in al hun glorie voorbij komen en het genotsgehalte is even groot als de herkenbaarheid van die momenten van eeuwige glorie. Wat bepaalt de schoonheid van een doelpunt? Is het de uitvoering, de stijl, de plaats van handeling? Is het gerelateerd aan de maker of is het belang van de treffer van doorslaggevende betekenis? De verscheidenheid aan fraaiheidsnormen maakt het kiezen van de 100 mooiste Ajax doelpunten tot een bijna onmogelijke opgave. Want iedereen heeft zijn persoonlijke 'mooiste' of zijn meest dierbare Ajax goal in zijn hart opgeslagen. Deze selectie is derhalve op een tintelende en uitdagende manier subjectief, evenals de rangorde die in de Ajax Top 100 is aangebracht. De dvd Ajax 100 Mooiste Goals (aangevuld met een aantal originele op zichzelf staande items) is er één die keer op keer gespeeld kan worden zonder dat er een grammetje genot vanaf gaat!

Technische Fiche:
Samenstelling: Frits van Rijn, David Endt
Taalkeuze in stereo: Nederlands
Speelduur: ca. 112 min.
Releasedatum: 25 oktober 2006THE ROLLING STONES: TRUTH AND LIES (Black Hill Music Library)

Ze zijn de grootste rock and roll band ter wereld. Sinds 1962 hebben ze tientallen hits geproduceerd, in honderden stadions overal ter wereld gespeeld en een leger fans, imitators en critici voortgebracht. Wilde kreten van miljoenen muzikale mensen en rillingen van afschuw van het establishment vielen hen ten deel. In dit levendige programma vol archiefbeelden komen hun tijdgenoten, fans en critici aan het woord over de liedjes, de schandalen, de crises en de excessen waardoor ze de beroemdste en beruchtste band werden die ooit bestaan heeft.

Technische Fiche:
Regie: Holly Elson
Taalkeuze in Digital Stereo PCM: Engels
Ondertiteling: Duits, Frans, Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Fins, Spaans
Speelduur: ca. 85 min.
Releasedatum: 11 oktober 2006

Extra's:
• Nieuwsopnames & interviews, ong. 30 minuten bonusmateriaal incl. Mick Jaggers bruiloft!LOU REED: ROCK AND ROLL HEART (Black Hill Music Library)

"A Walk on the Wild Side", zo mag je deze ultieme blik op de carrière en invloed van de New Yorkse rasrocker Lou Reed wel noemen. Lou Reed: Rock and Roll Heart zit barstensvol archiefmateriaal van optredens, en bestrijkt drie decennia. De film begint bij de oprichting van Velvet Underground, besteedt dan aandacht aan Reeds langdurige solocarrière, en eindigt met zijn meest recente project, zijn medewerking aan de futuristische rockopera Time Rocker. Interviews met Reed zelf en met vrienden en bandleden bieden een persoonlijk inzicht in de man die zulke klassieke songs heeft voortgebracht als Heroin, Sweet Jane en het beruchte Walk on the Wild Side. Belangrijke artiesten, waaronder David Bowie, David Byrne, Patti Smith, Suzanne Vega, Dave Stewart en Philip Glass, geven hun visie op de invloed die Reed heeft uitgeoefend. Lou Reed: Rock and Roll Heart is niet alleen een meeslepend portret van de artiest, maar ook een wandeling door de turbulente en fascinerende tijden die zijn muziek vorm hebben gegeven.

Technische Fiche:
Regie: Timothy Greenfield Sanders
Taalkeuze in PCM stereo: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Duits, Deens, Zweeds
Speelduur: ca. 83 min.
Releasedatum: 11 oktober 2006

Extra's:
• Biografie
• Discografie
• Zeldzame beelden van the Velvet UndergroundD12: LIVE IN CHICAGO (Black Hill Music Library)

Tijdens dit live optreden in het 'Chicago House of Blues' speelt D12 een aantal van de beste nummers van hun eerste twee albums, afgewisseld met individuele solonummers. Van zo dichtbij heb je D12 nog nooit kunnen zien!

Songtitels
• Pistol Pistol
• Just Like U
• Loyalty
• D12 World
• Under the Influence
• Leave Dat Boy Alone
• Pimp Like Me
• Gurls wit da Boom
• Fight Music
• 40 oz.
• Revelation
• Rockstar
• Purple Pills
• My Band
• How come
• Ghetto Music
• American Psycho II

Technische Fiche:
Taalkeuze in PCM stereo en Dolby Digital 5.1: Engels
Speelduur: ca. 116 min.
Releasedatum: 11 oktober 2006

Extra's:
• Biografieën en diepte interviews
• Concert opgenomen in High DefinitionHARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE 1 disc edition

Wanneer Harry Potters naam uit de Vuurbeker opduikt, moet hij tegen wil en dank deelnemen aan het Toverschooltoernooi, een afmattende strijd om eer en glorie tussen drie tovenaarsscholen. Maar aangezien Harry zichzelf niet opgaf als kandidaat deelnemer, rijst de vraag wie dat dan wel deed? Nu moet hij het hoofd bieden aan een levensgevaarlijke draak, woeste waterdemonen en een betoverd labyrinth... om uiteindelijk in de meedogenloze handen te vallen van hij die niet genoemd mag worden. In deze vierde filmadaptatie van J.K. Rowlings Harry Potter serie wordt alles anders voor Harry, Ron en Hermelien, die hun kindertijd voorgoed vaarwel zeggen en uitdagingen aangaan die hun verbeelding te boven gaan.

Technische Fiche:
Regie: Mike Newell
Cast: Eric Sykes, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Timothy Spall, David Tennant, Mark Williams, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Clémence Poésy, Jeff Rawle, Robert Pattinson, Jason Isaacs, Tom Felton, Stanislav Ianevski, Brendan Gleeson, Robbie Coltrane, Alan Rickman, Maggie Smith, Michael Gambon
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Vlaams, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Speelduur: ca. 150 min.
Releasedatum: 4 oktober 2006Verwacht in november

6 november 2006:
• Polar Express (1 disc edition)

8 november 2006:
• Nighty Night, serie 1
• Hi De Hi, Serie 1
• Little Britain, serie 1
• Little Britain, serie 2
• Only Fools and Horses, serie 4
• Only Fools and Horses, serie 5
• Only Fools and Horses, serie 6
• Only Fools and Horses, serie 7
• Open All Hours, serie 3
• Open All Hours, serie 4
• E.R. Box, serie 1-7
• West Wing Box, serie 1-7 + 2 bonusdiscs
• Sopranos Box, serie 1-5
• Babylon Complete Collection Box, serie 1-5
• Gilmore Girls Box, serie 1-5
• Six Feet Under Complete Collection Box, serie 1-5
• Best of Friends Complete Collection Box, serie 1-10

15 november 2006:
• The Lake House (ook huur)
• Poseidon (ook huur)
• Curb Your Enthousiasm, serie 5 (2 disc)
• The Maltese Falcon S.E. (2 disc)
• The Green Mile S.E. (2 disc)

• Body Heat Deluxe Edition
• Nine Dog Christmas
• Roberta (Astaire & Rogers)
• Last Days Of Disco

22 november 2006:
• De Kleine IJsbeer: Nanoeks Redding (Little Polar Bear: Nanook's Rescue)
• De Kleine IJsbeer: Bezoek Van De Zuidpool (Little Polar Bear: Visit From The South Pole)
• Beyond The Poseidon Adventure
• Harry Potter 1, 2, 3 & 4 S.E. Box (8 disc)
• Harry Potter 1, 2, 3 & 4 Box (4 disc)
• Nijntje Box set

29 november 2006:
• The Sopranos, serie 6
• Miss Congeniality 1 & 2
• Ocean's Eleven/Twelve
• 3 pack Keanu Reeves
- Constantine
- The Matrix
- The Devil's Advocate
• 3 pack Al Pacino
- Any Given Sunday
- Heat
- The Devil's Advocate
• Superman S.E. (4 disc)
• Superman II S.E. (3 disc)
• Superman III Deluxe Edition
• Superman IV Deluxe Edition
• Superman S.E. Box (Legacy Collection) (9 disc)
• Ultimate Superman Collection Tin Box (13 disc + comicbook)


Recent nieuws van dezelfde bron