:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: 5 HERBIE-FILMS
PERSBERICHT: 5 HERBIE-FILMS
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-10-30 - Geplaatst door: Werner
HERBIE 5-DVD BOX
De vijf avonturen van de "dolle kever" eindelijk verzameld in een fraaie DVD-box
Het hele levensverhaal van Herbie vanaf 8 november 2006 te koop op DVD

De avonturen van Herbie zijn nu verkrijgbaar in een verzamelbox om groot en klein te blijven betoveren en boeien met sterke sensaties.

Een jaar na de wedergeboorte van Herbie, verzamelt Walt Disney de vijf avonturen van de sympathiekste kever aller tijden in een verzamelbox. De nr. 53 met zijn lachende koplampen en bolle snoet is een onsterfelijke legende die klein en groot blijft boeien met zijn meeslepende avonturen. De avonturen van de dolle kever gingen van start in 1969 onder de titel The Love Bug. In dit verhaal vormt de kleine, eigenzinnige bolide op gas een team met Budy Hackett en Dean Jones, een onfortuinlijke racepiloot die kennismaakt met het talent van Herbie. Deze innemende eerste prent oogstte meteen een groot succes en was de voorbode van drie andere die later zouden volgen.

DVD-formaat: 16x9
Speelduur: 103 min

In 1974 verschijnt de kever opnieuw aan de start in Herbie Goes to Monte-Carlo. In dit ongewone verhaal maakt de kever zich op om deel te nemen aan een race Parijs – Monte-Carlo. Maar Herbie valt voor de charmes van een sportieve Lancia en speelt er de koning van de weg. Juwelendieven trachten Herbie te misbruiken en verbergen een juweel van onschatbare waarde in zijn tank. De kever begint dan aan een duizelingwekkende race tegen de klok.

DVD-formaat :4x3
Speelduur : 100 min

Drie jaar later brengen de avonturen onze kever naar Rio de Janeiro in Herbie Rides Again. Herbie wordt in de val gelokt door een misdaadbende, lastig gevallen door een zakkenroller en belaagd door een woeste stier.

DVD-formaat : 4x3
Speelduur : 84 min

In 1980, in Herbie Goes Bananas maakt Helen Hayes haar opwachting op het witte doek. Zij neemt plaats aan het stuur van de kever om te trachten haar huis te redden. De groothartige Herbie wordt opnieuw meegesleept in een adembenemend avontuur. Gordels vast, het kan er wild aan toe gaan!

DVD-formaat : 4x3
Speelduur : 89 min

Deze vier DVD's bevatten de Engels en Frans gesproken versie met ondertiteling in Frans, Nederlands en Engels.

Na een lange afwezigheid komt in 2005 Herbie Fully Loaded uit voor een volledig nieuwe generatie fans. In deze nieuwe prent wordt Herbie van de sloop gered door een autoraceliefhebster, Maggie Peyton, gespeeld door Lindsay Lohan. Van haar vader, gespeeld door Michael Keaton, krijgt ze de kever in erbarmelijke staat cadeau. Maar de nieuwe eigenares van de beroemde Volkswagen begrijpt snel dat het om een ontketende bolide gaat die zelf kan denken. Maggie is overtuigd van zijn capaciteiten en beslist met Herbie deel te nemen aan de NASCAR competitie. Met de hulp van een bevriend garagehouder maakt ze Herbie klaar voor boeiende en verrassende avonturen. De kever heeft voor de gelegenheid een paar nieuwe geheimen onder zijn kofferdeksel. Een razendsnel avontuur en duizelingwekkende actie die het publiek in de ban houden.

DVD-formaat : 16x9
Speelduur : 97 min

Extra's:
• Teaser
• Audiocammentaar
• Weggelaten scènes
• "First" door Lindsay Lohan - Clip

Deze DVD bevat de Nederlands, Vlaams, Frans en Engels gesproken versie met ondertiteling in het Nederlands, Frans en Engels.

UIT HET ARCHIEF