:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: BABY BACH & BABY SHAKESPEARE
PERSBERICHT: BABY BACH & BABY SHAKESPEARE
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-11-04 - Geplaatst door: Werner
BABY EINSTEIN
met twee nieuwe titels:
Baby Bach & Baby Shakespeare
te koop op DVD vanaf 8 november 2006

Het concept Baby Einstein
Baby Einstein is een educatief programma ontwikkeld door een voormalige kunst- en literatuurlerares, Julie Aigner-Clark. Toen ze zelf mama werd, zocht ze een methode om haar passie te delen met haar dochtertje. Tot haar verbazing stelde ze vast dat er op de markt geen geschikte producten voor baby's bestonden. Ze besloot om zelf een concept te bedenken dat baby’s helpt de wereld te ontdekken. In een aantrekkelijke combinatie van klassieke muziek en kleurrijke beelden uit de reële wereld maakte Julie de eerste Baby Einstein bij haar thuis. Met hun eenvoudige verhalen en personages zijn deze video’s interactieve producten waar baby's samen met hun ouders van kunnen genieten. Deze video's werden gedraaid vanuit het standpunt van de baby zelf. Zo ontdekt hij de wereld rondom zich dankzij reële voorwerpen, muziek, kunst, talen, wetenschappen, poëzie en natuur. De video's "groeien" mee met baby en zijn eerste stapjes in de wereld. Voor de ouders is dit een leuke en stimulerende gelegenheid om met hun baby om te gaan en zijn leefwereld uit te breiden. Baby's zijn nieuwsgierig van aard. Ze zijn gefascineerd door de beelden en geluiden uit hun omgeving. In de eerste fase van baby’s leven is elk moment een tijd van ontdekking. Dit heel eenvoudige principe is dé grondslag van The Baby Einstein Company en zijn producten.

BABY BACH – OP MUZIKAAL AVONTUUR
Baby Bach - Op Muzikaal Avontuur is een prachtige manier om baby's en peuters kennis te laten maken met het genot en de pracht van klassieke muziek terwijl ze kijken naar stimulerende, kleurrijke beelden. U en uw kindje zullen met volle teugen genieten van deze bekroonde inleiding in de klassieke composities van Johann Sebastian Bach. We wensen u veel plezier tijdens het samen kijken naar de boeiende beelden en klassieke geluiden!

Technische specificaties:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels / Frans / Nederlands / Italiaans
Beeldformaat: 4x3 / 1.33:1
Speelduur: 27 minuten

Bonus:
• Ontdekkingskaartjes
• Speelgoedkist

BABY SHAKESPEARE – EEN WERELD VAN GEDICHTJES
Baby Shakespeare – Een Wereld Van Gedichtjes laat baby's en peuters kennismaken met 12 woordjes die vaak voorkomen in gedichten en buiten in de natuur. En terwijl de kleintjes gefascineerd blijven door deze stimulerende, kleurrijke beelden, genieten ze met volle teugen van de prachtige muziek van Ludwig van Beethoven.

Technische specificaties:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels / Frans / Nederlands / Italiaans
Beeldformaat: 4x3 / 1.33:1
Speelduur: 27 minuten

Bonus:
• Ontdekkingskaartjes
• Poppenspel
• Speelgoedkist

Opmerking/extra info
Grote mensen beginnen klein. Deze DVD, gemaakt door een moeder vanuit het gezichtspunt van een baby, zal uw kind boeien en stimuleren, en biedt u en uw kind talrijke gelegenheden om op elkaar te reageren. Baby Bach - Op Muzikaal Avontuur en Baby Shakespeare – Een Wereld Van Gedichtjes maken deel uit van de geïntegreerde Baby Einstein-familie van bekroonde video's, DVD's, muziekopnamen, ontdekkingskaarten, software, boeken en speelgoed. Hiermee maakt uw kindje kennis met kunst, muziek, taal en de natuur.

UIT HET ARCHIEF