:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: BLU-RAY TITELS VAN BUENA VISTA
PERSBERICHT: BLU-RAY TITELS VAN BUENA VISTA
Bron: Buena Vista - Datum: 2007-02-16 - Geplaatst door: Werner
Buena Vista Home Entertainment presenteert de mooiste films op Blu Ray

Buena Vista Home Entertainment kondigt vandaag de release aan van een aantal grote titels op Blu-ray. Het zal de meest uitgebreide release van films op Blu-ray zijn tot nu toe. Buena Vista speelt hiermee in op de evolutie van dvd naar de volgende generatie. Bij de titels die zullen verschijnen niet alleen blockbusters, maar ook titels die een Academy Award wonnen en animatiefilms voor de hele familie, die vanaf 21 maart 2007 ook in high-definition beeldkwaliteit te bewonderen zullen zijn.

EIGHT BELOW
Een spannende, avontuurlijke en ontroerende actiefilm over vriendschap en trouw.
Met Paul Walker, Jason Biggs, Bruce Greenwood en Moon Bloodgood. Maar de absolute hoofdrollen zijn weggelegd voor de acht moedige, intelligente sledehonden, die een onuitwisbare indruk achterlaten. Regie: Frank Marshall.

CHICKEN LITTLE
Geniet van de kleinste held ooit in het grootste avontuur tot nu toe.
Chicken Little is klein, onhandig en druk. Zijn leven verandert voorgoed als een stukje van de hemel uit de lucht komt vallen. Chicken Little en zijn vrienden zijn de enigen die het mysterie kunnen oplossen en de wereld kunnen redden. Regie: Mark Dindal.

ENEMY OF THE STATE
Superster Will Smith samen met Oscarwinnaar Gene Hackman in een zenuwslopende thriller vol non-stop actie en de meest geavanceerde technologieën. Nadat de succesvolle advocaat Clayton Dean (Hill Smith) zonder dat hij het weet een video in handen krijgt, is hij doelwit van een dodelijk team getrainde NSA agenten. Regie: Tony Scott. Een Don Simpson / Jerry Bruckheimer productie.

FLIGHTPLAN
Vliegtuigingenieur Kyle Pratt (Jodie Foster) vliegt met haar zesjarig dochtertje van Berlijn naar New York. Halverwege de vlucht, op 15 kilometer hoogte, krijgt Kyle de nachtmerrie van haar leven. Twijfel en paranoia slaan toe. Met Jodie Foster, Peter Sarsgaard en Sean Bean. Regie: Robert Schwentke

GONE IN 60 SECONDS
Succesvolle actiefilm met Nicolas Cage, Robert Duvall en de sexy Angelina Jolie in de hoofdrollen. Een legendarische opvoerder van auto's (Cage) denkt dat hij het jachtige leven achter zich heeft gelaten, tot hij zijn rust moet opgeven om zijn jonge broer uit de greep van een misdadiger te redden. Van producent Jerry Bruckheimer. Regie: Dominic Sena.

THE HITCHHIKER'S GUIDE TO THE GALAXY
Een superkomische intergalactische comedy, gebaseerd op het wereldberoemde Science Fiction boek van Douglas Adams. Met Martin Freeman, Mos Def, Sam Rockwell, Zooey Deschanel, Bill Nighy, Warwick Davis, Alan Rickman, Helen Mirren, Stephen Fry en John Malkovich. Scenario: Douglas Adams, Karey Kirkpatrick. Regie: Garth Jennings

KING ARTHUR
Arthur (Clive Owen), Lancelot (Ioan Gruffudd) en de ridders van de ronde tafel moeten nog één onmogelijke opdracht vervullen om hun vrijheid terug te krijgen. Met slechts een handjevol volgelingen gaat Arthur op pad om te vechten voor zijn geliefden en de vrijheid van Brittannië. Met Clive Owen, Keira Knightley, Ioan Gruffudd. Van producent Jerry Bruckheimer. Van regisseur Antoine Fuqua.

PEARL HARBOR
Een onvergetelijk epos over liefde en oorlog. Een indrukwekkend verhaal van een paar gewone Amerikaanse piloten en hun geliefden, collega's en vrienden, wanneer in de vroege ochtend van de 7e december 1941 de Amerikaanse basis in Pearl Harbor onverwachts wordt aangevallen door honderden Japanse bommenwerpers en mini-duikboten. Met een sterrencast bestaande uit Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Cuba Gooding. Jr., Tom Sizemore, Jon Voight en Alec Baldwin. Regie: Michael Bay

SCARY MOVIE 4
Het vierde en laatste deel van de trilogie. Alles is toegestaan in deze filmhit vol grappen die Hollywood’s meest angstaanjagende kassuccessen zoals Saw, Brokeback Mountain, The Village, War Of The Worlds en King Kong parodieert. Met Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko. En met cameorollen van niemand minder dan Charlie Sheen, Shaquille O'Neal, Dr. Phill, Carmen Electra, Leslie Nielsen, Michael Madsen, Bill Pullman, Molly Shannon. Regie: David Zucker.

SKY HIGH
Een geweldig leuke avonturen komedie in de stijl van Spy Kids. Will Stronghold is de zoon van 's werelds grootste superhelden De Commander en Jetstream. Men verwacht dan ook van hem dat hij net zo’n superheld wordt als zijn ouders. Met Kurt Russell en Kelly Preston. Regie: Mike Mitchell.

THE WILD
De absurd-hilarische avonturen van een bende wilde dieren uit de dierentuin, die op zoek naar één van hen in de wilde jungle van New York terechtkomen. Komisch en gevat met te gekke characters. Een wild en waanzinnig komisch avontuur. Regie: Steve "Spaz" Williams.

UIT HET ARCHIEF