:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2007
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2007
Bron: Universal - Datum: 2007-02-22 - Geplaatst door: Werner
CHILDREN OF MEN

"The world was stunned today by the death of Diego Ricardo, the youngest person on the planet. The youngest person on earth was 18 years, 4 months, 20 days, 16 hours, and 8 minutes old."

Alfonso Cuarón
Children Of Men dook in tal van eindejaarslijstjes op als beste film van 2006. De futuristische thriller, die zich afspeelt in een dreigend nabije toekomst, wordt ook getipt als een serieuze kanshebber voor het nakende Awards-seizoen. Children of Men, gebaseerd op de bestseller van misdaadschrijfster P.D. James, werd geregisseerd door de Mexicaanse filmmaker Alfonso Cuarón (Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, Y Tu Mama Tambien). De alomgeprezen regisseur bewijst met dit prangende profiel van een afkalvende wereld andermaal hoezeer de zevende kunst hem in het bloed zit.

Stratocast
Voor Children wist Cuaron zich bovendien te omringen met een absolute topcast. De voorbije jaren heeft de Engelsman Clive Owen (Closer, Sin City, King Arthur, Inside Man...), zich ontpopt tot een van de meest gevraagde acteurs in Hollywood. Hij wordt bijgestaan door de immer bevallige en to the point acterende Julianne Moore (The Hours, Far From Heaven) en zijn landgenoten Michael Caine (The Cider House Rules, The Quiet American), Charlie Hunnam (Nicholas Nickelby, Cold Mountain) en Chiwetel Ejiofor (Kinky Boots, Four Brothers).

"This is as real and as provocative as the future gets on screen." - Time out

2027
Het verhaal. In een toekomst (2027) die in bepaalde opzichten verdacht veel op het heden lijkt, gaat de wereld gebukt onder anarchie én totalitaire uitwassen. Een en ander is het gevolg van de onvruchtbaarheid die van de mensheid plots een uitstervende diersoort heeft gemaakt. Engeland en Londen staan model voor een globale maatschappij waarin terrorisme, paranoia en vreemdelingenhaat hoogtij vieren.

"An audacious, exhilarating futuristic thriller." - Washington Post

Best Fishes
Wanneer Theo Faron (Owen), ex-activist, nu illusieloze bureaucraat, ternauwernood aan een aanslag ontkomt, reist hij om te bekomen naar het platteland, naar zijn oude vriend Jasper (Caine), ooit een gevierd politiek cartoonist. Bij zijn terugkeer in Londen wordt hij echter ontvoerd door Fishes, een terreurgroep die ijvert voor gelijke rechten voor alle immigranten. Leider van Fishes blijkt Julian Taylor (Julianne Moore) te zijn, waarmee Theo als student nog actie heeft gevoerd.

Tegen wil en drank
Julian geeft de blutte en drankverslaafde Theo een kans om zijn leven – en dat van de mensheid – weer op de rails te krijgen. Hij moet een illegale vluchtelinge het land zien uit te smokkelen, naar een groep wetenschappers die op zee in het grootste geheim onderzoeken uitvoert. De vluchtelinge, Kee (Clare-Hope Ashitey), is namelijk acht maanden zwanger en zij is de enige die de mensheid nog enige hoop op voortbestaan kan bieden. Anti-held Theo moet op de vlucht voor de autoriteiten en leden van de afgescheurde vleugel van Fishes en ontpopt zich tegen wil en dank tot redder van zijn ras.

"Thrilling, important, and invigoratingly bleak, Children Of Men is
one of the very best movies to come out in 2006." - Entertainment Weekly

Technische fiche:
Genre: sciencefiction, thriller
Speelduur: 105 min.
Met: Julianne Moore, Clive Owen, Michael Caine, Chiwetel Ejiofor, Charlie Hunnam, Clare-Hope Ashitey
Regie: Alfonso Cuaron
Beeld: 1.85:1
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 29 maart op dvd

Extra's:
• Men Under Attack featurette



SLIDERS seizoen 1 & 2 6 DVD-box

In zijn kelder in San Francisco heeft de geniale fysicastudent Quinn Mallory (Jerry O'Connell) per ongeluk een portaal ontdekt naar een oneindig aantal varianten van de planeet Aarde. Maar tijdens een demonstratie voor zijn collega (Sabrina Lloyd) en professor (John Rhys-Davies), loopt het aardig mis. De drie belanden, samen met een toevallig aanwezige has-been soulzanger, in één van die parallelle werelden. Nu zijn ze gedoemd om van wereld naar wereld te "sliden" en zich zo snel mogelijk aan de nieuwe omstandigheden aan te passen, op zoek naar de "uitgang" en hun eigen wereld...

Sliders heeft een stevige reputatie opgebouwd als één van de beste en origineelste scifi-series uit de jaren '90.

Technische fiche:
Met: Jerry O'Connell, Sabrina Lloyd, Cleavant Derricks, John Rhys-Davies
Beeld: 4:3
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 15 maart

"Hope for everything. Expect nothing." - Prof. Maximillian P. Arturo - John Rhys-Davies



THE A-TEAM seizoen 5 3 DVD-box

Vijf seizoenen lang (1983-1987) brak The A-Team alle kijkrecords. Het verhaal van Colonel John "Hannibal" Smith en zijn team van experts boeide jong en oud met een ouderwetse mix van actie, humor en knettergekke personages. Ten onrechte beschuldigd van een "misdaad" die ze op militair bevel hebben uitgevoerd in de laatste dagen van de Vietnamoorlog, duiken Hannibal en zijn mannetjes onder als huurlingen voor het goede doel: The A-Team. De kolonel is een meester in vermommingen. B.A. "Bad Attitude" Baracas is de brute kracht en mecanicien van dienst en Templeton "Face" Peck windt iedereen rond zijn vingers met zijn charmes. En dan zijn er nog de psychotische piloot H.M. – "Howling Mad" - Murdock en een hele resem andere randfiguren die van deze serie één van de meest bekeken reeksen uit de 80's maakten. Seizoen 5, het allerlaatste, bestaat uit 13 afleveringen. Op het einde van seizoen vier begon The A-Team voor de regering te werken, een trend die in deze jaargang wordt voortgezet. Aan het team werd ook een nieuw personage toegevoegd: Frankie "Dishpan" Santana.

Technische fiche:
Met: George Peppard, Mr. T, Dwight Schultz, Dirk Benedict, Carl Franklin...
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 15 maart

"I love it when a plan comes together." - Col. John "Hannibal" Smith - George Peppard



COLUMBO seizoen 5 3 DVD-box

Zijn – geweldloze – aanpak, zijn krakkemikkige Peugeot, zijn onzichtbare vrouw... Columbo is en blijft een fenomeen. Met zijn morsige regenjas, glazen oog en onafscheidelijke sigarenstompje ontrafelde deze politie-inspecteur van de LAPD elke moord die hem werd voorgeschoteld. Wij wisten meteen hoe de vork in de steel zat, want de moord gebeurde steevast aan het begin van de aflevering, maar daar ging het niet om. Columbo was geen "whodunnit" maar een "how does he do it"? Zijn achteloze "just one more thing" – vingers aan het voorhoofd, sigaar in de lucht, rug naar de kijker – luidde het begin van het einde van menig crimineel in. De met een Golden Globe bekroonde serie (Outstanding Production Drama Series) debuteerde begin de jaren 70 en werd wereldwijd een gigantisch succes. Het vijfde seizoen, uit '75-'76, omvat 6 afleveringen van speelfilmlengte, met tal van bekende gastacteurs:

• Forgotten Lady (met Janet Leigh en John Payne)
• A Case Of Immunity (met Hector Elizondo en Sal Mineo)
• Identity Crisis (met Patrick McGoohan en Leslie Nielsen)
• A Matter Of Honor (met Ricardo Montalban)
• Now You See Him (met Jack Cassidy)
• Last Salute To The Commodore (met Robert Vaughn)

Technische fiche:
Met: Peter Falk...
Beeld: 4:3
Geluid: Engels Mono
Releasedatum: 15 maart

"One more thing..." - Lieutenant Columbo - Peter Falk



QUANTUM LEAP seizoen 4 6 DVD-box

Dr. Sam Beckett (Scott Bakula van Star Trek: Enterprise) experimenteert met tijdreizen, maar door een misrekening lijkt hij gedoemd om eeuwig tussen de toekomst en het verleden te moeten laveren. Daar komt hij voor de meest bizarre situaties (én spiegelbeelden) te staan, problemen die hij met behulp van hologram Al (Dean Stockwell) moet zien op te lossen vooraleer hij verder kan "springen", op zoek naar het ongrijpbare heden. Dit vierde, voorlaatste seizoen bevat 22 afleveringen. Daarin overleven Sam en Al onder andere een orkaan, gaan ze op zoek naar een moordenaar, zetten ze zichzelf voor aap en wisselen ze zelfs even van rol.

Technische fiche:
Genre: sciencefiction - tv-serie
Met: Scott Bakula, Dean Stockwell
Regie: Anita W. Addison, Scott Bakula
Beeld: 4:3
Audio: Engels Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 15 maart

"Don't do anything I wouldn't do. And if you do, take pictures." - Al - Dean Stockwell



MAGNUM P.I. seizoen 5 6 DVD-box

De snor en het bloemetjesshirt van speurneus Thomas Magnum, voormalig inlichtingenofficier van de Marine, domineerden zowat de hele eighties, van 1980 tot 1988. Na zijn militaire carrière belandt de joviale non- conformist Magnum in Oahu, Hawaii. Daar mag hij, onder het toeziend oog van stijve hark en Britse excentriekeling Jonathan Higgins, het landgoed van (de onzichtbare) miljonair- schrijver Robin Masters bewaken. Het blijkt een springplank naar tal van avonturen. Tussen Higgins en Magnum botert het aanvankelijk niet, maar uiteindelijk groeit het wederzijds respect en gaan ze een onklopbaar team vormen. Andere kleurrijke personages zijn o.a. T.C. Calvin, eigenaar van helikopterclub "Island Hoppers", en Rick Wright, uitbater van de exclusieve King Kamehameha Club, twee "helpende handen" die Magnum nog kent van zijn "tour of duty" in Vietnam. Want net dàt aspect maakte de reeks behoorlijk uniek: naast humor, actie en flashy gadgets was er ook ruimte voor ernstige momenten, zoals het verwerkingsproces van de Vietnamveteranen. De reeks won talloze awards, waaronder Emmys en Golden Globes voor Selleck en Hillerman. Het vijfde seizoen is goed voor 22 afleveringen en tal van opgemerkte gastrollen, zoals een prille Sharon Stone en Robert Forster.

Technische fiche:
Met: John Hillerman, Larry Manetti, Roger E. Mosley, Tom Selleck
Beeld: 4:3
Geluid: Engels Mono 2.0
Releasedatum: 15 maart

"Cheer up Higgins, we all have our crosses to bear." - Thomas Sullivan Magnum IV - Tom Selleck



NORTHERN EXPOSURE seizoen 4 6 DVD-box

"Chris is ordained? " - Joel Fleischman
"He answered a classified on the back of Rolling Stone." - Maggie

Dr. Joel Fleischman (Rob Morrow) is, dankzij een beurs van de staat Alaska, als dokter afgestudeerd aan Columbia University. Hoewel hij eigenlijk hoopte in Anchorage aan de slag te kunnen, wordt hij als huisdokter naar het piepkleine stadje Cicely, in Alaska, gestuurd om zo zijn opleiding terug te betalen. De plek is afgelegen, de inwoners vreemd en excentriek en Joel wil niets liever dan naar New York terugkeren. Drijvende kracht achter de reeks was de "doen ze het of doen ze het niet"-dynamiek tussen Fleischman en Maggie O'Connell, een rol van Janine Turner. De reeks liep zes seizoenen, van 1990 tot 1995. Bevat seizoen 4 van de alomgeprezen tv-serie.

Technische fiche:
Genre: tv-serie, drama
Met: Rob Morrow, Janine Turner, Barry Corbin, John Corbett
Regie: Mark Horowitz, Randall Miller
Beeld: 4:3
Audio: Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 15 maart



WANTED DEAD OR ALIVE seizoen 1 volume 2 3 DVD-box

De avonturen van de zwijgzame, goedhartige premiejager Josh Randall kluisterden wereldwijd steeds nieuwe generaties fans aan de buis. Dankzij het unieke charisma van Steve McQueen, die in zijn vertolking een merkwaardige authenticiteit wist te leggen, oversteeg de tv-western met gemak de talloze andere series uit die periode. De reeks werd eindelijk in zijn originele zwart-witformaat gerestaureerd met tal van extra's die een nieuw licht werpen op deze cultserie, zijn impact toen en nu, en op de intussen mythische status van Steve McQueen.

Technische fiche:
Genre: western
Speelduur: 12 afleveringen van ca. 30 minuten
Beeld: 4:3
Audio: Engels Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 15 maart

Extra's:
• Origins of a Mythical Series
• Steve McQueen Biography: Life in the Fast Lane
• Een episode in kleur
• Fotogalerij
• Analyse



THE INCREDIBLE HULK seizoen 1 4 DVD-box
Intens. Immens. Incredible!

"...Maak me niet boos. Je zou me niet leuk vinden als ik boos ben."

Met die heldhaftige mededeling waarschuwt de zachtaardige onderzoekswetenschapper David Banner (Bill Bixby, genomineerd voor een Emmy) zijn belagers beleefd voor de mogelijke gevolgen. Door blootstelling aan gammastraling kan hij immers in de angstaanjagende Hulk (Lou Ferrigno) veranderen, de razende kleerkast uit de bekende comicsreeks. Op deze vier schijfjes van The Incredible Hulk staan niet alleen de tien superspannende afleveringen van het Eerste Seizoen, maar ook de twee originele
langspeelfilms, een episode die vooruitblikt naar het Tweede Seizoen en diepgravende audiocommentaren van producer Kenneth Johnson.

Technische fiche:
Met: Bill Bixby, Lou Ferrigno
Beeld: 4:3
Geluid: Engels Mono 2.0
Releasedatum: 29 maart

"Don't make me angry. You wouldn't like me when I'm angry." - David Banner - Bill Bixby



JEFF WAYNE'S MUSICAL VERSION OF WAR OF THE WORLDS

De neerslag van de live uitvoering van Jeff Waynes magnum opus uit 1978, dit jaar opgenomen in Wembley Arena. De rock-annex-scifimusical wordt hier op verbluffende wijze tot leven gebracht. Zelfs wijlen Richard Burton verrijst uit de doden maar de show wordt gestolen door een 10 meter hoge Martiaanse robot. Perfect beeld en geluid en tal van interessante extra's voor een unieke release.

Technische fiche:
Genre: muziek, sciencefiction
Met: Jeff Wayne, Justin Hayward, Richard Burton
Regie: David Mallet
Speelduur: 110 min. (film)
Beeld: 16:9
Audio: Engels Dolby Digital 5.1 en Dolby Surround 2.0, DTS 5.1
Releasedatum: 8 maart

Extra's:
• An Interview with Jeff Wayne
• Bringing Burton Back
• Making a Martian Fighting Machine
• Carrie & the Cannons



BEAN (1997) - BEANTASTIC EDITION

De curator van een Californisch museum bereidt de onthulling van het beroemde schilderij Whistler's Mother voor. Voor de wetenschappelijke omkadering klopt hij bij de Londense Royal National Gallery aan. De Gallery vaardigt meteen zijn stunteligste en meest verfoeide werknemer af. Opgeruimd staat netjes, nietwaar? Want de werknemer in kwestie is Mr. Bean – de wandelende catastrofe! Nauwelijks geland, slaagt Mr. Bean erin om zowat alles op zijn pad te vernietigen, van de carrière en het huwelijk van zijn gastheer tot Amerika's mooiste schilderij. Vergeet vulkanen en buitenaardse invasies: gruwel heeft voortaan een menselijk gezicht.

Technische fiche:
Genre: komedie
Met: Rowan Atkinson, Peter Egan, John Mills, Peter Capaldi
Regie: Mel Smith, John Greaves
Speelduur: 86 min.
Beeld: 1.85:1 anamorphic widescreen
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 15 maart

Extra's:
• Bean Scenes Unseen (21:54)
• Mr. Bean's Holiday: Sneak Peek (3:45)



BARBIE FAIRYTOPIA MAGIE VAN DE REGENBOOG

Beleef samen met Barbie als Elina een gloednieuw avontuur in Fairytopia! Elina reist met haar pluisbal Bibble naar de Feeënschool in het overweldigende Kristallen Paleis. Daar maakt ze kennis met de andere uitverkoren leerling-feeën. Samen moeten ze de jaarlijkse Lentevlucht aanleren, een magisch spektakel dat de eerste regenboog van het seizoen laat verschijnen. Dat is echter niet naar de zin van de boosaardige Laverna. Ze wil de Lentevlucht verhinderen en Fairytopia in een tien jaar durende, bittere winter dompelen. Dus leren Elina en haar nieuwe vriendjes nog een levensles: "enkel samen zijn we sterk". Maar zijn ze sterk genoeg om Laverna te verslaan en de regenboog tot leven te wekken?

Technische fiche:
Genre: tekenfilm
Speelduur: 74 min.
Beeld: 1.78:1 EA
Audio: Nederlands Dolby Digital 5.1 - Engels Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 8 maart

Extra's:
• Regenboog avontuur
• Mini-games
• DVD-ROM: Kleurplaten, Activiteiten
• Trailers



BARBIE FAIRYTOPIA COLLECTIE

Drie Barbie-films die zich allemaal in het betoverende Fairytopia-universum afspelen, nu verzameld in een prachtige cadeaubox.

In Barbie Fairytopia volgen we Elina, een mooie bloemenfee
die dolgraag vleugels zou hebben, op haar zoektocht naar Azura. Wellicht kan deze Beschermfee de mysterieuze ziekte genezen die Fairytopia trof? In Mermaidia, de spetterende vervolgfilm, reist Elina (opnieuw vertolkt door Barbie) naar Mermaidia om er haar vriend Nalu, de Meermanprins, te redden. Maar om hem te redden zal ze de hulp van Nori moeten inroepen, een koppige zeemeermin. Maar Elina moet nog grotere gevaren trotseren. Om Nalu te redden zal ze misschien wel haar dierbaarste goed, haar vleugels, moeten opofferen. Slaagt ze in haar missie, of valt Fairytopia voor altijd in handen van Laverna? De korte inhoud van de derde film leest u hierboven.

Technische fiche:
Genre: tekenfilm
Releasedatum: 8 maart



CONVOY (1978)

De belevenissen van een groep vrachtwagenchauffeurs onder leiding van Rubber Duck (Kris Kristofferson – Lone Star, Blade), die door de Amerikaanse staten New Mexico, Texas en Arizona trekken. Het anderhalve kilometer lange konvooi van protesterende chauffeurs wordt door deze 3 staten achtervolgd door de corrupte agent Lyle Wallace (Ernest Borgnine – The Dirty Dozen, Marty). Meer en meer chauffeurs haken aan totdat er uiteindelijk een konvooi van letterlijk honderden vrachtwagens ontstaat die protesteren tegen de manier waarop ze door de politie worden behandeld. Maar de lange tocht zou wel eens tot een dramatisch einde kunnen leiden...

Technische fiche:
Genre: drama
Met: Kris Kristofferson, Ali MacGraw, Ernest Borgnine, Burt Young, Madge Sinclair
Regie: Sam Peckinpah, Walter Kelley, James Coburn (II)
Speelduur: 104 min.
Beeld: 2.35:1 EA
Audio: Engels Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 22 maart

Extra's:
• Bioscooptrailer



STORMBREAKER

De 14 jarige Alex Rider woont bij zijn oom Ian, een saaie bankbediende. Als Ian op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekt Alex dat zijn oom in werkelijkheid een spion was en dat hij vermoord is door één van de gevaarlijkste huurmoordenaars ter wereld. Alex wordt lid van de Speciale Operaties van M16 om de duistere misdaadorganisatie van de miljardair Darrius Sayle te infiltreren. Binnen enkele dagen wordt de schooljongen een superspion. Zal Alex z'n eerste opdracht meteen ook z'n laatste zijn?

Technische fiche:
Genre: thriller
Met: Alex Pettyfer, Ewan McGregor, Robbie Coltrane, Mickey Rourke, Bill Nighy
Regie: Geoffrey Sax
Speelduur: 90 min.
Beeld: 2.35:1 (16:9 EA)
Audio: Engels Dolby Surround 2.0 en Dolby Digital 5.1 - DTS 5.1
Release: 15 maart

Extra's:
• Bioscooptrailer
• Teaser
• Featurette
• The Making of
• Interviews
• B-roll



FIND ME GUILTY

Na jarenlang politieonderzoek, staan twintig leden van de 'Lucchese' maffi afamilie terecht voor maar liefst zesenzeventig misdaden. Jackie Dee (Vin Diesel), die al dertig jaar in voorarrest zit, kan in ruil voor een getuigenis tegen zijn vrienden strafvermindering krijgen. Hij weigert, maar besluit zichzelf te verdedigen in wat uiteindelijk het langste misdaadproces in de Amerikaanse geschiedenis zal worden, met een wel zeer verrassende ontknoping.

Technische fiche:
Genre: drama
Met: Vin Diesel, Ron Silver, Annabella Sciorra, Peter Dinklage, Linus Roache
Regie: Sidney Lumet
Speelduur: 120 min.
Beeld: 16:9
Audio: Engels Dolby Surround 2.0 en Dolby Digital 5.1 - DTS 5.1
Releasedatum: 22 maart

Extra's:
• Bioscooptrailer
• Featurette
• Interviews
• B-roll



SIXTY SIX

Zomer 1966. Engeland is in de greep van het Wereldkampioenschap Voetbal. Voor de 12-jarige Bernie dient de belangrijkste dag van zijn leven zich aan: zijn bar mitswa, de dag waarop hij eindelijk een man wordt. Maar zijn familie heeft wel andere kopzorgen. Hun zaak dreigt failliet te gaan, het gedrag van hun oudste zoon is onrustwekkend en Bernies bar mitswa verhuist stilletjes naar het achterplan. Tot overmaat van ramp vindt zijn grote feest plaats op de dag van de finale, en uiteraard stoot Engeland door naar de eindronde. Dat moét wel een ramp worden. Een hartverwarmende komedie met een vleugje Billy Elliot, gebaseerd op jeugdherinneringen van de regisseur.

Technische fiche:
Genre: komedie
Met: Eddie Marsan, Helena Bonham Carter, Stephen Rea, Catherine Tate
Regie: Paul Weiland
Releasedatum: 29 maart



MAANMAN JIM: WE GAAN NAAR DE MAAN - S1

Maanman Jim, sinds kort te zien op Nickelodeon (MTV), neemt je mee in een spannende wereld vol ontdekkingen, plezier en avontuur. Maanman Jim en zijn vrienden zijn een stel astronauten. Jim woont in Manendam samen met zijn vriendinnetje Rivka. Rivka is een pittige dame die bij problemen onmiddellijk in actie schiet. Samen met haar robot Ted en hondje Rover lost Rivka problemen in Manendam op. Ook boer Eco is een goede vriend van Jim. Eco is de boer van Manendam. Hij verzorgt de Ecokoepel van Manendam en zorgt dat alles bewoners genoeg groenten en fruit hebben. Eco is gek op zijn twee huisdieren, Dolores de haan en Bessie de koe. Een animatieserie voor kinderen van 3 tot 6, voor het eerst op dvd.

Technische fiche:
Genre: kids
Speelduur: 10 afleveringen van 10 minuten
Beeld: 4:3
Audio: NL Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 22 maart



WAIST DEEP

Waist Deep is een film boordevol actie: het is een explosieve sensationele rit met Tyrese Gibson (2 Fast 2 Furious) als O2, een ex-gevangene die probeert op het rechte pad te blijven. Zijn leven neemt een dodelijke wending wanneer zijn zoon wordt ontvoerd bij een autodiefstal en er een losgeld voor hem wordt geëist door een genadeloze drugsbaron (The Game). Met een hoertje (Meagan Good) als zijn partner en met zijn schimmige neef (Larenz Tate) racet O2 door de gewelddadige straten van Los Angeles in een wanhopige poging om rivaliserende bendes te snel af te zijn en zijn zoon te redden.

Technische fiche:
Genre: actie, thriller
Met: Tyrese Gibson, Meagan Good, Larenz Tate, The Game, H. Hunter Hall
Regie: Vondie Curtis Hall
Speelduur: 93 min.
Beeld: 2.35:1
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 29 maart



SOMETHING NEW

Kenya McQueen (Sanaa Lathan) dacht dat zij alles had wat ze zich maar kon wensen: een succesvolle carrière, goede vrienden en een fijne familie. Maar één ding had zij niet onder controle: haar liefdesleven. Dat verandert allemaal als zij de sexy, ruimdenkende Brian Kelly (Simon Baker) ontmoet. Maar wanneer haar ideale man (Blair Underwood) op het toneel verschijnt, moet Kenya kiezen tussen de relatie die iedereen verwacht en de romantiek die niemand had verwacht.

Technische fiche:
Genre: romantiek
Met: Simon Baker, Sanaa Lathan, Blair Underwood, Alfre Woodard, Mike Epps
Regie: Sanaa Hamri
Speelduur: 96 min.
Beeld: 1.85:1 anamorphic widescreen
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 29 maart