:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: THE SHIELD SEIZOEN 3 E.A.
PERSBERICHT: THE SHIELD SEIZOEN 3 E.A.
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-03-08 - Geplaatst door: Werner
THE SHIELD - Season 3

Synopsis
Het Strike Team heeft een enorme slag geslagen bij een roofoverval op een geldtrein. Wanneer Dutch en Claudette nader onderzoek doen naar de moord op twee Armeense gangsters die gelinkt wordt aan deze overval op de geldtrein, doet het Strike Team alsof ze van niets weten. Dit leidt tot spanningen binnen de groep en vooral als er een rivaliserende partij opduikt, Decoy Squad genaamd, dreigt het team versplinterd te raken. Wanneer commandant Aceveda met de zorgwekkende boodschap komt, dat de Armeense maffia achter het Strike Team aanzit, is het een zaak van leven of dood om weer als sterk team samen te werken.

Originele titel: The Shield seizoen 3
Releasedatum: 03-05-2007
Genre: Action Adventure
Aantal Discs: 4



GRIDIRON GANG

Synopsis
Sean Porter (Dwayne Johnson) is een reclasseringsambtenaar van een jeugdgevangenis. Sean heeft het beste met de jonge delinquenten voor, maar wordt er moedeloos van als hij ze na vrijlating steeds weer terug ziet komen of, nog erger, een gewelddadige dood tegemoet ziet gaan. Hij besluit te proberen de jongeren op het rechte pad te brengen en samen met zijn collega Malcolm Moore (Xzibit) stelt hij een footballteam samen. Hiermee willen ze de jongens discipline, verantwoordelijkheid en respect bijbrengen. Pas als ze deze eigenschappen bezitten, maken ze een kans op overwinning. Dit is het waargebeurde verhaal van een groepje jonge delinquenten die een tweede kans krijgt om hun leven te beteren en het rechte pad te volgen.

Originele titel: Gridiron Gang
Releasedatum: 24-05-2007
Genre: Drama Romance
Aantal Discs: 1



FLIGHT OF FURY

Synopsis
John Sands (Steven Seagal) werkt al jaren voor de U.S. Air Force als special agent. Doordat hij te veel van alle geheime operaties weet, is hij een risico geworden. De U.S. Air Force ontvoert John om zijn geheugen te wissen, maar John weet ternauwernood te ontsnappen uit de zwaar bewaakte gevangenis. Als hij toch weer gevangen wordt, kan hij op een voorwaarde zijn vrijheid weer terug krijgen. Hij moet een supergeheime Stealth bommenwerper terugbrengen, die in handen dreigt te vallen van een groep levensgevaarlijke terroristen die biologische kernkoppen bezitten. Aan John de taak om het gevecht in de lucht uit te vechten en deze te winnen om zo zijn leven terug te krijgen en de wereld te redden!

Originele titel: Flight Of Fury
Releasedatum: 24-05-2007
Genre: Action Adventure
Aantal Discs: 1



SPIDER-MAN 2.1 (THE AMAZING SPIDER-MAN): DELUXE EDITION

Synopsis
Superheld Spider-Man komt oog in oog te staan met een nieuwe tegenstander: de briljante Otto Octavius. Octavius is na een mislukt experiment gereïncarneerd tot "Doc Ock", een gevaarlijke maniak met verwoestende metalen tentakels. Hoewel Spider-Man al zijn krachten nodig heeft voor deze strijd op leven en dood, probeert hij tegelijkertijd Mary Jane, de liefde van zijn leven, in zijn web te krijgen.

Releasedatum: 05-04-2007
Genre: Action Adventure
Speelduur: 127
Aantal Discs: 2

UIT HET ARCHIEF