:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: TELETUBBIES
PERSBERICHT: TELETUBBIES
Bron: Buena Vista - Datum: 2007-05-25 - Geplaatst door: Werner
DE TELETUBBIES
3 nieuwe dvd's
1 box met 3 dvd's
Te koop vanaf 13 juni 2007

Po, Laa-Laa, Dipsy en Tinky Winky vieren hun 10e verjaardag. Vier mee en ontdek deze drie nieuwe, kleurrijke dvd’s:
• Teletubbies Nog een keer!
• Teletubbies Oooh!
• Teletubbies Kijk!

Onze vier schattige Teletubbies beleven opnieuw allerlei avonturen in drie nieuwe afleveringen die speciaal bedoeld zijn voor de allerkleinsten en hen helpen om gezichtsvermogen en gehoor te leren coördineren. De afleveringen combineren fragmenten uit de originele Teletubbies-reeks met afleveringen van "Teletubbies Overal", waarin de kleintjes op een speelse manier kennismaken met cijfers, letters en vormen. Bovendien worden voor het eerst kinderen van over de hele wereld samengebracht die zich in hun eigen taal mogen uitdrukken.

• In Teletubbies Nog Een Keer!! geven de kinderen lammetjes te eten, rijden ze rond op fietsjes en boetseren ze met klei. De Teletubbies dansen op trompetmuziek en proberen al zingend de ijsmachine weer aan de praat krijgen!

• In Teletubbies Oooh! blaast de ijsmachine belletjes! Onze vier vrienden ruimen hun spullen op en spelen tussen de bloemen, terwijl de kinderen naar een bloemenfestival gaan en ijs met slagroom klaarmaken.

• In Teletubbies Kijk! hebben de Teletubbies de grootste pret! Ze bekijken zichzelf in de spiegel en ontdekken de magische bal van Laa-Laa!

De verjaardag van onze vier schattige, vrolijke vrienden wordt eveneens gevierd met een box van 3 dvd's, met daarin de volgende titels:
Handjes, Voetjes, Knietjes: De Teletubbies gaan wandelen en beleven heel wat plezier door sporen te maken met hun handen en voeten. Dat ze daarbij hun knieën vuilmaken, is natuurlijk niet erg. De magische windmolen draait en de Teletubbies ontdekken dat de kinderen hun voeten gebruiken om te dansen en te voetballen!
Vrolijke Weerberichten: Onze vrienden bewonderen een schitterende regenboog, zingen onder de blauwe hemel en plonzen in het water. Tinky Winky kijkt naar een glinsterende wolk, Laa-Laa denkt aan sneeuw en Dipsy leest in een toverboek. De windmolen draait en de Teletubbies ontdekken dat de kinderen met een vlieger spelen en zandkastelen bouwen!
Lievelingsdingen: In het magische land van de Teletubbies, dat achter de heuvels ligt, heeft elke Teletubbie zijn lievelingsding. Tinky Winky heeft zijn handtasje, Dipsy een hoed, Laa-Laa een bal en Po een step.

Technische specificaties:
Losse releases
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans
Beeldformaat: 4 x 3 – 1.33:1
Speelduur: 60 minuten per disc
Leeftijd: alle leeftijden

Box met 3 Teletubbies-DVD's
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans
Beeldformaat: 4 x 3 – 1.33:1
Speelduur: 182 minuten
Leeftijd: alle leeftijden