:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: SHREK THE THIRD
PERSBERICHT: SHREK THE THIRD
Bron: Paramount - Datum: 2007-09-08 - Geplaatst door: Werner
SHREK THE THIRD
Dé familiefilm van het jaar
23 oktober op dvd

Rol de rode loper uit: 23 oktober verschijnt het nieuwste avontuur van Dreamworks Animatie, 's werelds grootste geanimeerde franchise ooit, Shrek De Derde / Shrek The Third op dvd. Met een wereldwijde boxoffice van meer dan $600 miljoen was Shrek De Derde de 3e grootste bioscoopopening ooit.

Beleef de nieuwste avonturen van 's werelds leukste groenen wezen, Shrek, en zijn prinses Fiona, de praatzieke Ezel en de charmante Gelaarsde Kat. Ontmoet ook nieuwe karakters zoals de magische Merlijn, de onwennige Arthur, een machtig stel prinsessen en een boel onverwachte gasten. De sterrencast en vertederende karakters staan garant voor een heerlijk nieuw avontuur van Koninklijk formaat.

De dvd Shrek De Derde zit boordevol bonusmateriaal, garant voor uren entertainment en activiteiten voor de hele familie. Zo kunnen jonge fiomtalenten scènes mixen uit de drie Shrek-films en voorzien van muziek om hun eigen 'Shrek Uitspattingen' te maken. Of leer 'de Ezel Dans' onder begeleiding van de hilarische 4-potige Ezel met stap voor stap instructies. In 'Shrek's Opvoedgids' geven Ezel, De Gelaarsde Kat, Pinokkio en Peper slimme tips over het ouderschap. Bekijk het Worcestershire interactieve jaarboek of volg slimme tips over het milieu van Shrek en Ezel in 'Hoe word je groen'. Er staan ook allerlei leuke spelletjes op de dvd. Natuurlijk kun je ook een kijkje achter de schermen nemen en kijken hoe de film is gemaakt, verwijderde scènes bekijken en nog veel meer. Shrek De Derde is daarmee het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Synopsis
Als koning Harold, die in Shrek 2 werd omgetoverd in een kikker, komt te overlijden, moeten Shrek en Fiona de rol van koning en koningin overnemen. Ze vinden er maar weinig aan en komen er gelukkig achter dat er nog een andere wettige troonopvolger is: neef Arthur. Shrek besluit op zoek te gaan naar Arthur om hem over te halen konging van Ver Ver Van Hier te worden. Net wanneer hij weggaat om Arthur te vinden, vertelt Fiona Shrek dat ze zwanger is. Terwijl zij helemaal opgaat in het blije nieuws en haar prinsessenvriendinnen op de thee komen om het te vieren, krijgt Shrek het Spaans benauwd. Is hij wel geschikt als vader? In alle commotie ontgaat het iedereen dat Droomprins een staatsgreep op Ver Ver Van Hier voorbereidt...

Shrek De Derde bonusmateriaal
Shrek De Derde is verkrijgbaar in een 1-disc en 2-discversie. Naast de fantastische film, kun je je onderdompelen in het moeras van bijzondere extra's, waaronder:
• Shrek's Opvoedgids: Ezel, Kat, Pinokkio en peper geven ieder hun meest waardevolle opvoedtips voor Shrek en Fiona
• Worcestershire Jaarboek: Neem een interactief kijkje in het jaarboek van Artie en ontmoet zijn 30 klasgenoten en luister naar de vele geluidsfragmenten
• Ontmoet de cast van Shrek De Derde en neem een kijkje achter de schermen
• Verwijderde scènes
• Techniek van Shrek
• Hilarische Ezeldans muziekclip
• Dreamworks Kids - Speelplezier: grappig en creatief bonusmateriaal voor kinderen van alle leeftijden:
- Shrek Uitspattingen: Mix scènes uit de 3 Shrek-films met muziek en creëer je eigen korte film!
- Leer de Ezel Dans: Je hebt zijn video gezien, nu leert Ezel je de danspasjes.
- DVD ROM-games: Captain Shrek's High Seas Adventure, Shrek's Eyeball Dropper, Peper's Dromen en meer games met jouw favoriete karakters.
- Hoe word je groen: Shrek en Ezel geven kids leuke en eenvoudige tips om milieubewuster te worden (van het besparen van water en energie tot het bouwen van je eigen wormboerderij)
- Merlijn's Magische Kristallen Bol: Merlijn beantwoordt al je vragen
• En nog veel en veel meer verShrekkelijk leuke activiteiten (zoals: spelletjes, kleurplaten en meer!)

Shrek De Derde cast
Shrek De Derde kan rekenen op een Koninklijke sterrencast waaronder Mike Meyers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Rupert Everett, Justin Timberlake, Julie Andrews, John Cleese, Eric Idle en vele anderen,

Regie: Chris Miller & Roman Hui
Productie: Aron Warner
Scenario: Jeffrey Price & Peter S. Seaman
Rolverdeling: Mike Meyers (Shrek), Eddie Murphy (Donkey), Cameron Diaz (Prinses Fiona), Antonio Banderas (Puss In Boots)
Speelduur: 92 minuten
Geluid: Dolby Digital 5.1 Surround Sound
Talen: Nederlands en Engels (Nederlands ondertiteld)

UIT HET ARCHIEF