:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2008
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2008
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-04-25 - Geplaatst door: Werner
SAAWARIYA
Release DVD koop: 8 mei 2008
Release Blu-ray: 8 mei 2008

Sony Pictures goes to Bollywood!

Synopsis

Bollywood is hip! Als grootste filmindustrie ter wereld is het een echt fenomeen geworden én bovendien booming business. Sony Pictures ging dan ook de uitdaging aan en heeft als eerste Hollywood major een Bollywoodfilm geproduced. De keuze voor dit ambitieuze project viel op de musical Saawariya, Indisch voor 'eeuwige soulmate' en gebaseerd op het kortverhaal White Nights van Fyodor Dostoevsky. Met de bejubelde regisseur Sanjay Lila Bhanjali kon dit niet anders dan een visueel spektakel worden. Bhanjali maakte eerder al pareltjes als Straight From The Heart en Khamoshi: The Musical.

Saawariya is een prachtig liefdesverhaal over twee werelden en twee liefdes. Het leven van Raj (Ranbir Kapoor) verandert van de ene op de andere dag. Raj is een dromer, een eenzame jongeman die zich dag en nacht terugtrekt in zijn appartement en zich afsluit van de buitenwereld. Maar dan ontmoet hij de mysterieuze Sakina (Sonam Kapoor) die een belofte opvolgt en op haar geliefde Imaan wacht. Vier nachten tussen droom en werkelijkheid brengen Raj en Sakina door in elkaars gezelschap: zij wacht op haar geliefde, hij wacht op haar liefde...

Fans van Bollywoodfilms, musicals en verbluffend spektakel zijn aan het juiste adres bij Saawariya. Het is een typische Bollywood musical met spectaculaire dansnummers, prachtige kostuums en een geweldige soundtrack die je meesleept in een wervelwind van dromen, verlangens en verleiding.

Hoewel het hun filmdebuut is, spelen, zingen en dansen beide hoofdrolspelers hun ziel uit hun lijf en zetten ze dit liefdesverhaal op ontroerende wijze neer. Ook Bollywoods bad boy Salman Khan en Bollywood queen Rani Mukerji zijn van de partij in dit sprookjesachtige verhaal. Sony Pictures Home Entertainment goes Bollywood, en met grandeur!

Regisseur: Sanjay Lila Bhanjali (Straight From The Heart, Khamoshi: The Musical)
Acteurs: Ranbir Kapoor (Karma, India, 1964), Sonam Kapoor (Black)
Genre: Drama, romance

Extra op DVD
• Documentaires: "Premiere Night" en "Making the Music"
• TrailersPISTOL WHIPPED
Release DVD huur: 4 maart 2008
Release DVD koop: 22 mei 2008

Speel op safe met deze spectaculaire actiefilm!

Synopsis

Een keiharde actiefilm geregisseerd door Nederlander Roel Reiné en één van Steven Seagal's beste films in jaren: dat is Pistol Whipped! Na Adrenaline verruilde Reiné Nederland voor Hollywood, waar hij de spectaculaire actiefilm Pistol Whipped heeft geregisseerd. Een film waarbij de actie je om de oren vliegt. Op 22 mei verschijnt de DVD van Pistol Whipped in de winkels met leuke extra's, waaronder weggelaten scènes en verschillende trailers.

Matt (Steven Seagal) is een aan alcohol verslaafde ex-agent met een enorme gokschuld. Als een geheime eenheid van de overheid zijn schulden overneemt, moet Matt in ruil hiervoor een aantal invloedrijke criminelen opsporen en liquideren. Wanneer hij weigert om een corrupte agent, die in zijn ogen onschuldig is, te doden bevindt hij zich plotseling in een uitzichtloze situatie. Matt wordt gedwongen een beslissing te nemen die zijn leven voorgoed zal veranderen. Vanaf nu kan iedere minuut zijn laatste zijn…

Pistol Whipped is een keiharde, niets ontziende film. Een must have voor elke fan van Seagal Ook Lance Henriksen (bekend van de verschillende Pumpkinhead films en When A Stranger Calls laat de vonken er vanaf vliegen en weet de kijker van het begin tot het eind te fascineren. Dat Pistol Whipped niet onopgemerkt is gebleven, bewees het Amsterdam Fantastic Film Festival, waar de film ook te zien was.

Regisseur: Roel Reine
Acteurs: Steven Seagal (The Patriot, Under Siege, Attack Force, Urban Justice), Bernie Mclnerney (Dan In Real Life, American Dream, Four Lane Highway), Lance Henriksen (Pumpkinhead, When A Stranger Calls, Scream 3), Antoni Corone (The Punisher, Bad Boys Ii, Any Given Sunday), Arthur J. Nascarella (World Trade Center, Running Scared, Enemy Of The State)
Genre: Drama, romantiek

Extra op DVD
• Trailers
• Verwijderde scènesKINGS OF SOUTH BEACH
Release DVD huur: 15 april 2008
Release DVD koop: 22 mei 2008

Miami Night Life: een explosieve cocktail van sexy modellen, snelle wagens en de maffia

Synopsis
Madonna, Versace, Kate Moss,... het nachtleven tijdens de jaren '90 in de trendy clubs van Miami South Beach was legendarisch. Met de snelle wagens, de drugs en de topmodellen lijken de basisingrediënten van het nachtleven in Miami nog steeds niet te zijn veranderd. Kings of South Beach neemt je terug op een trip naar de 90's en toont dat het niet all sunshine en happiness was binnen het clubcircuit: maffia, zwart geld, vergeldingen binnen het milieu,... Kortom: een explosieve cocktail!

Kings Of South Beach is een sexy thriller vol keiharde actie, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de beruchte nightlife kingpin Chris Paciello. Wanneer hotshot Chris (Jason Gedrick) met de hulp van zijn nieuwe mysterieuze vriend en bodyguard Andy (Donnie Wahlberg) een van de hotste nachtclubs van Miami opent, beleeft hij het hoogtepunt van zijn carrière. Hoewel Chris en Andy leven als 'de koningen van South Beach' worden ze elk achtervolgd door hun eigen verleden. Ze trachten dit te verbergen, maar ze komen onvermijdelijk samen in een plot vol sexy modellen, gangsters, geld en moord.

Het scenario werd geschreven door de voor een Oscar genomineerde Nicholas Pileggi, die ook GoodFellas en Casino op zijn palmares heeft staan. Laat je dankzij Sony Pictures Home Entertainment vanaf 22 mei nog eens op sleeptouw nemen naar de nachtclubs van de 90's en haal de DVD van Kings Of South Beach in huis!

Regisseur: Tim Hunter
Acteurs: Donnie Wahlberg (Saw II, Tv-Serie Band Of Brothers, Dreamcatcher), Jason Gedrick (TV-Serie Desperate Housewives, Rapid Fire), Ricardo Chavira (Desperate Housewives), Steven Bauer (Primal Fear, Traffic, The Lost)
Genre: ThrillerUNNATURAL CAUSES
Release DVD huur: 29 april 2008
Release DVD koop: 22 mei 2008

Tara Reid en Angus Macfadyen zijn een droomkoppel... tot de dood hen scheidt.

Synopsis
Julia (Tara Reid) en Matt McKay (Angus Macfadyen) hebben alles wat ze zich kunnen wensen: ze zijn jong, ze leiden een comfortabel leven en ze runnen samen een succesvol reclamebureau in Barcelona. Wanneer de ambitieuze Trevor absoluut vennoot wil worden en zijn zin niet meteen krijgt, keert het tij. Matt verdenkt Julia van het hebben van een affaire en draait helemaal door. Hij laat zich zelfs haar moord aan het hoofd praten door zijn broer. Wanneer haar dood bevestigd wordt door de dader, krijgt Matt spijt en pleegt hij zelfmoord. Julia blijkt daarentegen springlevend te zijn... De verzekeringsmaatschappij stelt zich vragen bij Matts dood en start een onderzoek. Maar zij zijn niet de enigen die het fijne willen weten van de vreemde gebeurtenissen. Alle betrokkenen komen terecht in een ingewikkeld web van complotten, corruptie en gevaar...

De knappe Tara Reid kruipt in de rol van de doortastende Julia McKay, terwijl Colm Meany – bekend van onder andere Layer Cake en Stargate Atlantis – ditmaal de rol van 'bad guy' voor zijn rekening neemt. Unnatural Causes is een mysterieuze thriller vol moord, misleiding, hebzucht en onverwachte plotwendingen. Deze film houdt je tot op het laatste minuutje gekluisterd aan je stoel!

Regisseur: Robert Malenfant
Acteurs: Tara Reid (American Pie, Urban Legend, Cruel Intensions, The Big Lebowski), Colm Meaney (Stargate Atlantis, Layer Cake, Star Trek), Angus Macfadyen (Impulse, Saw IV, Braveheart)
Genre: Drama, thrillerTHE SHEPHERD: BORDER PATROL
Release DVD huur: 6 mei 2008
Release DVD koop: 22 mei 2008

Van Damme voert een nietsontziend antidrugsbeleid!

Synopsis
'The Muscles from Brussels' is terug met een ijzersterke performance in The Shepherd: Border Control. In deze nieuwe film van Sony Pictures Home Entertainment zet Jean-Claude van Damme zich in voor de strijd tegen drugssmokkel. Wees voorbereid op een turbulente rit vol spanning, sensationele achtervolgingen en brute actiescènes en geniet van één van Van Damme's beste films. The Shepherd: Border Control is vanaf 22 mei verkrijgbaar op DVD.

Een criminele tak van de Amerikaanse commando's is van plan om 35 miljoen dollar aan heroïne de Verenigde Staten in te smokkelen. Het enige wat de schurken in de weg staat is de mysterieuze douanier Jack Robideaux (Jean-Claude van Damme), een voormalig rechercheur. Jack neemt het in deze keiharde actiethriller op tegen zelfmoordterroristen, sadistische beulen en corrupte ambtenaren die in het uiterst gevaarlijke grensgebied van Columbus en Las Palomas in Mexico de scepter zwaaien.

Met regisseur Isaac Florentine - geprezen als één van de meest getalenteerde regisseurs op actie en martial arts gebied - aan het roer, zal het niemand verbazen dat The Shepherd: Border Control het neusje van de zalm in zijn genre is. De film bewijst dat een gewaarschuwd mens voor twee telt.

Regisseur: Isaac Florentine
Acteurs: Jean-Claude Van Damme (Hard Target, Sudden Death, The Hard Cops, Second In Command, Double Impact), Scott Adkins (The Bourne Ultimatum, Pit Fighter), Gary Mcdonald (Secrets & Lies, Until Death), Natalie Robb (Eastenders, The Bill)
Genre: Actie, thrillerOverige releases mei

20 mei 2008:
* April Fool's Day
* Conspiracy
* Good Luck Chuck

27 mei 2008:
* Across The Universe