:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: MEN IN BLACK
PERSBERICHT: MEN IN BLACK
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-06-04 - Geplaatst door: Werner
MEN IN BLACK
Eerste Blu-ray film in Europa met revolutionaire BD-LIVE technologie

Sony Pictures Home Entertainment presenteert op 19 juni de blockbuster Men In Black op Blu-ray Disc. Naast oogverblindende beelden en een oorverdovende soundtrack is er op de disc een revolutionaire ontwikkeling te bespeuren: de Blu-ray Disc van Men In Black maakt namelijk als eerste Blu-ray filmtitel in Europa gebruik van de BD-LIVE technologie. Een technologie die het mogelijk maakt om online extra content te downloaden!

Met BD-LIVE is het mogelijk om via de internetverbinding van de Blu-ray Disc-speler of Playstation3 extra content te downloaden, zoals previews en exclusieve extra’s. Ook wordt het mogelijk om bijvoorbeeld ringtones en wallpapers te downloaden voor de mobiele telefoon en te chatten met andere kijkers. Gebruikers kunnen zelfs live evenementen volgen en games spelen tegen andere personen, waar ook ter wereld!

Men In Black bevat de BD-LIVE Interactive Trivia Game: Test je Men In Black kennis en ga online de strijd aan met andere fans!

Synopsis
De twee koele 'MIB' regeringsagenten K en J werken voor een speciale eenheid die zich bezighoudt met de buitenlandse wezens op aarde. Telkens als er paniek onder de bevolking dreigt uit te breken worden de 'Men In Black' erop af gestuurd. K en J raken verstrikt in een complot van aliens en moeten alles op het spel zetten om de toekomst van het menselijke ras te redden...

Productinformatie
Regisseur: Barry Sonnenfeld (Get Shorty, The Addams Family)
Acteurs: Will Smith (Independence Day, I Am Legend, Hitch), Tommy Lee Jones (No Country for Old Men, The Fugitive, JFK), Linda Fiorentino (Dogma, Jade)
Release blu-ray: 19 juni 2008
Genre: Komedie, actie
Taal: Engels gesproken (Dolby Digital TrueHD)
Nederlands ondertiteld

Extra op Blu-ray
• Exclusieve Blu-ray game: Speel de MIB Trivia Quiz online via BD-Live!
• Exclusieve Blu-ray game: "Ask Frank The Pug!"
• Audiocommentaren van o.a. regisseur Barry Sonnenfeld, Tommy Lee Jones en Rick Baker en het team van ILM.
• Storyboardvergelijkingen.
• Karakterstudies van Mikey, Edgar Bug en Jeebs
• Montage workshop met introductie.
• En nog veel meer!