:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: THE TEN
PERSBERICHT: THE TEN
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2008-08-12 - Geplaatst door: Werner
THE TEN
Een krankzinnige komedie boordevol foute humor

The Ten is een hilarische komedie met tien gerelateerde verhalen. Elk geïnspireerd door een van de tien geboden. Winona Ryder, Famke Janssens en Jessica Alba zijn maar enkele grote namen die de revue passeren. Een man vergeet zijn parachute aan te doen als hij het vliegtuig uitspringt. Hij komt voorgoed vast te zitten in de grond en wordt een beroemdheid met een eigen televisieshow. Gloria is een 35-jarige maagd die op vakantie vertrekt naar Mexico. Daar ontmoet ze Jésus met wie ze een passionele romance begint. Na de dood van hun vader, vragen tweelingbroers aan hun moeder hoe het komt dat zij zwart zijn en hun ouders blank. Die had de vraag na 16 jaar wel voelen aankomen en bekent dat ze de kinderen zijn van Arnold Schwarzenegger. Een chirurg heeft voor de grap een schaar in het lichaam van een patiënte achtergelaten. Hij krijgt levenslang voor moord. In de gevangenis zoekt hij een leuke partner uit.

Absurde humor, krankzinnige grappen en puik acteerwerk door een sterrencast. Vanaf 12 augustus in de winkel!

Synopsis
De Tien Geboden zoals u ze nooit eerder zag!
The Ten is een hilarische komedie waarin de regels van het Oude Testament in een eigentijds jasje worden gestoken. In tien losse verhalen krijgen de hoofdpersonages te maken met de bijbelse geboden. Zoals bibliothecaresse Gloria die op vakantie als een blok valt voor de Mexicaanse klusjesman Jésus (“Gij zult de naam van de Heer niet zonder reden gebruiken”). Of de arrogante chirurg die niet begrijpt waarom hij gearresteerd wordt voor de dood van zijn patiënt. Hij wilde toch slechts een grapje uithalen? Moord, overspel, diefstal en gevloek: niemand komt er mee weg in The Ten: een krankzinnige komedie boordevol botte en foute humor à la South Park!

Een krankzinnige komedie boordevol botte en foute humor

Features:
Regie: David Wain
Cast: Paul Rudd (Knocked Up, The 40 Year Old Virgin, Friends), Winona Ryder (Dracula, Edward Scissorhands, Girl, Interrupted), Adam Brody (The Ring, The O.C., Thank You For Smoking)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.85:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Komedie
Speelduur: 96 Minuten
Leeftijd: 12 jaar, grof taalgebruik en seks
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 12 augustus 2008