:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: 3 VOOR 2-ACTIE OP BLU-RAY
PERSBERICHT: 3 VOOR 2-ACTIE OP BLU-RAY
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-08-12 - Geplaatst door: Werner
Blu-ray ook dit najaar volop in beweging

Sony Pictures Home Entertainment presenteert plannen voor derde kwartaal 2008

Steeds meer mensen zijn overtuigd van de voordelen van het Blu-ray schijfje. Naast scherpere beelden en prachtig geluid beschikken sommige Blu-ray films zelfs over extra’s die op de reguliere DVD ontbreken. Sony Pictures Home Entertainment breidt dit najaar haar Blu-ray assortiment flink uit. In combinatie met een landelijke voordeelactie dé perfecte aanleiding om je Blu-ray verzameling uit te breiden.

Blu-ray is hot en staat al lang niet meer in de kinderschoenen. Zo was korte tijd geleden Men In Black volop in het nieuws omdat deze als eerste Blu-ray release in Europa de BD-LIVE technologie bevatte. Met deze technologie is het mogelijk om via de internetverbinding van de Blu-ray Disc-speler of PlayStation3 extra content te downloaden, zoals previews en exclusieve extra’s. Met Blu-ray wordt het verschil tussen fictie en werkelijkheid dan ook steeds kleiner.

Goedkoop de beste films
Sony Pictures Home Entertainment laat je dit najaar op aantrekkelijk wijze kennismaken met de beste Blu-ray films uit hun catalogus. Van 1 augustus t/m 31 oktober krijgt iedereen bij aankoop van twee Must Have Blu-ray Discs een derde naar keuze gratis thuisgestuurd. De allergrootste blockbusters zijn zo extra voordelig aan je Blu-ray collectie toe te voegen.

Geen idee welke Blu-ray films je binnenkort moet gaan kopen? Het huidige aanbod van Must Have Blu-ray Discs bestaat uit 30 verschillende filmtitels, waaronder Casino Royale en Spider-Man 3. Op 7 augustus worden ook The Bone Collector (met Angelina Jolie) en Erin Brockovich (met Julia Roberts) aan de catalogus toegevoegd. De Must Have Blu-ray Discs hebben een consumentenadviesprijs van € 24,95 per stuk.

De bioscoop in huis
De komende maanden staan recente bioscoopknallers klaar om elke verzamelaar te laten watertanden. Vanaf 28 augustus schitteren Dennis Quaid en Sigourney Weaver in Vantage Point. Op 25 september reizen we af naar Las Vegas in 21. En liefhebbers van Patrick Dempsey halen hun hart op met het nieuws dat vanaf 23 oktober Made Of Honour verkrijgbaar is op Blu-ray. En dan hebben we het nog niet eens over Hancock gehad…

Alles weten over Blu-ray? Kijk dan op www.sphe.nl/blu-ray.