:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2009
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2009
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-12-19 - Geplaatst door: Werner

YOU DON'T MESS WITH THE ZOHAN

Geheim agent met een vergunning om te knippen
 

Release Blu-ray disc koop: 13 januari 2009

Release DVD koop: 29 januari 2009
Release DVD huur: 13 januari 2009
 
Synopsis

Adam Sandler is terug! Bereid je voor op een nieuw avontuur van de komiek als hij in de huid kruipt van Zohan, een geheim agent met de droom om hairstylist te worden. Als hij de kans krijgt om in een kapsalon in New York te gaan werken, leidt dit bij klanten en personeel tot de nodige hilariteiten. Zelfs John McEnroe en Mariah Carey, die een gastrol spelen in deze nieuwe film van Sony Pictures Home Entertainment, kunnen hun lach bijna niet inhouden! You Don't Mess With The Zohan is vanaf 29 januari verkrijgbaar op DVD en in High Definition op Blu-ray Disc.

 

Zohan Dvir werkt als geheim agent en woont met zijn orthodoxe ouders in Israël. Tijdens een gevecht met zijn Palestijnse aartsrivaal The Phantom (John Turturro) zet hij zijn eigen dood in scène en vlucht naar New York. Wanneer hij daar aankomt gaat hij werken in een kapsalon en charmeert op zijn eigen, niet altijd even subtiele, manier de klanten en wordt verliefd op de mooie eigenaresse van de zaak (Emmanuelle Chriqui). Maar dan wordt Zohan herkend door een Palestijnse taxichauffeur (Rob Schneider), die nog een oude rekening met hem te vereffenen heeft.

 

Na films als 50 First Dates en I Now Pronounce You Chuck & Larry is Adam Sandler terug met een hilarische komedie waarbij lachen onvermijdelijk is. You Don't Mess With The Zohan is een aaneenschakeling van bizarre situaties en steekt de draak met alles en iedereen. Zelfs de extra's – onder andere documentaires, bloopers en ongecensureerd audiocommentaar van cast en crew – doen een beroep op je lachspieren!

 
Regisseurs: Dennis Dugan

Stemacteurs: Adam Sandler (Reign Over Me, Click, 50 First Dates), John Turturro (The Big Lebowski, O Brother, Where Art Thou?), Rob Schneider (Deuce Bigalow, The Benchwarmers, The Hot Chick)

Genre: Komedie
 
Extra op Blu-ray disc en DVD:

• Ongecensureerd audiocommentaar van Adam Sandler, Robert Smigel, Rob Schneider en Nick Swardson

• Ongecensureerd audiocommentaar van regisseur Dennis Dugan

• Documentaires: "Look Who Stopped Me", "Dugan: The Hands on Director", "The Stunts of Zohan", "Dugan Espagnol?", "Zohan vs. The Phantom", "Shooting Baja for Tel Aviv", "All American Redneck", "From Guns to Scissors" en "The Robot"

• Bloopers
• Verwijderde scènes
• Trailers
 

Overige releases januari 2009:

 
6 januari 2008:

* Resident Evil: Degeneration

 
8 januari 2008:
• Lonesome Jim
 
13 januari 2008:
* Linewatch
* Redbelt
 
20 januari 2008:
* Center Stage: Turn It Up
* Vacancy 2: The First Cut