:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> RELEASEBERICHT: HUURDVD'S MAART
RELEASEBERICHT: HUURDVD'S MAART
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2002-02-09 - Geplaatst door: Serge
THE OPERATIVE
The Cold War may be over, but he's just warming up.

Synopsis:
Alec Carville (Brian Bosworth) zit in Kiev een gevangenisstraf van elf jaar uit, omdat zijn plan om als CIA undercover een Russische scheikundige te helpen ontsnappen, ontdekt werd door de KGB. Voormalig KGB agent Basil Bellanin (Bob Dawson, ontdekt het geheim van deze scheikundige: een koude fusie formule die schuilgaat achter een olieverfschilderij. Deze formule zal degene die hier zijn handen op weet te leggen, grote macht verschaffen... Om zijn plan uit te kunnen voeren, heipt Bellanin Carville te ontsnappen uit de gevangenis. Als Carville zijn ex-vriendin en CIA collega Sonja ooit wil terugzien, zal hij moeten meewerken. Hij gaat naar de bank in de hoedanigheid van Grady, de aankoper van het schilderij. Maar dan arriveert de echte Grady een dag te vroeg bij de bank. Er ontstaat een hevig vuurgevecht dat uitmondt in een gijzelingssituatie, waarbij een SWAT-team klaar staat om toe te slaan. Alec zal al zijn strategisch inzicht en kracht moeten aanwenden om Grady's ware identiteit en motivatie te onthullen, voordat het te laat is.

Regie: Robert Lee (The Silencer, Cyberjack)
Cast: Brian Bosworth (Three Kings, Virus, Stone Cold), Bob Dawson (TV: The X-Files, Millennium)

Genre: Actie
Speelduur: 100 minuten
Releasedatum: 26-03-2002 op huurdvd

Specificaties DVD:
Extra's: Trailer, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 anamorphic. Geschikt voor alle beeldformaten.
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0SAY NOTHING
Spannende thriller waarin een kortstondige affaire een lange en gevaarlijke nasleep blijkt te hebben...

Synopsis:
Voor de buitenwereld lijken Grace (Nastassja Kinski) en Matt Need ham (Hart Bochner) alles mee te hebben in het leven, maar in werkelijkheid is Matt al langere tijd werkeloos en alcoholist. Als vrienden hen een reis als cadeau aanbieden die Matt uit trots weigert, gaat Grace alleen om de werkelijkheid even te ontvluchten. Tijdens haar reis beleeft ze een hartstochtelijke affaire met de knappe en machtige zakenman Julian Banks (William Baldwin), om er vervolgens bij thuiskomst achter te komen dat Matt een baan heeft gevonden en zijn nieuwe baas niemand minder is dan... Julian Banks. Grace besluit haar slippertje voor haar man verborgen te houden, maar al snel ontdekt Matt de waarheid en verlaat haar en hun dochter Casey. Julian ziet zijn kans waar om Grace definitief voor zich te winnen en schuwt daarbij geen enkel middel, zelfs niet als hij daarbij het leven van Casey in gevaar brengt... Ook Matt ontdekt de ware aard van zijn baas en gaat de confrontatie met hem aan om zijn gezin veilig te stellen.

Regie: Allan Moyle (Pump Up the Volume, Empire Records)
Cast: Nastassja Kinski (Terminal Velocity, One Night Stand), Hart Bochner (Die Hard, Anywhere But Here), William Baldwin (Virus, Sliver, Backdraft)

Genre: Thriller
Speelduur: 94 minuten
Releasedatum: 26-03-2002 op huurdvd

Specificaties DVD:
Extra's: Trailer, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0RACE AGAINST TIME
Actie-thriller waarin een man de levensgevaarlijkge gevolgen ondervindt van een organisatie die kan beslissen over leven en dood...

Synopsis:
2002. Het Amerikaanse Hooggerechtshof legaliseert zelfmoord, want: "Als we het recht op leven hebben, moeten we ook het recht hebben om te sterven." 2018. Jim Gabriel (Eric Roberts) ondervindt de levensgevaarlijke consequenties van deze wet. In een uiterste poging om de medische behandeling van zijn stervende zoontje te bekostigen, verkoopt hij zijn lichaam aan de machtige organisatie Lifecorps. Dan sterft zijn zoon en Jim wil tegen de wil van Lifecorps de afspraak afzeggen. Vanaf dan hebben de beroepsmoordenaar Burke (Cary Elwes) en zijn collega's het op zijn leven gemunt. De enige wijze waarop Jim kan overleven, is door zijn tegenstanders te slim af te zijn en ze n voor en uit te schakelen...

Regie: Geoff Murphy (Freejack, Young Guns II)
Cast: Eric Roberts (The Specialist, Final Analysis), Cary Elwes (Twister, Liar Liar), Sarah Wynter (The 6th Day, Species II)

Genre: Actie-Thriller
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 26-03-2002 op huurdvd

Specificaties DVD:
Extra's: Nog niet bekend
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: Nog niet bekend
Geluid: Nog niet bekend

UIT HET ARCHIEF