:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURTITELS AUGUSTUS 2009
PERSBERICHT: HUURTITELS AUGUSTUS 2009
Bron: RCV - Datum: 2009-07-18 - Geplaatst door: Werner
17 AGAIN
• Tieneridool Zac Efron en ‘Friends’-ster Matthew Perry in dé romantische komedie van het jaar!
• Mega bioscoophit nu op DVD en Blu-ray
• Van de makers van Step Up 2 en How to Lose a Guy in Ten Days

Who says you’re only young once?

Fans van Zac Efron en Matthew Perry én liefhebbers van romantische komedies kunnen hun hart ophalen, want na het enorme succes in de bioscoop is het nu ook thuis lachen en zwijmelen geblazen met 17 AGAIN! Na zijn grote talent getoond te hebben in musicalfilms als Hairspray en High School Musical 1, 2 en 3, zet de razend populaire Zac Efron samen met Friends-ster Matthew Perry nu een supergrappige komedie neer. Een heerlijke feel good film voor een breed publiek, over het maken van keuzes en de echt belangrijke dingen in het leven. Nu op DVD en Blu-ray!

Synopsis
De 17-jarige Mike (Zac Efron) is een populaire, sportieve student met een mooie sportcarrière in het verschiet. Hij gaat echter samenwonen met zijn knappe vriendin Scarlet en twintig jaar later is zijn huwelijk mislukt, zit z’n carrière in het slop, vinden z’n kinderen hem een loser en verlangt hij terug naar vroeger. Dan krijgt Mike (Matthew Perry) op een avond een mysterieus ongeluk waarna hij tot zijn stomme verbazing weer zeventien is! Eerst schrikt hij zich natuurlijk te pletter, maar al snel ontdekt hij dat dit hem de kans geeft om alles anders te doen. Hij moet zich razendsnel aanpassen aan de nieuwe trends en Mike is al snel weer de populaire jongen die hij ooit was. Dan komt hij voor de dezelfde keuze te staan die hij toen ook moest maken…

Cast: Zac Efron (Hairspray, High School Musical 1,2 & 3), Matthew Perry (The Whole Nine Yards, Three To Tango, TV: Friends), Michelle Trachtenberg (TV: Buffy the Vampire Slayer, Six Feet Under, Inspector Gadget)
Regie: Burr Steers (Igby Goes Down)

Overige informatie
Genre: romantische komedie
Speelduur: ca. 102 minuten
Specificaties DVD:
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)

Specificaties Blu-ray:
Beeld: High Definition 1080p; Ratio 2.40:1
Geluid: Engels DTS HD MA 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)

Releasedatum huur-dvd & Blu-ray: 11 augustus 2009


BOOK OF BLOOD
• Paranormale horrorpraktijken in huiveringwekkende DVD-première
• Geschreven en geproduceerd door horrorlegende Clive Barker

The Dead will not be silenced

Als een van de meest succesvolle schrijvers van hedendaagse horror- en fantasyverhalen, zijn van de legendarische Clive Barker al diverse verhalen vertaald naar het witte doek. Zo groeiden onder andere Hellraiser en The Candyman uit tot zeer succesvolle filmfranchises, en ook het recentere The Midnight Meat Train gooide hoge ogen. Uit zijn eerste werk The Books Of Blood, een verzameling van zes korte verhalen, worden The Book Of Blood en On Jerusalem Street nu tot leven gebracht in Book Of Blood. Een ijzingwekkende horrorthriller waarin geesten een wel heel bizarre manier vinden om hun verhalen te vertellen in de wereld van de levenden…Kijk en huiver!

Synopsis
Universitair docent en paranormaal expert Mary Florescu is al jaren op zoek naar het ultieme bewijs om aan te tonen dat er meer is tussen hemel en aarde. Ze komt op het spoor van een eigenaardig huis waar een aantal brute en onverklaarbare moorden heeft plaatsgevonden en besluit op onderzoek uit te gaan. Ze schakelt hierbij de hulp in van Simon McNeal, een van haar paranormaal begaafde studenten. Het huis blijkt een verzamelpunt te zijn waar verloren zielen ronddolen op zoek naar een manier om hun verhalen te vertellen. En die vinden ze door hun boodschappen te kerven in het lichaam van Simon. Terwijl Simon het levende bewijs wordt waar Mary zo op gehoopt had, begint voor hem een eindeloos lijden…

Cast: Jonas Armstrong (Losing Gemma, TV: Robin Hood), Sophie Ward (Crime And Punishment, Wuthering Heights), Paul Blair (Hallam Foe, Outpost)
Regie: John Harrison (TV: Profiler, Dune, Tales From The Crypt)

Overige informatie
Genre: horror
Speelduur: ca. 96 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 4 augustus 2009


THE GREAT BUCK HOWARD
• Hilarische, hypnotiserende komedie van de producers van Mama Mia, Cast Away en Charlie Wilson’s War
• Sterrencast met o.a. John Malkovich, Tom Hanks, Colin Hanks en Emily Blunt

Uri…, Rasti…., Derek…,The Great Buck Howard
Get ready for the comeback of a lifetime!

In de komedie The Great Buck Howard volgen we de doldwaze belevenissen van een gewezen mentalist en zijn assistent op zoek naar de comeback van de eeuw. Naast alle bijzondere personen en gebeurtenissen, die ze op hun onwaarschijnlijke pad tegenkomen, ontdekken ze ook dat het nooit te laat is om je leven een andere wending te geven! De fantastische cast, bestaande uit niemand minder dan John Malkovich, Colin Hanks, Tom Hanks, Emily Blunt en Steve Zahn, gecombineerd met het hilarische verhaal bezorgen je een avondje topvermaak op DVD!

Synopsis
Ooit was de excentrieke Buck Howard (John Malkovich) een populaire illusionist, die altijd volop in de schijnwerpers stond. Zijn carrière is echter ernstig in het slop geraakt en hij trekt alleen nog publiek in vage buurthuizen in de provincie. Maar Buck is een volhouder, overtuigd van zijn eigen grootsheid en vastberaden zijn comeback in de grote theaters te maken. Het enige wat hij nodig heeft, is een nieuwe assistent. Troy Gable (Colin Hanks) is net gestopt met zijn rechtenstudie en kan wel wat inkomsten en een nieuw doel in zijn leven gebruiken. Werken voor de gewichtige, maar gewezen illusionist lijkt hem de perfecte oplossing, al gaat dit geheel in tegen de wens van zijn vader (Tom Hanks). Maar tot ieders verbazing lukt het de eigenzinnige Buck om zichzelf weer helemaal in de kijker te spelen en neemt hij Troy mee op het avontuur van zijn leven!

Cast: John Malkovich (Burn After Reading, Eragon, Being John Malkovich), Colin Hanks (Untraceable, King Kong, Orange County), Tom Hanks (The Da Vinci Code, Charlie Wilson’s War, The Green Mile), Emily Blunt (Charlie Wilson’s War, Dan In Real Life, The Devil Wears Prada)
Regie: Sean McGinley (Two Days, The Truth About Juliet)

Overige informatie
Genre: komedie
Speelduur: ca. 87 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 11 augustus 2009


HIDDEN PALMS
• Paradijselijke en mysterieuze TV-serie in de stijl van The O.C. en 90210, van de makers van Dawson’s Creek
• Deze zomer in juni en juli op TV uitgezonden op RTL 5
• Alle 8 afleveringen verzameld in een 2-DVD Box

Scandal. Suicide. Murder. Some towns have all the fun…

Van de makers van The O.C. en 90210 is er nu Hidden Palms, een paradijselijke tiener-dramaserie waarin we afreizen naar het hete Palm Springs. Hier speelt zich naast het ogenschijnlijk relaxte leventje aan de rand van het zwembad ook een mysterieuze moordzaak af… Een schitterende DVD-box waarin alle acht afleveringen verzameld zijn op 2 DVD’s!

Synopsis
Johnny Miller was ooit een gelukkige tiener met goede cijfers en talloze sporttrofeeën. Als zijn vader op een donkere avond zelfmoord pleegt, probeert Johnny zijn verdriet te vernietigen met alcohol en drugs. Nadat hij afgekickt is, wil hij in het paradijselijke Palm Springs de draad weer oppakken bij zijn moeder Karen en haar nieuwe man Bob. Maar wanneer een moordmysterie zich aandient komt Johnny er al snel achter dat het stadje niet alleen bestaat uit zon en mooie mensen…

Cast: Taylor Handley (TV: The O.C., Dawson’s Creek, CSI), Amber Heard (The Informers, TV: The O.C., Californication), Gail O’Grady (TV: Desperate Housewives, Boston Legal, CSI)
Regie: o.a. Perry Lang (TV: Eli Stone, Everwood) & Sott Winant (TV: Californication)

Overige informatie
Genre: drama
Speelduur: ca. 360 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 4 augustus 2009UIT HET ARCHIEF