:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2009
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2009
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2009-08-22 - Geplaatst door: Werner
CSI NEW YORK SEIZOEN 5 DEEL 1 Aflevering 5.1- 5.12

In de ‘Big Apple’ is een team doortastende forensische detectives actief om moorden op te lossen door alle sporen te verzamelen en te interpreteren. Tijdens de zoektochten naar DNA, haren, bloedspetters, vingerafdrukken en andere, met hightech apparatuur op de sporen aanwijzingen, schijnt de serie nieuw licht op de soms onheilspellende wereldstad. Detective Mack ‘Mac’ Taylor (Gary Sinise) is een gedreven ‘crime scene investigator’. Zijn partner, detective en workaholic Stella Bonasera (Melina Kanakaredes) deelt zijn voorliefde voor het werk. Samen geven zij leiding aan het team deskundigen.

DVDSpecs:
Cast: Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Anna Belknap, Hill Harper, Eddie Cahill
Genre: Thriller
Speelduur: ± 500 min.
Beeld: 16:9 (1.78:1) anamorphic widescreen
Audio: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands


DONKEY PUNCH (DVD- Blu-Ray)
This Party is going overboard

Zeven jonge volwassenen ontmoeten elkaar in een nachtclub in een vakantiepark aan de Middellandse Zee. Ze besluiten het feest voort te zetten aan boord van een luxe jacht midden op de oceaan. Maar als een van hen sterft bij een bizar ongeval maken de anderen ruzie over wat ze moeten doen. Dat vormt de opmaat voor een genadeloze strijd met als inzet: overleven.

Cast: Julian Morris, Jaime Winstone, Nichola Burley
Producer: Mark Herbert
Writer: Olly Blackburn
Director: Olly Blackburn
DVDSpecs:
Genre: Thriller
Lengte: 90minuten
Beeld: 16 x 9 (1.85:1)
Audio: Engels Dolby Digital 2.0 en 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Extra’s:
• Trailers

Blu-Ray specs:
Genre: Thriller
Lengte: 100 minuten
Beeld: 1080p High Definition 16 x 9 (1.85:1)
Audio: Engels Dolby Digital 5.1en Dolby TrueHD
Ondertiteling: Nederlands

Extra’s:
• Trailers,
• Making of,
• Deleted Scenes


NOT FORGOTTEN (DVD- Blu-Ray)
The Prayers of the Dead are about to be answered

Jack Bishop (Simon Baker) woont met zijn vrouw Amaya (Paz Vega) en hun dochtertje Toby in Del Rio, een klein stadje vlak bij de grens met Mexico. Als Toby op klaarlichte dag wordt ontvoerd lijkt de politie op het eerste gezicht niet veel met de zaak te kunnen doen. Jack besluit om het heft in eigen hand te nemen wat hem leidt naar een Mexicaanse waarzegster die een visioen van Jack krijgt, verwikkeld in duisternis en moord. Jack besluit naar Mexico te gaan waar hij met behulp van ‘La Santa Muerte’, een Mexicaans ritueel, Toby probeert terug te vinden. Hij komt terecht in een onverwacht web van leugens, verraad, geweld en een confrontatie met zijn verleden. Niets is wat het lijkt…….

Cast: Simon Baker (The Mentalist), Paz Vega (The Spirit), Claire Forlani
Producer: Dror Soref
Writer: Dror Soref
Director: Dror Soref
DVDSpecs:
Genre: Thriller
Lengte: 100 minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Audio: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Extra’s:
• Trailer

Blu-Ray specs:
Genre: Thriller
Lengte: 100 minuten
Beeld: 1080p High Definition 16 x 9 (1.78:1)
Audio: Engels Dolby Digital 5.1en Dolby TrueHD
Ondertiteling: Nederlands

Extra’s:
• Trailer


A VERY BRITISH GANGSTER
Look After Those That Look After You, F*ck Off Those That F*ck Off You.

Een onthullende documentaire over een van de gevaarlijkste criminele families van Groot-Brittannië. Voor het eerst gunt een bende hedendaagse misdadigers de kijker een blik in hun levens. Die spelen zich af in een gewelddadige wereld met een onderklasse die haar recht bij gangsters moet zien te halen, in plaats van bij de politie. De film volgt drie jaar lang de zorgen en problemen van Dominic Noonan terwijl hij van het ene proces naar het andere gaat. Dominic staat aan het hoofd van de Noonan-misdaaddynastie, de tweede generatie van een Ierse immigrantenfamilie. Hij veranderde zijn achternaam in Lattlay Fottfoy, een acroniem voor het familiemotto: ‘Zorg voor degenen die voor jou zorgen, en zorg dat je afkomt van mensen die van jou af willen komen.’ Zelden drong een film zo diep door tot de werkelijkheid. Regisseur Donal MacIntyre toont een close-up van een wereld die is doordrenkt van ontvoering, mishandeling, drugs en moord. Maar achter het machismo schuilt een schrijnende situatie; een gemeenschap die worstelt met armoede, geweld en drugs.

Cast: Domonic Noonan
Producers: Donal MacIntyre
Director: Donal MacIntyre
DVDSpecs:
Genre: Documentaire
Lengte: 97 minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Audio: Dolby Digital 2.0 en 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Extra’s:
• Deleted Scenes


THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS
Some Lessons you don't learn in School

In het New York van de jaren zeventig is de 16-jarige Charlie Banks getuige van een brute vechtpartij. De vechtersbaas is de 18-jarige Mick Leary, die op een schoolfeest zomaar twee high school kids bijna doodschopt. Charlie en Mick, die ieder uit een totaal verschillend milieu komen, kennen elkaar via een goede vriend. Toch kan Charlie niet verzwijgen wat hij gezien heeft. Hij vertelt zijn ouders wat er die avond is gebeurd en geeft Mick aan bij de politie. Drie jaar later, als Charlie eerstejaarsstudent is, komt Mick hem opzoeken. Weet hij dat Charlie hem destijds verraden heeft, of niet? En wat is zijn doel? Een raadselachtig kat-en-muisspel begint ... In het regiedebuut van Fred Durst (frontman van de band Limp Bizkit) ontwikkelt een bange jongen zich tot een man die voor zichzelf op durft te komen.

DVDSpecs:
Cast: Jesse Eisenberg, Jason Ritter
Producers: Marisa Polvino
Writers: Peter Elkoff
Director: Fred Durst
Genre: Speelfilm
Lengte: 100 minuten
Beeld: 16 x 9 (1.78: 1)
Audio: Dolby Digital 2.0 en 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Extra’s:
• Trailer


FACTORY GIRL (Blu-Ray)
Na DVD release in April 2009, nu verkrijgbaar op Blu Ray!

'The sexiest, most provocative film of the year.” – Roger Friedman, Foxnews.com

‘Iedereen zal vijftien minuten lang beroemd zijn’, profeteerde Andy Warhol. Hij wist als geen ander hoe beroemdheid in elkaar zat. Hij kon mensen tot een ster maken. Dat deed hij bijvoorbeeld met Edie Sedgwick, een meisje van gegoede komaf, die hij opnam in zijn kunstparadijs The Factory en haar transformeerde van een onbekende schoonheid tot een stralende ster. Factory Girl vertelt het waar gebeurde levensverhaal van Edie Sedgwick (Sienna Miller), en het verhaal van Andy Warhol (Guy Pearce) en The Factory, het epicentrum van de kunst van die tijd. De film schetst haarscherp de sfeer van de hectische jaren zestig in de kunstwereld van New York, met als middelpunt Andy Warhol en Edie Sedgwick, en met als rode draad: stijl.

BLU RAY specs
Cast: Sienna Miller (Stardust, Alfie, Interview), Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential), Hayden Christensen (Star Wars Episode II & III, Awake), Mena Survari (American Beauty, Kiss The Girls)
Director: George Hickenlooper
Genre: Speelfilm
Speelduur: 98 minuten
Beeld: 1080p High Definition 16x9 (1.78:1)
Audio: Engels Dolby Digital 5.1 & Dolby TrueHD
Ondertiteling: Nederlands
Kleur/ZW: Kleur

Extra’s:
• Trailers
• Deleted Scenes
• Guy Pearce’s Video Diary
• The Real Edie – An Inside Look at the Life of Edie Sedgwick
• Sienna Miller’s Audition Tape
• Making Factory Girl


BOTTLE SHOCK (Blu-Ray)
Na DVD release in April 2009, nu verkrijgbaar op Blu Ray!
Het waargebeurde verhaal over liefde, overwinning en opschudding!

De koppige perfectionist Jim Barrett en zijn zoon, vrijbuiter Bo, delen een droom. Ze willen een eersteklas Chardonnay produceren in Jims wijngaard in Nappa, Californië. Om zijn Parijse wijnwinkel te promoten, organiseert Steven Spurrier een internationale wijnproeverij. Hij is onder de indruk van Barretts Chardonnay, maar Jim weigert aan de wedstrijd van de Britse snob mee te doen.Bo, die indruk wil maken op zijn mooie vriendin Sam, geeft Spurrier toch twee flessen mee. De komedie, een groot succes op het Sundance Film Festival 2008, is gebaseerd op het "Judgement of Paris" van 1976, waarbij Californische wijnen het opnamen tegen Franse wijnen.

BLU RAY specs:
Cast: Chris Pine (Smokin' Aces), Rachael Taylor (Transformers), Bill Pullman (Independence Day), Alan Rickman (Love Actually), Eliza Dushku (Buffy The Vampire Slayer)
Director: Randall Miller (Nobel Son)
Genre: Komedie
Lengte: 109 minuten
Beeld: 1080p High Definition 16 x 9 (2.35:1)
Audio: Engels Dolby Digital 5.1 & Dolby TrueHD
Ondertiteling: Nederlands

Extra’s:
• Trailers,
• Deleted Scenes,
• Feauture 'Chateau Montelena Winery'