:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: I HATE VALENTINE'S DAY & MY DAD'S SIX WIVES
PERSBERICHT: I HATE VALENTINE'S DAY & MY DAD'S SIX WIVES
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2010-01-17 - Geplaatst door: Werner
I HATE VALENTINE'S DAY & MY DAD'S SIX WIVES

Met 14 februari (Valentijn) in zicht brengt Dutch FilmWorks twee leuke romantische komedies uit. My Dad’s Six Wives en I Hate Valentine’s Day zijn vanaf 26 januari ek verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Dé film om uw geliefde mee te verrassen dus!

MY DAD'S SIX WIVES
Finding the love of his life was never that easy.

In My Dad’s Six Wives wordt Henry Lefay (Tim Allen) doodverklaard sinds hij ging parachutespringen en niet meer terugkwam. Wanneer zijn dochter (Elisha Cuthbert) naar huis terugkeert voor de begrafenis, ontdekt ze dat Henry’s huidige echtgenote en vijf ex-vrouwen elkaar voor van alles in de haren vliegen tijdens het regelen van de begrafenis. En allemaal beschouwen ze zichzelf als Henry’s grote liefde… Deze hilarische komedie mag bogen op een aantal grote namen zoals Tim Allen (Home Improvement, Toy Story), Andie MacDowell (Four Weddings And A Funeral, Groundhog Day), Elisha Cuthbert (24, My Sassy Girl) en Jenna Dewan (Step Up, The Grudge 2). De film werd in de VS uitgebracht onder de titel The Six Wives Of Henry Lefay en werd geschreven en geregisseerd door Howard Michael Gould. Dat is ook de man achter de megapopulaire televisieserie Home Improvement, die acteur Tim Allen wereldberoemd maakte. Andere wapenfeiten zijn Mr. 3000 (2004) met Angela Bassett en de inmiddels overleden Bernie Mac en Shrek The Third (2007).

Synopsis
Henry Lefay (Tim Allen) is dood. Tenminste, daar gaat men vanuit sinds hij ging parachutespringen en niet meer werd teruggevonden. Wanneer zijn dochter (Elisha Cuthbert) terugkeert naar huis voor de begrafenis, ontdekt ze dat Henry’s huidige echtgenote en vijf (!) ex-vrouwen elkaar over van alles in de haren vliegen: welke kist, wie de toespraak mag houden en wie nou eigenlijk Henry’s ware liefde was. In deze hilarische komedie verandert een begrafenis in een krankzinnige chaos!

Product: DVD, Blu-ray
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 26 januari 2010
Regie: Howard Michael Gould (Shrek the Third, Mr 3000)
Cast: Tim Allen (Wild Hogs, Toy Story, Home Improvement), Jenna Dewan (Step Up, The Grudge 2), Elisha Cuthbert (My Sassy Girl, Captivity), Andie MacDowell (Four Weddings And A Funeral, Groundhog Day)
Leeftijd: 9 jaar, angst, grof taalgebruik

Specs DVD
Beeld: 16:9 anamorphic widescreen (2.35:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Romantische Komedie
Speelduur: 93 minuten

Specs Blu-ray
Beeld: 16:9 Widescreen (2.35:1) Full HD 1080p
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: Romantische Komedie
Speelduur: 96 minuten


I HATE VALENTINE'S DAY
Een nieuwe romantische komedie van de makers van My Big Fat Greek Wedding
Nia Vardalos en John Corbett zijn weer samen in de romantische komedie van het jaar!

In I Hate Valentine’s Day maken we kennis met Genevieve (Nia Vardalos) die dol is op Valentijnsdag…omdat ze dan als bloemiste goede zaken doet. In de ware liefde of relaties gelooft ze niet. Haar regel: maximaal vijf dates met dezelfde man en dan naar de volgende. Wanneer ze Greg (John Corbett - Street Kings, Raising Helen) ontmoet, die in dezelfde straat een restaurant opent, slaat de vonk meteen over…

I Hate Valentine’s Day is het romantische feel good regiedebuut van Nia Vardalos. Zij is ook de schrijfster van de komedie My Big Fat Greek Wedding, waarmee ze in 2002 bijna een Oscar en een Golden Globe wegkaapte en tal van prijzen won. De film was de meest winstgevende van dat jaar, na The Day After Tomorrow.

Synopsis
Genevieve (Nia Vardalos) is dol op Valentijnsdag… omdat ze als bloemiste die dag goede zaken doet. In de ware liefde of relaties gelooft ze niet. Ze vindt daten veel leuker. Haar regel: maximaal vijf dates met dezelfde man en dan naar de volgende. Dat houdt het spannend. Totdat ze Greg (John Corbett) ontmoet, die in dezelfde straat een restaurant opent. De vonk slaat meteen over. Als Greg hoort van haar regel van maximaal vijf dates, gaat hij meteen akkoord. Ook hij heeft geen behoefte aan een vaste relatie. Maar wat als ze tot over hun
oren verliefd worden…

Product: DVD, Blu-ray
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 26 januari 2010
Regie: Nia Vardalos (My Big Fat Greek Wedding)
Cast: John Corbett (Street Kings, Raising Helen), Nia Vardalos (My Big Fat Greek Wedding, My Life In Ruins)
Leeftijd: Alle leeftijden, grof taalgebruik

Specs DVD
Beeld: 16:9 anamorphic widescreen 1.85:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: Romantische Komedie
Speelduur: 86 minuten

Specs Blu-ray
Beeld: 16:9 Widescreen (1.78:1) Full HD 1080p
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: Romantische Komedie
Speelduur: 89 minuten