:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: LAZYTOWN
PERSBERICHT: LAZYTOWN
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2010-10-11 - Geplaatst door: Ann
LAZYTOWN

De nieuwste kids-sensatie, bekend van Ketnet.
"Welkom in Lazytown" en "Lazytown: De Voetbalrobot" is vanaf 12 oktober
beschikbaar op DVD.

Onze held Sportacus bestrijdt Robbie Rotten die enkel en alleen maar wil luieren en van zijn rust wil genieten. Robbie probeert met doorzichtige trucs en herkenbare verkleedpartijen Sportacus om de tuin de leiden. Tegen onze held maakt hij keer op keer geen kans...

Deze nieuwste kids-sensatie, afkomstig uit IJsland en bij ons te zien op Ketnet en DisneyXD, maakt het echt leuk! Elke aflevering zorgt ervoor dat de jeugd ècht gezonder gaat eten en meer gaat bewegen. In tegenstelling tot wat je zou kunnen verwachten is niet alles lazy of lui in Lazytown, de denkbeeldige stad waar alles zich afspeelt.

De serie Lazytown (orignele titel Latibær) werd geproduceerd in 2004 en speciaal geschreven voor kids tussen de 4 en 8 jaar. De serie heeft al 35 afleveringen op haar actief. De eerste twee DVD's werden al in het Nederlands ingesproken.

De serie is een vrolijke combinatie van echte gefilmde beelden met digitale beelden en/of poppenspel. Op deze manier worden kinderen enorm aangesproken. Lazytown wordt in 103 landen uitgezonden en werd al bekroond met een BAFTA-award voor Beste Kinderserie. Elke DVD bevat 3 afleveringen. Zo smullen de kleinsten ruim 74 minuten per DVD van deze unieke kinderserie.

Welkom In Lazytown en de Lazytown: De Voetbalrobot met de kinderheld Sportacus is vanaf 12 oktober verkrijgbaar op DVD in de reguliere handel!Recent nieuws van dezelfde bron