:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Standaard Uitgeverij >> PERSBERICHT: RELEASES VOORJAAR 2011
PERSBERICHT: RELEASES VOORJAAR 2011
Bron: Standaard Uitgeverij - Datum: 2011-01-09 - Geplaatst door: Werner
BELLE & SÉBASTIEN – DE COMPLETE TWEEDE SERIE

Eén van de beste kinderseries uit de jaren '60. Als Sébastien negen jaar oud is, ontdekt zijn vader dat hij een zoon heeft. Sébastien gaat bij hem op de stoeterij wonen en César gaat mee om hem te helpen wennen aan zijn nieuwe omgeving. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Belle kan niet overweg met de paarden en Sylvia, de verloofde van zijn vader en de dochter van zijn grootste klant, wil niets van Sébastien weten. Wanneer de neef van Sylvia het verloofde paar tegen elkaar opzet, verbreekt Sylvia de verloving. Maar Sébastien is het er niet mee eens…

Uitvoering: 3 x DVD 9
Speelduur: 338 minuten
Is verschenen
 

BELLE & SÉBASTIEN – DE COMPLETE DERDE SERIE

Als Sébastien twaalf jaar oud is, sterft zijn grote vriendin Belle. Sébastien is ontroostbaar. Zijn vader denkt dat een verandering van omgeving hem goed zal doen en stuurt hem naar zijn oudoom Louis Maréchal, een oude, zwijgzame zeekapitein die leeft in het verleden. Vijfentwintig jaar geleden is de Mary-Morgane met Louis' vrouw en kind in de golven verdwenen, en ze zijn nooit meer teruggevonden. Sébastien zet alles op alles om erachter te komen wat er vroeger is gebeurd…

Uitvoering: 3 x DVD 9
Speelduur: 341 minuten
Verschijnt: 20 januari 2011
 

SPOOKS – SERIE 5
 
Internationale samenzweringen, terrorisme en bedreigingen voor de nationale veiligheid zijn dagelijkse kost voor de mannen en vrouwen van de Britse Geheime Dienst MI5. Onverminderd zetten zij hun strijd tegen wapensmokkel, politieke gijzelingen en de georganiseerde misdaad voort. Kan het team een massale aanslag op de regering verijdelen? Met undercoveroperaties en het blootleggen van staatsgeheimen zetten zij hun eigen leven keer op keer op het spel.
 
Uitvoering: 5 x DVD 9 scanavobox
Speelduur: 500 minuten
Verschijnt eind maart 2011
 

MONARCH OF THE GLEN – SERIE 7

Het is tijd voor de MacDonalds om afscheid te nemen van hun trouwe fans. Maar eerst komt er nog een stel oude vrienden op bezoek. Ook hangt er romantiek in de lucht. Paul heeft zijn grote liefde gevonden in de opvliegende Iona, Molly wordt verscheurd tussen haar gevoelens voor haar oude bewonderaar Kilwillie en de trouwe Gollie, en Duncan keert met zijn staart tussen de benen terug naar Glenbogle om Jess te overtuigen van zijn eeuwigdurende liefde. Maar hoelang duurt eeuwig in de Schotse Hooglanden?

Uitvoering: 2 x DVD 9
Speelduur: 300 minuten
Verschijnt: eind maart 2011
 

THE ONEDIN LINE - DE COMPLETE ACHTSTE SERIE

Het achtste en laatste seizoen van de populaire televisieserie over de succesvolle 19e-eeuwse redersfamilie Onedin. Deze 9-delige serie is het vervolg op het zevende seizoen waarin William Frazer dodelijk verongelukt, James langzaam gaat investeren in stoom, zijn dochter Charlotte haar man en kinderen verlaat en Elizabeth voor een moeilijke keuze komt te staan in haar relatie.

Uitvoering: 2 x DVD 9 + 2 x DVD 5
Speelduur: 450 minuten
Verschijnt maart 2011