:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: THE JONESES
PERSBERICHT: THE JONESES
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2011-01-13 - Geplaatst door: Werner
THE JONESES
Demi Moore en David Duchovny in satirische komedie

De schijnbaar perfecte familie Jones (Steve en Kate en hun knappe tienerkinderen Jenn en Mick) gaan wonen in een chique stedelijke voorwijk. De hele buurt kijkt naar hen op en wil niet onderdoen voor de levensstandaard van hun nieuwe trendy buren. Niemand is dan ook voorbereid op de waarheid over deze schijnbaar perfecte familie…

The Joneses is een satirische komedie van regisseur Derrick Borte, een Amerikaans filmmaker die in Frankfurt (Duitsland) werd geboren en op éénjarige leeftijd met zijn ouders naar de Verenigde Staten emigreerde. Borte reisde samen met zijn broer, een professioneel surfer, de wereld rond. Hij begon te werken als grafisch artiest voor merken als Billabong, Gotcha en Rip Curl en startte na zijn studies ‘media’ bij Sony Music Studios, waar zijn artistieke achtergrond en zijn fascinatie voor film verder werden gevormd.

The Joneses is het regiedebuut van Borte, een film waarvan hij ook het scenario schreef en die hij produceerde. Een totaalproject dus, waarvoor hij de medewerking kreeg van twee wereldsterren van formaat: Demi Moore (A Few Good Men, G.I. Jane, Ghost) en David Duchovny (Californication, The X-Files). Tienerkinderen van dienst zijn de ravissante Amber Heard (Zombieland, Never Back Down, Pineapple Express) en Ben Hollingsworth, een Canadees acteur die vooral op theatergebied al hoge ogen scoorde.

Reviews:
Very Funny – USA Today
Clever and highly entertaining – New York Observer

Synopsis
Ze lijken het perfecte gezin: Steve en Kate Jones, met hun prachtige tienerkinderen Jenn en Mick. In hun chique buurt kijkt iedereen tegen hen op. Kate is de ultieme trendsetter, van top tot teen gekleed in de nieuwste designermode. Steve is een succesvolle zakenman die alles heeft: een beeldschone vrouw, een groot huis en elke nieuwe gadget die op de markt komt. Jenn en Mick zijn de populairste kids van hun school, met coole kleding en snelle auto’s. Terwijl hun vrienden, kennissen en buren proberen om de Joneses bij te houden – door dezelfde kleding en spullen te kopen – is niemand voorbereid op de waarheid over deze schijnbaar perfecte familie…

Tagline
Love is for sale
They's not just living the American dream, they're selling it

Specificaties
Product: DVD, Blu-ray
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 1 maart 2011
Regie: Derrick Borte
Cast: David Duchovny (Californication, The X-Files), Demi Moore (A Few Good Men, G.I. Jane, Ghost), Amber Heard (Zombieland, Never Back Down, Pineapple Express)
Beeld: 16:9 anamorphic widescreen (2.40:1) (dvd), 16:9 Widescreen (2.40:1) Full HD 1080p (blu-ray)
Geluid: Dolby Digital 5.1 (dvd), DTS HD (blu-ray)
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 92 minuten (dvd), 96 minuten (blu-ray)
Genre: Komedie
Kijkwijzer: 12, angst, grof taalgebruik, discriminatieUIT HET ARCHIEF