:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2011
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-02-23 - Geplaatst door: Werner
DAMAGES SEIZOEN 3
 
Het derde seizoen van deze bekroonde serie, met tweevoudig Emmy-winnares Glenn Close als de juriste Patty Hewes, is geïnspireerd op de recente, wereldwijde economische gebeurtenissen. Patty (Glenn Close) beleeft de grootste uitdaging uit haar loopbaan als ze, samen met haar trouwe rechterhand Tom Shayes (Tate Donovan), het gevecht aangaat met de machtige familie Tobin, bestaande uit patriarch Marilyn (Lily Tomlin), haar zoon Joe (Campbell Scott) en hun advocaat Lenonard Winstone (Martin Short). Als Patty's voormalige protégée Ellen Parsons (Rose Byrne) er ook bij betrokken raakt, ontdekt die dat ze nog lang niet van Patty af is.
 
Acteurs: Glenn Close (Dangerous Liaisons, 101 Dalmatiërs), Rose Byrne (Troy, Star Wars)
Genre: Drama
Release dvd koop op 23 maart 2011
 

TAKERS
 
Matt Dillon, Paul Walker, Chris Brown en Tip Harris leiden een sterren-cast in de spannende actie misdaad thriller Takers

De coolste acteurs verzamelen zich in de nieuwste film Takers van Sony Pictures Home Entertainment, verkrijgbaar op dvd en Blu-ray Disc. Matt Dillon, Idris Elba, Paul Walker, Chris Brown en Michael Elby zetten hun beste acteerprestaties neer in dit amusante verhaal over een team bankrovers dat hun grootste overval ooit pleegt. Takers verbaast het publiek met zijn adembenemende actie, kat-en muisspanning en schokkende climax.
 
Een bekende groep misdadigers weet de politie keer op keer te slim af te zijn met een reeks perfect uitgevoerde bankovervallen. Ze zijn binnen en buiten in een mum van tijd, laten geen sporen achter en houden zich gedeisd tussen twee diefstallen in. Wanneer het team echter hun laatste slag wil slaan die meer geld zal opleveren dan ooit tevoren, worden hun plannen verstoord door een staalharde detective (Matt Dillon) die alles op alles zet om deze zaak op te lossen.
De Blu-ray Disc bevat verschillende leuke extra's waaronder commentaar van de cast en de filmmaker en een kijkje achter de schermen van de productie, "Executing the Heist: The Making of Takers". Exclusief verkrijgbaar op Blu-ray Disc is de movieIQ, waarbij kijkers informatie krijgen over de cast, crew, muziek en productie terwijl ze naar de film kijken.
 
Regisseur: John Luessenhop
Acteurs: Matt Dillon (Armored, Crash), Paul Walker (The Fast & The Furious, Eight Below), Idris Elba (American Gangster, Obsessed), Chris Brown (Stomp The Yard, This Christmas), Michael Ealy (2 Fast 2 Furious, Seven Pounds), Tip "T.I." Harris (Tv-Serie Entourage), Hayden Christensen (Jumper, Star Wars Episode I – III)
Genre: Actie
release Blu-Ray disc en dvd koop op 23 maart 2011
 
Extra's op dvd / Blu-raydisk:
• Yeah Ya Know door T.I. – videoclip
• Audiocommentaar van de filmmaker en de cast

Extra's exclusief op Blu-raydisk:
• Executing the Heist – de Making-of
• Take Action – een blik op de stunts
• movieIQ +sync 


THE OTHER GUYS
 
Will Ferrel en Mark Wahlberg zijn gewapend en gevaarlijk grappig in de actiekomedie van het jaar
 
Will Ferrel en Mark Wahlberg schitteren samen in de allernieuwste actie-komedie The Other Guys van Sony Pictures Home Entertainment, verkrijgbaar op dvd en Blu-ray Disc vanaf 23 maart 2011. Het desastreuze detectiveduo krijgt eindelijk de kans om achter hun bureau uit te komen en de vuurlinie te betreden, met hilarische situaties als gevolg.
 
NYPD detectives Christopher Danson (Dwayne Johnson) en P.K. Highsmith (Samuel L. Jackson) zijn de stoerste en meeste geliefde agenten in New York City. Ze hebben zelf geen tattoo's-andere mannen laten tattoo's zetten van hen. Twee bureaus verder zitten detectives Allen Gamble (Will Ferrel) en Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Ze verschijnen af en toe op de achtergrond van foto's van Danson en Highsmith, uit het zicht van de schijnwerpers. Ze zijn geen helden -ze zijn "the Other Guys". Maar elke agent heeft wel eens geluk en plots rollen Gamble en Hoitz in een op het eerste zicht onschuldige lijkende zaak die geen enkele andere agent wil maar die wel eens in New York's grootste misdaad kan veranderen. Het is de kans van hun leven, maar zijn deze twee er klaar voor?
 
De extra's bevatten beeldmateriaal dat niet in de bioscoopversie te zien was. De Blu-ray Disc bevat exclusief bonusmateriaal zoals de allereerste commentaar van moeders, "The 'Mom'-mentary", waarin de moeders van Will Farell, Adam McKay en schrijver Chris Hency hun hilarische en ongecensureerde reacties geven op de film. Naast deze primeur bevat de Blu-ray Dics verwijderde scènes, de muziekvideo voor "Pimps Don't Cry" met Eva Mendes en beelden van de cast en crew achter de schermen.
 
Regisseur: Adam Mckay (Talladega Nights, Step Brothers)

Acteurs: Will Ferrel (Talladega Nights, Step Brothers), Mark Wahlberg (Date Night, The Departed), Eva Mendes (Hitch, Training Day), Michael Keaton (Batman, Out Of Sight)
Genre: Actie-komedie
Release Blu-Ray disc en dvd koop op 23 maart 2011

Extra's op dvd / Blu-raydisk:
• Zowel de bioscoopversie als de extended cut
• Verwijderde scènes
• Bed, Bath and Way beyond – Commisaris Mauch in actie
• Crash and Burn! – stunts

Extra's exclusief op Blu-raydisk:
• Meer verwijderde scènes
• Bloopers
• Pimps don't cry – videoclip
• The "mom-enteray" – commentaar van de moeders van Will Ferrel, schrijver Chris Henchy en regisseur Adam McKay
• MovieIQ +sync
 

S.W.A.T. FIREFIGHT

Sony Pictures Home Entertainment brengt het spannende vervolg van de succesvolle actiefilm S.W.A.T. uit op dvd: S.W.A.T.: Firefight. Robert Patrick schittert als een op wraak beluste en onbedwingbare slechterik die het heeft gemunt op de nieuwe instructeur van Detroit's elite anti-terreurteam.
 
LAPD-agent en anti-terreurexpert Paul Cutler (Gabriel Macht) gaat naar Detroit om zijn SWAT-team de laatste bevrijdingstechnieken aan te leren. Maar als ze in actie komen na een melding van huiselijk geweld gaat alles mis, en krijgen ze te maken met een vermoorde gijzelaar en een moordenaar die zowel Cutler als zijn SWAT-team wil liquideren.
 
Regisseur: Benny Boom
Acteurs: Gabriel Macht (Behind Enemy Lines), Robert Patrick (Terminator 2)
Genre: Actie
Release DVD koop op 23 maart 2011
 
Extra's op dvd:
Achter de schermen documentaire: Sharp Shooting: On the Set
 

LEGENDS OF THE FALL
 
Een verhaal over drie broers, verbonden door trouw, beproefd door oorlog en uit elkaar gedreven door liefde.
 
Montana, 1913. Ex-kolonel William Ludlow voedt zijn drie zoons op zijn ranch alleen op. De komst van Susannah, de verloofde van de jonge Samuel, veroorzaakt de nodige spanning tussen de twee oudere broers Alfred en Tristan. Zij vallen ook voor haar charmes en als Samuel sneuvelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, dingen zowel Tristan als Alfred naar Susannah's hand. Als de rivaliteit tussen beide broers escaleert, vertrekt Alfred naar de stad en begint Tristan aan een jarenlange wereldreis. Wanneer Tristan eindelijk terugkeert, blijkt er heel wat te zijn veranderd...
 
Regisseur: Edward Zwick
Acteurs: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Julia Ormond, Aidan Quinn, Henry Thomas
Genre: Drama, romantiek
Release Blu-Ray Disc koop op 9 maart 2011
 
Extra's op Blu-raydisk:
• Audiocommentaar van regisseur Edward Zwick en acteur Brad Pitt
• Verwijderde scènes
• Documentaires en meer
• BD-Live
 

OPERATION: ENDGAME
 
Een actiekomedie over nationale veiligheid, dodelijke kantoorartikelen en een explosieve laatste missie.
 
Onder de straten van Los Angeles ligt het zwaar beveiligde hoofdkwartier van een elite spionagecel. Maar als één van de agenten de baas vermoordt, wordt het zelfvernietigingsmechanisme geactiveerd. De klok tikt, de vluchtroute is onbekend en 's werelds meest excentrieke moordenaars krijgen hun laatste opdracht; iedereen uitschakelen.
 
Regisseur: Fouad Mikati
Acteurs: Zach Galifianakis (The Hangover), Rob Corddry (Hot Tub Time Machine), Ellen Barkin (Ocean's Thirteen), Ving Rhames (Pulp Fiction), Emilie De Ravin (Lost), Maggie Q (Mission: Impossible III), Adam Scott (Step Brothers), Jeffrey Tambor (Arrested Development)
Genre: Actie, komedie
Release DVD koop op 23 maart 2011