:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-10-20 - Geplaatst door: Werner
HANNA
 

Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett... een uitstekende cast in een uitstekende actiethriller!

 

Sony Pictures Home Entertainment houdt je op het puntje van je stoel van spanning met de dvd-en Blu-rayrelease van Hanna. Deze spionagethriller sleurt je mee in een heus kat-en-muisspel met bijhorende spannende verhaallijnen. Om uit de klauwen van de CIA te blijven, en zo haar leven te redden, doorkruist een jong meisje heel Europa. Waarom wordt ze opgejaagd? Je komt het te weten in het bloedstollende Hanna.

 

De 16-jarige Hanna (Saoirse Ronan) is intelligent, nieuwsgierig, knap én een getrainde huurmoordenares. Ze werd opgeleid door haar vader (Eric Bana) in de wildernis van het noordpoolgebied, waar ze allerlei overlevings-en gevechtstechnieken werd aangeleerd. Maar nu is ze terug in de beschaving, waar een gewetenloze CIA-agente (Cate Blanchett) op Hanna jaagt om haar bestaan te wissen. Gaandeweg komt ze te weten waarom ze werd opgeleid tot een vechtmachine. Om haar leven te redden moet ze de persoon uitschakelen die verantwoordelijk is voor wat ze geworden is.

 

Regisseur: Joe Wright (Atonement, Pride & Prejudice)

Acteurs: Saoirse Ronan (Atonement, The Lovely Bones), Eric Bana (Munich, Hulk), Cate Blanchett (The Aviator, The Curious Case Of Benjamin Button)

Genre: Thriller, horror, actie
Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 9 november 2011
 
Extra's op dvd en Blu-ray Disc:
• Audiocommentaar van regisseur Joe Wright
• Alternatief einde
• Verwijderde scènes
• Analyse van een scène: The Escape from Camp G
 

Exclusieve extra's op Blu-ray disc:

• Documentaire:

- Adapt or Die

- Central Intelligence Allegory

- Chemical Reaction

 

THE TUDORS: SEIZOEN 4

 

Passie, obsessie en machtswellust ontvlammen in het vierde en laatste seizoen van de bekroonde en bejubelde hitserie The Tudors, met een fantastische Jonathan Rhys-Meyers als Koning Hendrik VIII van Engeland.

 

De hartstocht waarmee Koning Hendrik VIII probeert om de vooraanstaande positie van Engeland in de wereld te handhaven en zijn eigen nalatenschap te verzekeren, leidt hem door een keten van zes vrouwen, een onbezonnen oorlog met Frankrijk naar de uiteindelijke plek in de geschiedenis als één van 's werelds meest charismatische en wreedste koningen. Het vierde en laatste seizoen van The Tudors focust op de onstuimige relaties met zijn twee laatste vrouwen: een tot mislukken gedoemde verbintenis met Catherine Howard en zijn huwelijk met Catherine Parr dat wel lijkt stand te houden. Dit allemaal tegen een achtergrond van een geplande invasie van Frankrijk, het verzekeren van zijn nalatenschap en zijn toenemende waanzin.

 

De dvd zit boordevol nog nooit eerder vertoond bonusmateriaal dat je als kijker meesleurt in de sexy en rijke wereld van The Tudors.

 

Regisseur: Michael Hirst

Acteurs Jonathan Rhys-Meyers (Mission: Impossible Iii, Match Point), Henry Cavill (Tristan & Isolde, The Count Of Monte Cristo), Tamzin Merchant (Jane Eyre, Pride & Prejudice), Joely Richardson (The Patriot, TV-serie Nip/Tuck)

Genre: Kostuumdrama
Release DVD koop op 17 november 2011
 
Extra's op dvd:
• Documentaires

- Illegale affaires: de geheime romance aan het hof van Hendrik

- De Tudors na Hendrik: de koninklijke kinderen va Hendrik VIII

- Afscheid van een koning: Michael Hirst over het einde van The Tudors

 

LEGEND OF THE MILLENNIUM DRAGON
 

Studio Pierrot, maker van de Naruto en Bleachfilms, hebben andermaal een animeparelafgeleverd, die dankzij Sony Pictures Home Entertainment op 9 november op dvdverschijnt: Legend Of The Millennium Dragon. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek (Onigamiden in het Japans) van Takafumi Takada, over een 15-jarige jongen die 1200 jaar terug in de tijd reist en terechtkomt in de strijd tussen Oni (duivels) en de mensheid. Animefans zullen dankzij het fantasierijke verhaal en het visuele spektakel niet op hun honger blijven zitten.

 

Legend Of The Millennium Dragon is een spectaculaire reis van een jonge held die tegen zijn wil naar een mysterieus verleden met monsters, draken en vreemde verborgen krachten reist. Jun Tendo, een verlegen middelbare scholier, reist 1200 jaar terug in de tijd en transformeert daar in een held met maar één doel: het kwaad bestrijden om zo harmonie en rust in de wereld te brengen.

 
Regisseur: Hirotsugu Kawasaki

Stemmen: Kensho Ono, Satomi Ishihara, Shido Nakamura, Takashi Kondo

Genre: Anime, fantasie, avontuur

Release DVD koop op 9 november 2011