:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2012
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2012
Bron: Universal - Datum: 2012-03-04 - Geplaatst door: Werner

PUSS IN BOOTS / DE GELAARSDE KAT

 

DreamWorks Animation brengt op 4 april Puss In Boots (De Gelaarsde Kat), de voor een Oscar genomineerde film in de categorie "Beste Animatiefilm", uit op Blu-ray en DVD. Deze hartverwarmende familiefilm wordt alom geprezen om zijn hilarische humor, spectaculaire visuals en indrukwekkende 3D-animatie. Het spannende avontuur verhaalt hoe Puss een held werd, lang voor hij Shrek ontmoette. Antonio Banderas brengt met zijn zoetgevooisde stem deze onweerstaanbare en legendarische kat tot leven. De Gelaarsde Kat pakt daarnaast uit met een absolute sterrencast aan stemmen, zoals Salma Hayek (Kitty Softpaws), Zach Galifianakis (Humpty Dumpty), Billy Bob Thornton (Jack) en Amy Sedaris (Jill).

 

Op de drie versies van Puss In Boots - dubbel-DVD, Blu-ray Combo pack en 3D Superset – vindt u ook voor het allereerst een gloednieuw avontuur terug: Puss In Boots: The Three Diablos. Antonio Banderas vertolkt wederom de stem van de charmante rosse kater en duikt met Puss in een spiksplinternieuw avontuur, dat verder gaat waar de film eindigde. Belast met de taak om de gestolen robijn van de prinses te heroveren, krijgt Puss te maken met drie ondeugende vijanden en laat hij wederom zien waarom hij een ware legende is. Alle versies van Puss bevatten (katten)bakken vol plezier en verrassingen die je niet eerder in de bioscoop hebt gezien. De Superset bevat zowel Puss In Boots als Puss In Boots: The Three Diablos in oogstrelende 3D high definition voor een ongekende kijkervaring in je eigen huis. Puss In Boots wordt in de Benelux gedistribueerd door Universal Pictures Benelux, een divisie van Universal Studios International BV onder licentie van Viacom Global (Netherlands) B.V.

 
Synopsis

Jaren geleden, voor hij bevriend raakte met Shrek, probeert de charmante, maar gewiekste Puss In Boots zijn naam te zuiveren van een bankroof in San Ricardo. Als hij hoort dat de vreselijke Jack en Jill in het bezit zijn van een paar magische bonen, is zijn interesse gewekt. Maar de vogelvrijverklaarde casanova is niet de enige die de bonen wil bemachtigen. Hij bundelt zijn krachten met de verleidelijke dievegge Kitty Softpaws (Poezelpootje) en zijn voormalige boezemvriend Humpty Dumpty. Samen trekken ze, via de bonenstaak, naar het kasteel van de reus, waar de legendarische gans met de gouden eieren zich bevindt...

 
Technische fiche dubbel-DVD:

Speelduur: 86 minuten

Beeld: 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans

Releasedatum dvd: 4 april 2012
 
Extra's:

DVD 1:

De eerste dvd bevat de speelfilm en deze extra's:

• Purr-fect Pairing: De Stemmen achter de Legendes – Een kijkje bij de sterrencast die de stemmen voor hun rekening hebben genomen.

• Deleted Scenes
• Golden (Easter) Eggs
• Previews

• World of DreamWorks Animation – Geniet van promo's en meer.

DVD 2:

De tweede dvd bevat de kortfilm Puss In Boots: The Three Diablos en deze extra's:

• Kitten to Cat: The Progression of Puss in Boots

• Interviews met de cast en maker van de Shrek en Puss In Boots films, waarin de ontwerpuitdagingen worden onthuld, alsmede de persoonlijke momenten van ieders favoriete kat.

• Glitter Box Dance Off! – Leer alle beroemde moves van Kat, waaronder de razend populaire "Kattenbak!"

• Klepto Kitty – Ontmoet Kitty Softpaws menselijke tegenhanger, Dusty, de Klepto Kitty, die meer dan 600 spullen uit zijn buurt in San Mateo, Californië heeft gestolen.

• Kitty Keyboard – Luister naar vier liedjes die op het keyboard worden gespeeld, waarbij iedere toets een andere "miauw" produceert.

• Fairytale Pop-Up Book – Ontdek gedenkwaardige momenten, favoriete quotes, 'wanted' posters en achtergrondverhalen van alle karakters uit de film Puss In Boots.

• Kitty Strikes Again – Zoek de verschillen voor de "eierwekker" afloopt en Kitty Softpaws items van de beelden weghaalt.

• Golden (Easter) Egg
• CATivities(DVD-ROM)
• Printables
 

Technische fiche Blu-ray + DVD combo:

De Blu-ray bevat de speelfilm Puss In Boots en de kortfilm Puss In Boots: The Three Diablos. Voor de technische specificaties van de dvd, zie hierboven.

Speelduur: 90 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: Dolby TrueHD 7.1: Engels; Dolby Digital 5.1: Nederlands, Vlaams, Frans, Duits, Italiaans, Turks, Engels

Ondertitels: Nederlands, Vlaams, Frans, Engels, Italiaans, Turks...

Releasedatum Blu-ray: 4 april 2012
 

Extra's Blu-ray:

Exclusief voor de Blu-ray

• The Animators' Corner – Storyboards, muziek en interviews met makers, animatoren, cast en crew.

• A DreamWorks Fairytale – Kies uit een lijst van gekke woorden om hieruit jouw eigen "Jack en Jill," "Humpty Dumpty," of "Sjakie en de Bonenstaak" sprookje samen te stellen.

• Puss' Paw Pouncing Challenge – Help Kat op het bewegende licht van de zaklamp te springen!

• Trivia Track – Kom de leukste weetjes te weten over de film, kattenfeitjes, geheime props, verwijzingen naar de sprookjes en meer.

 

Overige extra's:

• Kitten to Cat: The Progression of Puss In Boots - Interviews met de cast en maker van de Shrek en Puss In Boots films, waarin de ontwerpuitdagingen worden onthuld, alsmede de persoonlijke momenten van ieders favoriete kat.

Glitter Box Dance Off! - Leer alle beroemde moves van Kat, waaronder de razend populaire "Kattenbak!"

• Klepto Kitty - Ontmoet Kitty Softpaws menselijke tegenhanger, Dusty, de Klepto Kitty, die meer dan 600 spullen uit zijn buurt in San Mateo, Californië heeft gestolen.

• Kitty Keyboard - Luister naar vier liedjes die op het keyboard worden gespeeld, waarbij iedere toets een andere "miauw" produceert.

• Fairytale Pop-Up Book - Ontdek gedenkwaardige momenten, favoriete quotes, 'wanted' posters en achtergrondverhalen van alle karakters uit de film Puss In Boots

• Kitty Strikes Again - Zoek de verschillen voor de "eierwekker" afloopt en Kitty Softpaws items van de beelden weghaalt.

• Golden (Easter) Egg
• CATivities(DVD-ROM)
• Printables
 

Technische fiche 3D Superset:

Deze driedelige superset bevat een 3D Blu-ray met daarop de speelfilm Puss In Boots en de kortfilm Puss In Boots: The Three Diablos in adembenemende 3D hogedefinitie. Daarnaast ook de gewone 2D Blu-ray en de dvd. Voor de technische specificaties, zie hierboven.

Releasedatum Superset 3D Blu-ray + 2D Blu-ray: 4 april 2012

 

TAKE ME HOME TONIGHT

 

1988. Wall Street Rules! De briljante Matt Franklin (Topher Grace) had hoge ogen kunnen gooien op de arbeidsmarkt, maar koos bewust voor een baantje in een videotheek. Wanneer Tori (Teresa Palmer), zijn droommeisje van de middelbare school, plots zijn leven weer binnenwandelt, bedenkt hij samen met zijn boezemvriend Barry (Dan Fogler) een knotsgek veroveringsplan. Slaagt hij erin om deze onbereikbare godin te verleiden tijdens een wilde, waanzinnige en wellustige nacht op de fuif van zijn aartsrivaal? Een hilarische, nostalgische comedy waarin een getalenteerde ensemblecast een genadeloze aanslag op je lachspieren pleegt!

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 100 minuten

Beeld: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Italiaans, Spaans

Ondertitels: Nederlands, Engels...

Releasedatum dvd: 11 april 2012

 

THE KING OF FIGHTERS

 

Wie uitverkoren is om deel te nemen aan het geheime King of Fighters-toernooi, stapt over de grenzen van tijd en ruimte heen een andere plek binnen: de Toernooidimensie. The King Of Fighters is een stijlvolle, spetterende actiefilm naar de gelijknamige gametopper. De laatste overlevende afstammelingen van drie legendarische clans – Maggie Q, Sean Faris & Ray Park – worden voortdurend naar andere dimensies getransporteerd waar hun krijgskunsten tot het uiterste op de proef worden gesteld. Enkel zo kunnen ze de kwade krachten dwarsbomen die onze echte wereld willen binnendringen en vernietigen. Een onversneden martialartsfestijn dat je van begin tot einde op het puntje van je stoel zal houden!

 

Technische fiche DVD:

Speelduur: 90 minuten

Beeld: 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Releasedatum dvd: 11 april 2012
 
Extra's:
• Promo Spot + The King of Fighters trailer
 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 90 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum Blu-ray: 11 april 2012
 
Extra's Blu-ray:
• Promo Spot + The King of Fighters trailer
 

CHINATOWN BLU-RAY
 
Releasedatum: 18 april 2012
 

THE TEN COMMANDMENTS (1956) BLU-RAY

 
Releasedatum Blu-ray: 11 april 2012
 

SPONGEBOB: DE GROTE ARRESLEE RACE

 

De sledewedstrijd leidt naar de Zuidpool en het is hartstikke druk in het dorp. Krijgt Plankton dan eindelijk de formule in handen en is de macht van restaurant 'De Krokante Krab' daarmee voorgoed ten einde?

 
Gekijf In De Kou

Er staat een miljoen dollar op het spel bij de sledewedstrijd. Blijft de groep bij elkaar als alles spaak loopt?

 
Trek In Plankton

Meneer Krabs ontdekt dat Plankton bang is voor walvissen!

 
Gerrit Is Verliefd

Gerrit wordt verliefd op een slak genaamd Mary.

 
Vet Drama

Meneer Krabs opent een theaterrestaurant in 'De Krokante Krab'.

 
Rodeo

De hele groep reist af naar Texas om Sandy aan een rodeo te zien meedoen.

 
Oma's Geheime Recept

Plankton verkleedt zich als SpongeBobs oma om het recept van de krabburger in handen te krijgen.

 
De Geur Van Geld

Meneer Krabs maakt gebruik van Gerrits vermogen om kleingeld te vinden.

 
Technische fiche dvd:

Releasedatum: 18 april 2012

Speelduur: 94 minuten – 7 afleveringen

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Duits

 

Extra's DVD:

• Bonusaflevering "Ruildag"
 

GO, DIEGO, GO! – DIEGO REDT DE WERELD

 
Technische fiche

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Duits

Releasedatum dvd: 18 april 2012

 
Extra's DVD:
• Bonusaflevering
 

DE PINGUÏNS VAN MADAGASCAR – OPERATIE: KRIJG EEN EENDJE

 
Technische fiche dvd:

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Duits

Releasedatum dvd: 18 april 2012

 
Extra's DVD:
• Bonusaflevering
 

BEAVIS & BUTT-HEAD: MIKE JUDGE'S MOST WANTED

 

Beavis And Butt-Head: Mike Judge's Most Wanted bevat de allerfavorietste afleveringen van de bedenker van de reeks, Mike Judge. Deze dvd bevat 20 klassieke cartoons, alsook de korte documentaire Taint Of Greatness: The Journey Of Beavis And Butt-Head, de originele, niet-ingekorte pilotaflevering Frog Baseball en fragmentjes van het nieuwe seizoen!

 
Episodes
• Lightning Strikes
• A Very Special Episode

• Die Fly, Die!

• Stewart Is Missing

• Close Encounters
• Nosebleed
• Plastic Surgin'
• Tired
• Candy Sale
• Date Bait
• Animation Sucks
• Impotence
• Beaverly Buttbillies
• Sexual Harassment
• Prank Call
• Substitute
• Follow Me
• Bus Trip
• Safe House
• The Great Cornholio
 
Technische fiche

Speelduur: 110 minuten – 20 afleveringen

Beeld: 4:3

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Spaans

Releasedatum dvd: 18 april 2012

 
Extra's DVD:
• Scenes from the New Beavis and Butt-Head Season
• The Original, Uncut Pilot "Frog Baseball"

• "Taint of Greatness: The Journey of Beavis and Butt-Head" Featurette

 

THE CHANGE-UP

 

Als kinderen waren Mitch (Ryan Reynolds) en Dave (Jason Bateman) onafscheidelijke tegenpolen. Boezemvrienden voor het leven. Als volwassenen zijn ze langzaam uit elkaar gegroeid. Nu is Mitch jaloers op Dave, met zijn mooie vrouw en zijn vetbetaalde baan. En Dave hunkert naar het luilekkerleventje van Mitch, zonder verantwoordelijkheden of verplichtingen. Dan belanden ze, door een speling van het lot, plots in elkaars lichaam. Is het gras altijd groener aan de overkant? Kunnen ze hun oude leventje terugvinden voor ze dat van hun vriend compleet om zeep helpen? Van de regisseur van Wedding Crashers en de schrijvers van The Hangover.

 
Releasedatum dvd: 25 april 2012
 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 73 minuten

Beeld: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Releasedatum dvd: 25 april 2012
 
Extra's DVD:

• Hilarische, geknipte vechtscène

• Gag Reel

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 73 minuten

Beeld: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS 5.1 Surround: Frans, Italiaans, Duits, Spaans...

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum Blu-ray: 25 april 2012
 
Extra's Blu-ray:
Exclusief voor de Blu-ray
• Pocket-BLU
• Fist Fight Deleted Scene
• Gag Reel
• Time for a change
• Family Matter
• Feature Commentary with Director David Dobkin
 


UIT HET ARCHIEF