:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2012
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2012
Bron: A-Film - Datum: 2012-03-07 - Geplaatst door: Werner
IMMORTALS
 
Synopsis

De bloeddorstige koning Hyperion (Mickey Rourke) laat met zijn leger een spoor van vernietiging achter in het oude Griekenland. Hyperion is op zoek naar de boog van Epirus, daarmee wil hij de Goden van de Olympus onderwerpen en zichzelf tot heerser van de wereld kronen. en door Zeus (Luke Evans) uitgekozen sterfelijke, Theseus (Henry Cavill), moet het gevecht tegen Hyperion leiden. Met de hulp van het orakel Phaedra (Freida Pinto) verzamelt de jonge krijger genoeg mannen om zich heen om het op te nemen tegen de verraderlijke koning en zijn leger.

 

Regisseur: Tarsem Singh

Cast: Henry Cavill, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Freida Pinto, John Hurt, Isabel Lucas, Luke Evans

Speelduur: 110 min

Geluid / Taal: Engels Dolby Digital 5.1 / DTS-HD MA 5.1; Frans Dolby Digital 5.1 / DTS-HD MA 5.1

Ondertiteling: Nederlands, Frans

Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (1.85:1) / 1080p HD Anamorphic 16:9 – 1.85:1

Discformaat: DVD 9 / BD-50
Releasedatum dvd en Blu-ray: 12-04-2012
 
Extra's
• Trailer

• Deleted scenes

• No Myth

• Putting it All Together

 

OUTSIDE THE LAW
 
Synopsis

Outside The Law is een schokkend en emotioneel verhaal over de Algerijnse vrijheidsstrijd waarbij goed en slecht steeds moeilijker te onderscheiden zijn. 1945. Drie broers worden Algerije uitgezet na de massamoorden bij de stad Setif. Ze vinden elkaar terug in Frankrijk waar ze beslissen samen te strijden voor de onafhankelijkheid van hun moederland. Maar de oorlog van het Algerijns  bevrijdingsfront tegen de Franse politie eist zijn tol en drijft de broers uit elkaar.

 
Regisseur: Rachid Bouchareb
Cast: Sami Bouajila, Roschdy Zem, Jamel Debbouze
Geluid / Taal: Frans Dolby Digital 5.1 / DTS-HD MA 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (2.35:1) / 1080p HD Anamorphic 16:9 – 2.35:1

Discformaat: DVD 9 / BD-50
Releasedatum dvd en Blu-ray: 22-03-2012
 
Extra's:
• Trailer
 

MOTHER
 
Synopsis

Mother gaat over de alleenstaande moeder Hye-ja. Haar 27-jarige zoon Do-joon is de spil van haar leven. Ondanks zijn leeftijd is Do-joon heel naïef en volledig afhankelijk van zijn moeder, zonder haar zou hij niet overleven. Als een jong meisje dood wordt aangetroffen in een verlaten gebouw wordt Do-joon beschuldigd van moord. Zijn moeder vertrouwt op haar oerinstinct en niet op de inefficiënte advocaat en apathische politie. Vastberaden gaat ze op zoek naar de moordenaar om zo de onschuld van haar zoon te bewijzen.

 
Regisseur: Joon-ho Bong
Cast: Bin Won, Hye-ja Kim
Geluid / Taal: Koreaans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (2.35:1)
Discformaat: DVD 9
Releasedatum dvd: 12-04-2012
 
Extra's:
• Trailer
 

CHARLIE CHAPLIN KEYSTONE COLLECTION

 
Synopsis

De Charlie Chaplin Keystone Collection is een unieke box met 33 korte films en 1 feature film, die volledig werden gerestaureerd. De collectie bevat beeldmateriaal dat nog nooit eerder op dvd is verschenen. In deze luxueuze dvd-box zie je Charlie Chaplin aan het werk, zowel als acteur en regisseur, vanuit de Keystone Studio's in LA, tussen januari en december 1914.

 
Geluid / Taal: Muziek Dolby Stereo
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeldformaat: 4:3 (1.33:1)
Discformaat DVD 9
Releasedatum dvd: 19-04-2012
 

BEYBLADE METAL FUSION

 
Synopsis

Heb jij ook de geest van een echte blader in je? Ga dan met Gingka Hagane op reis door Japan om sterker te worden en zo de Dark Nebula te verslaan. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de dood van Gingkas vader en heeft de verboden Bey gestolen. Ze willen deze gebruiken voor hun eigen kwaadaardige plannen. In Beyblade Metal Fusion gaat Gingka samen met zijn Bey, Storm Pegasus, de confrontatie aan. Pak je Beyblades en help jouw held de Dark Nebula tegen te houden!

 

Regisseur: Kunihisa Sugishima

Scenario: Hugh Duffy, Carolyn Hay

Geluid / Taal: Japans
Ondertiteling: Nederlands
Releasedatum dvd: 19-04-2012
 

LEAGUE OF SUPER EVIL (L.O.S.E.) – seizoen 1

 
Synopsis

De League Of Super Evil heeft maar één doel: de mensen in Metroville het leven zuur maken. Aangestuurd door het meesterbrein Voltar bedenken ze de meest ingenieuze plannetjes waarmee ze eindelijk serieus genomen willen worden als superschurken. Het probleem is echter dat de spierbundel van de groep liever tuiniert en speelt op springkussens, en de verstrooide professor alsmaar aangevallen wordt door zijn huisdier Doomageddon. Ofschoon hun plannen niet altijd uitpakken zoals ze het willen, gaan de L.O.S.E. slechteriken vrolijk door met hun pogingen om wereldheersers te worden.

 

Regisseur: J. Falconer, Steve Ball, Blair Simmons, Johnny Darrell, Rav Grewal, Steve Sacks

Geluid / Taal: Nederlands Dolby Stereo
Beeldformaat: 4:33 (1.33:1)
Discformaat: DVD 9
Releasedatum dvd: 19-04-2012