:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DALLAS
PERSBERICHT: DALLAS
Bron: Warner - Datum: 2012-10-28 - Geplaatst door: Werner
DALLAS
Dallas is terug, en neen, dit is geen droom...
Vanaf 14 november is Dallas - seizoen 1 verkrijgbaar op DVD.

Ooit, toen de dieren nog spraken, Walter Capiau een onbesproken presentator van een familieshow was en Paul Jambers spraakmakend om de juiste redenen, zat gans Vlaanderen - en dat mag je letterlijk nemen - aan de buis gekluisterd voor Dallas.

Nu, 30 jaar na die legendarische originele reeks, staat een nieuwe generatie van de iconische oliedynastie uit Texas op. De olie in de Texaanse grond zorgt op Southfork Ranch opnieuw voor rivaliteit, intriges en verraad. Het nageslacht van broers JR en Bobby Ewing: ­ John Ross, zoon van JR, en Christopher, adoptiezoon van Bobby, strijdt net als hun vaders om de miljarden en de macht van het Ewingimperium.

Voor fans van het eerste uur duiken enkele herkenbare gezichten op: Patrick Duffy, Larry Hagman en Linda Gray keren terug als Bobby Ewing, JR Ewing en Sue Ellen. In het eerste seizoen keren we samen met hen terug naar "de plek die alles heeft".

Extra's:
• Verwijderde scenes
• Een blik achter de schermen met de twee JR's
• Commentaartrack bij de pilot door executive producer en scenariste Cynthia Cidre en door executive producer en regisseur Michael Robin


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron