:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
Bron: A-Film - Datum: 2013-01-31 - Geplaatst door: Werner
ALLES IS FAMILIE
op Blu-ray en DVD

Een nieuwe romantische komedie met een bite, van de makers van Alles Is Liefde!

In Alles Is Familie is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Vader Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil. Opnieuw een romantische komedie, met andere personages en dezelfde humor. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn. Je kunt wél kiezen hoe je ouder wordt.

Release: 19-03-2013
Cast: Carice van Houten, Thijs Römer, Benja Bruijning, Martine Bijl, Kees Hulst e.a.
Regisseur: Joram Lursen
Duur: 133 minuten


BEASTS OF THE SOUTHERN WILD
op Blu-ray en DVD

Beasts Of The Southern Wild (2012) is de schitterende debuutfilm van regisseur Benh Zeitlin.

Het verhaal speelt zich af in een moerasgebied aan de kust ten zuiden van Louisiana dat bekend staat als ‘de Badkuip’. Hier woont de zesjarige Hushpuppy (Quvenzhané Wallis) samen met haar alcoholistische vader Wink (Dwight Henry). In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang. Benh Zeitlin presenteert met Beasts Of The Southern Wild een unieke film met een verfrissende cast waarin professionele acteurs ontbreken. De film is ontroerend en heeft een meeslepend verhaal, maar is ook visueel gezien een pareltje. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin fantasie en werkelijkheid op schitterende wijze afgewisseld worden. Beasts Of The Southern Wild is genomineerd voor 4 Oscars. Waaronder Beste Actrice en Beste Film.

Release: 05-03-2013
Cast: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry
Regisseur: Benh Zeitlin
Duur: 91 minuten


FREDDY (TV-serie)
op Blu-ray en DVD (TV serie)

In vier afleveringen zien we hoe Freddy van ambitieuze jongen uitgroeide tot een van de meestbesproken figuren uit de Nederlandse geschiedenis werd. We zien hoe hij in de jaren 40 door de hoge heren bij Heineken naar New York wordt afgescheept. Hoe hij daar de vrouw van zijn leven ontmoet, Lucille, die zich echter allesbehalve makkelijk gewonnen geeft. We zien Freddy’s veelzijdigheid, van zakenman tot filmproducent tot componist. En dan is er nog de moeizame relatie met zijn dochter, zijn gedoodverfde opvolgster, die daar echter helemaal gee zin in heeft. Voor een zakenman blijkt Freddy toch een onverwacht complexe persoon te zijn.

Release: 05-03-2013
Cast: Thom Hoffman, Liz Snoijnk, Anna Drijver e.a.
Regisseur: Pim van de Hoeve


SWERVE
op Blu-ray en DVD

A suitcase of money, a woman, two men; a lot can happen in the middle of nowhere.

Op weg naar een sollicitatiegesprek stuit Colin op een ongeluk in een plattelandsgehucht. Daar treft hij een dode man, een beeldschone vrouw en een koffer vol geld aan. Colin weerstaat de verleiding en doet wat juist is. Hij brengt het geld naar de plaatselijke politieman. Zijn goede daad blijkt echter de start van een serie noodlottige gebeurtenissen.

Release: 19-03-2013
Cast: Jason Clarke, Emma Booth, David Lyons
Regisseur: Craig Lahiff
Duur: 91 minuten


THE PACT
op Blu-ray en DVD

Annie keert terug naar huis om de begrafenis van haar alom verachte moeder bij te wonen als gunst aan haar oudere zus. Wanneer ze overnacht in haar oude slaapkamer voelt ze iets onbekends in het huis. Ze roept de hulp in van een lokale agent en een helderziende om een aantal vragen beantwoord te krijgen rondom haar moeders dood. Wanneer lang onderdrukte nachtmerries opnieuw op beginnen te spelen, komt er een verontrustende aanwezigheid in haar ouderlijk huis naar boven.

Release: 19-03-2013
Cast: Caity Lotz, Casper Van Dien, Mark Steger
Regisseur: Nicholas McCarthy
Duur: 89 minuten


LOVELY MOLLY
op Blu-ray en DVD

Molly en Tim betrekken na hun huwelijk Molly’s ouderlijk huis. Vanaf dat moment is het gedaan met het geluk van het kersverse echtpaar. Tim is vrachtwagenchauffeur en veel van huis. Tijdens de eenzame nachten hoort Molly akelige geluiden en lijkt ze te worden belaagd door een onzichtbare entiteit. Is het de geest van haar dode vader? Of lijdt Molly aan wanen? Is ze soms weer teruggevallen in haar drugsverslaving?

Release: 05-03-2013
Cast: Gretchen Lodge, Johnny Lewis, Alexandra Holden
Regisseur: Eduardo Sánchez
Duur: 99 minuten