:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GOSSIP GIRL SEIZOEN 6
PERSBERICHT: GOSSIP GIRL SEIZOEN 6
Bron: Warner - Datum: 2013-03-06 - Geplaatst door: Werner
GOSSIP GIRL SEIZOEN 6

Waar is Serena van der Woodsen en wie o wie is nu eigenlijk die Gossip Girl? Op 20 maart krijg je eindelijk een antwoord op deze vragen, want dan brengt Warner Home Video het zesde en allerlaatste seizoen van Gossip Girl uit op DVD. Dompel jezelf een laatste keer onder in de beau monde van de Upper East Side, waar liefde, drama en intriges schering en inslag zijn. Hoe gaat het verder met Blair en Chuck Bass? Wat staat er in het nieuwe boek van Lonely Boy Dan? En alsof dat nog niet genoeg is, duiken er enkele opmerkelijke personen opnieuw op, wat leidt tot een spetterende seizoensfinale! Wie is Gossip Girl? That's one secret I'll never tell...

Synopsis
Dit zesde seizoen start met de zoektocht van de Upper East Siders naar iemand uit de vriendengroep. Serena (Blake Lively) is van de aardbol verdwenen, zelfs Gossip Girl kan haar niet meer vinden. Haar vrienden vrezen het ergste en hopen op het beste, maar nooit hadden ze zich kunnen inbeelden waar ze haar uiteindelijk zullen vinden. Ondertussen opent Blair (Leighton Meester) haar hart voor Chuck, maar is dat voldoende voor Chuck om zijn imperium terug te winnen? Lonely Boy Dan heeft een nieuw boek geschreven en het ziet ernaar uit dat dit boek voor nog meer problemen zal zorgen dan het eerste. Deze keer wil hij echter niet meer anoniem publiceren. Nate (Chace Crawford) is vastberaden eindelijk de identiteit van Gossip Girl te onthullen om zo naam te maken voor The Spectator – en voor zichzelf. Lily en Rufus gaan tegen elkaar in de aanval wanneer Rufus een verrassende nieuwe alliantie vormt die Lily en haar familie bedreigt.

Eender waar zou dit voor té veel drama zorgen, maar dit is de Upper East Side. Wie haalt het uiteindelijk? De ontknoping is nabij, in dit spannende laatste seizoen van Gossip Girl!

Bonusmaterialen:
• A Big Farewell to Our Upper East Siders
• Gossip Girl Series Retrospective
• Gossip Girl Prequel: It Had to Be You (Audiobook Download)
• Gag Reel
• Unaired Scenes
Recent nieuws van dezelfde bron