:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2013
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2013
Bron: Paradiso - Datum: 2013-03-28 - Geplaatst door: Werner

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

 
Synopsis:

The Perks Of Being A Wallflower, met Ezra Miller (We Need To Talk About Kevin), Logan Lerman (The Three Musketeers) en Emma Watson in haar eerste hoofdrol na de Harry Potter-filmreeks, is een ontroerend drama over de prachtige hoogtepunten en verschrikkelijke dieptepunten op de weg van tiener naar het volwassen leven. De film behandelt de voor velen herkenbare onderwerpen als populariteit, eerste liefde en seks - en de echte vrienden die je tijdens alle verwarrende en lastige situaties door dik en dun bijstaan. Geproduceerd door de makers van Juno, en gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Stephen Chbosky.


Cast: Logan Lerman (The Three Musketeers, Gamer), Emma Watson (Harry Potter Series, My Week With Marilyn), Ezra Miller (We Need To Talk About Kevin, City Island), Nina Dobrev (The Vampire Diaries, Chloe)

Regie: Stephen Chbosky (Jericho, Strange Girls)
Genre: Drama, Romance
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 16 mei 2013
 

HOUSE AT THE END OF THE STREET

 
Synopsis:

Moeder Sarah (Elisabeth Shue) en dochter Elissa (Jennifer Lawrence) maken een nieuwe start door te verhuizen naar een statig landhuis temidden de bossen van een slaperig dorp. In het huis naast hen heeft jaren geleden een gruwelijke dubbele moord plaatsgevonden waarover vele geruchten de ronde doen in het dorp maar waarvan niemand weet wat er juist gebeurd is. Als dochter Elissa bevriend raakt met de zoon van het vermoorde koppel wordt al snel duidelijk wat er echt gebeurd is... en dat de gruwel nog lang niet ten einde is...

Cast: Jennifer Lawrence (The Hunger Games, X-Men: First Class), Max Thierot (Chloe, Jumper), Elizabeth Shue (Hope Springs, Hollow Man), Gil Bellows (Sanctuary TV Series, Criminal Minds)

Regie: Mark Tonderai (Hush, Stalkers)
Genre: Horror, Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1 (dvd); Engels DTS MA 5.1 (blu-ray)

Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 16 mei 2013
  

BREAKING THE GIRLS


Synopsis:

Sara en Alex zijn twee knappe studentes, die beiden een probleem hebben. Sara's leven aan de universiteit wordt onmogelijk gemaakt door de jaloerse Piper, omdat haar vriendje Eric een oogje op Sara heeft. En Alex's piepjonge stiefmoeder heeft haar uit het testament van haar megarijke vader laten schrappen. De twee vinden troost bij elkaar, maar Alex wil meer. Met haar verleidelijke uitstraling weet Alex Sara helemaal in te pakken en er ontstaat een heftige erotische relatie tussen de jonge vrouwen. Na een romantische avond stelt Alex als grap voor om elkaars plaaggeesten te vermoorden. Maar het lachen vergaat Sara wanneer Pipers levenloze lichaam gevonden wordt. Tegelijkertijd begint Alex psychopathische trekjes te vertonen. Ze voert de druk op Sara op, om haar deel van hun moorddadige afspraak na te komen. Niets is meer wat het lijkt en Sara raakt gevangen in een dodelijk web van erotische spelletjes, leugens en chantage. Ten einde raad wendt ze zich tot Eric, de jongen om wie al haar problemen begonnen waren. Of dat zo verstandig is, is de vraag...

Cast: Madeline Zima (Californication), Agnes Bruckner (Murder By Numbers), Shawn Ashmore (X-Men)

Regie: Jamie Babbit (The Quiet, But I'm A Cheerlader)
Genre: Thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 16 mei 2013
 

NOTHING BUT THE TRUTH
 
Synopsis:

Politiek verslaggever Rachel ontdekt het schandaal van de eeuw als blijkt dat de Amerikaanse regering een mislukte militaire operatie in de doofpot stopt. Ze schrijft een artikel waarin ze de betrokkenheid van de CIA onthult en de naam van een geheim agent bekend maakt. Vrijwel onmiddellijk reageert de Amerikaanse regering met een enorm vertoon van machtsmisbruik. Rachels leven en dat van de mensen in haar omgeving wordt volledig ontwricht. Ze weigert echter toe te geven aan de intimidatie en bedreigingen ten koste van de persvrijheid. Maar als de druk – en het geweld - van de autoriteiten toeneemt, blijkt ook dat Rachels 'principes' niet helemaal zuiver zijn. Hoeveel is ze bereid op te geven voor haar journalistieke ambitie, waarvan ook onschuldigen het slachtoff er worden? Het verschil tussen goed en kwaad wordt steeds onduidelijker naarmate de beerput van leugens, corruptie en moord steeds verder wordt opengetrokken.

Cast: Kate Beckinsale (Underworld), Matt Dillon (Wild Things), David Schwimmer (Friends), Angela Basset (This Means War), Alan Alda (Mash)

Regie: Rod Lurie (Straw Dogs, What Doesn't Kill You)
Genre: Thriller, Drama
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 16 mei 2013
 


UIT HET ARCHIEF