:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2013
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2013
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2013-05-25 - Geplaatst door: Werner
HERE COMES THE BOOM

Biologieleraar Scott Voss (Kevin James) wilt de muzieklessen blijven behouden en ontslag vermijden van goede vriend Marty Streb (Henry Winkler), deze zijn genoodzaakt te verdwijnen in verband met wegbezuinigingen op school. Om dit te kunnen realiseren moet er een bijdrage geleverd worden van 48000 dollar, hij besluit om wedstrijden te vechten voor geld. Omdat hij 20 jaar geleden worstelaar was op college, gaat hij vol vertrouwen kooi gevechten aan en hoopt ondertussen liefde te winnen van collega Bella Flores (Salma Hayek) Met alle nodige gevolgen van dien.

Release op dvd en Blu-ray op 5 juni

COMMUNITY SEIZOEN 1

Gladde prater en ex-advocaat Jeff Winger moet nog heel veel leren en om dat te voorkomen gaat hij naar Greendale Community College. Helaas voor Jeff is hij daar niet het enige buitenbeentje. Maar vreemd genoeg zoekt dat soort mensen elkaar altijd op. Het eerste wat ze doen is de nep-studiegroep veranderen in een echte studiegroep. Wat volgt is een bizar jaar, met Mexicaans Halloween, de Travo Dans, slechte trips, geweldige debatten, dronken telefoongesprekken, voedselgevechten, epische paintball-oorlogen en sinistere kipvingerscomplotten. Naarmate het jaar vordert wordt de groep steeds hechter, bijna een familie. En dat is iets wat Jeff nooit echt wilde, maar wat hij wel hard nodig heeft. Met Joel McHale (The Soup), Ken Jeong (The Hangover) en Emmy Award-winnaar Chevy Chase.

Meer dan 90 minuten bonusmateriaal, waaronder langere afleveringen, outtakes en hilarische nooit eerder vertoonde beelden. Tevens audiocommentaar van cast en crew bij elke aflevering.

Release op dvd op 26 juni 


COMMUNITY SEIZOEN 2

Welkom terug op Greendale Community College voor weer een krankzinnig jaar waarin de studiegroep te maken krijgt met de moeilijkste vragen. Waarom doet Jeff Winger (Joel McHale) als overtuigd vrijgezel Britta (Gillian Jacobs) een aanzoek? Wat brengt de onschuldige Annie (Alison Brie) ertoe een conciërge met chloroform te bedwelmen? Hé, Pierce (Chevy Chase)! Leeft je moeder nog steeds voort in een lavalamp? Mist Abed (Danny Pudi) zijn Pulp Fiction verjaardag zodat Jeff zijn eigen versie van "My Dinner With Andre" kan beleven? Waarom gaat Troy (Donald Glover) achter LeVar Burton aan? Shirley (Yvette Nicole Brown) is zwanger, maar wie is de papa? Is het haar ex (een gastrol van Malcolm-Jamal Warner) of haar vorige docent Spaans Señor Chang (Ken Jeong)? En is het echt Betty White die rapt met Troy en Abed? De antwoorden op deze vragen (en nog veel meer) vind je in het hilarische tweede seizoen van deze baanbrekende hit-comedy.

Niet gecensureerd bonusmateriaal:

• Outtakes en verwijderde scènes
• Audiocommentaar van cast en crew bij elke aflevering
• The Paintball Finale: Van script naar beeld
• Creating Wonderland
• Abed's Uncontrollable Christmas Animatics
• Cast evaluaties seizoen 2
• DJ Steve Porter Season One Remix

Release op dvd op 26 juni


WEEDS SEIZOEN 6

Het wordt een krankzinnig avontuur. In het zesde seizoen van de bekroonde serie Weeds, slaan Nancy en haar familie op de vlucht, met bloed aan hun handen en de Mexicaanse maffia op hun hielen. En ze kijken niet achterom. Maar ondanks een nieuw uiterlijk en een nieuwe identiteit, raakt de familie Newman weer in de problemen. Slaagt de vrouw met de groene vingers erin haar verleden achter haar te laten?

Extra's:
• Audiocommentaar van cast en crew

• Kevin Nealon & Justin Kirk: Wat hebben we nog te zeggen?

• Fandamonium: De makers vertellen alles

• Vaarwel Botwins

• Bloopers

Release op dvd op 26 juni
 


COMBAT CLASSICS
- THE BEAST (1988)
- BLACK HAWK DOWN
- CASUALTIES OF WAR
- CASTLE KEEP
- GLORY
- LAWRENCE OF ARABIA
- THE PATRIOT (2000)
- TEARS OF THE SUN
- WATERLOO (1970)

Release op dvd op 5 juni
 

SONY CLASSICS
- THE BLUE LAGOON (1980)
- OLIVER!
- PHILADELPHIA
- THE WAY WE WERE
- SLEEPLESS IN SEATTLE

Release op Blu-ray op 26 juni