:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: ANIME-RELEASES JUNI 2013
PERSBERICHT: ANIME-RELEASES JUNI 2013
Bron: Filmfreaks - Datum: 2013-06-06 - Geplaatst door: Werner

WOLF CHILDREN

 

Na The Girl Who Leapt Through Time en Summer Wars verschijnt er opnieuw een meesterwerk van Mamoru Hosoda: Wolf Children. Hana is een verlegen jonge vrouw die nooit wat meemaakt, tot ze op een dag verliefd wordt op een weerwolf. Als alleenstaande moeder kan ze de eindjes met moeite aan elkaar knopen en moet ze alleen voor haar kroost zorgen. Hana's schattige kinderen hebben soms een roos huidje en soms een vacht. Om dit geheim te bewaren, besluit Hana zich terug terug te trekken in een klein dorpje waar ze rustig kunnen leven zonder pottenkijkers. In deze beschutte omgeving leren Ame en Yuki omgaan met hun dubbele identiteit tot het moment dat ze hun eigen lot moeten kiezen

 

DVD en Blu-ray details:

Label: Kaze

Herkomst: Japan, 2012

Speelduur: 116 min

Geluid: Japans en Frans 5.1

Beeldformaat: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld

Releasedatum: 10 juni 2013

 

Extra:

• Audiocommentaar van regisseur en stemacteurs.

 

ONE PIECE MOVIE 8: THE PIRATES AND THE PRINCESS OF THE DESERT

 

De episode van Alabasta eindelijk verwerkt in een tekenfilm! Leef weer mee met het team van de strohoed tijdens de mythische confrontatie tegen Crocodile en de spionnen van Baroque Works! De escalatie van het conflict tussen het koninklijk leger en de rebellen neemt een tragische wending in de woestijn van Alabasta. Als ze ontdekt dat dit deel uitmaakt van een plan van de organisatie Baroque Works om het koninkrijk te bemachtigen, keert prinses Vivi, begeleid door Luffy en zijn bemanning, onmiddellijk terug naar haar geboorte-eiland. Met behulp van de piraten van de strohoed probeert Vivi Crocodile, het brein van Baroque Works, tegen te houden. Maar op hetzelfde moment begint in Alubarna de grote slag tussen het koninklijk leger en de rebellen en de agenten van Baroque Works profiteren hiervan om de situatie te verergeren! Als de prinses de wanhoop nabij is, beloven Luffy en zijn vrienden dat ze alles zullen doen om Alabasta te redden!

 

DVD en Blu-ray details:

Label: Kaze

Kijkwijzer: 12 jaar.

Herkomst: Japan, 2008

Speelduur: 90 min

Geluid: Japans en Frans 5.1

Beeldformaat: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld

Releasedatum: 10 juni 2013

 

GHOST IN THE SHELL 2: INNOCENCE

 

Ontdek het cultwerk van Masamune Shirow, geregisseerd door Mamoru Oshii, geproduceerd en geanimeerd door Production IG, de animatie-studio van James Cameron, Quentin Tarantino en de Wachowski Brothers! Het jaar 2032. De grens tussen mens en machine is haast totaal vervaagd. Wanneer een aantal mannen worden vermoord door gynoids, de robots die deze mannen in hun seksuele behoefden moesten voorzien, wordt Batou ingeschakeld om het te onderzoeken. Batou heeft nog weinig menselijks over zich, enkel delen van zijn geest en geheugen zijn nog de zijne, al het andere is vervangen. Samen met zijn collega Togusa moet hij achterhalen waarom deze gynoids de moorden pleegden en wie er achter zit.

 
DVD en Blu-ray details:

Label: Dybex 

Kijkwijzer: 12 jaar.

Herkomst: Japan, 2004

Speelduur: 100 minuten

Geluid: Japans en Frans 5.1 & 2.0

Beeldformaat: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld

Releasedatum: 10 juni 2013

 

BERSERK FILM II: THE BATTLE FOR DOLDREY

 

Doldrey is een onneembare vesting in de handen van Chuder. Gelegen aan de rand van Midland, wordt het bewaakt door elite-eenheden van de cavalerie van de legendarische generaal Boscogn. Niets of niemand lijkt in staat hem te doen wankelen. Toch zou de val van de vesting het einde van de Honderjarige Oorlog kunnen betekenen. Terwijl de legers van Midland keer op keer falen en de verovering uitblijft, stelt Griffith de koning voor om de volgende aanval te leiden samen met zijn Hawks. Met zijn trouwe luitenanten Guts en Casca, bereidt hij de aanval voor, 5000 troepen tegenover 30.000. Zal het in zijn opzetslagen? Het langverwachte vervolg is eindelijk beschikbaar! De uitzonderlijke animatie van Studio 4°C overtreft in dit tweede deel van de trilogie zijn voorganger. Duisterder, enger en gewelddadiger belooft The Battle For Doldrey een groot plezier te zijn voor menig anime-liefhebber. Conclusie: deze anime mag je niet missen!!!

 
DVD details:

Label: Dybex

Kijkwijzer: 12 jaar.

Herkomst: Japan, 2012

Speelduur: 93 minuten

Geluid: Japans en Frans 5.1 & 2.0

Beeldformaat: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld

Releasedatum: 10 juni 2013