:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2013
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2013
Bron: Universal - Datum: 2013-08-07 - Geplaatst door: Werner
JURASSIC PARK 3D
 

Miljardair John Hammond heeft op een afgelegen tropisch eiland in het grootste geheim een eeuwenoude jongensdroom gerealiseerd: leven scheppen uit de kleinste bouwstenen van Moeder Natuur. En niet zomaar leven: in zijn "pretpark" krioelt het van dinosaurussoorten die al miljoenen jaren uitgestorven zijn. Hij nodigt enkele wetenschappers – en zijn kleinkinderen – uit om hen in avant-première een rondleiding te geven. Maar het proefritje ontaardt in een regelrechte nachtmerrie als de dino's uit hun groene gevangenis ontsnappen. Spectaculaire avonturenfilm van Steven Spielberg, met verbluffend realistische special effects...

Herbeleef één van de grootste kaskrakers uit de filmgeschiedenis, Jurassic Park, in een bloedstollend nieuw 3D-kleedje!

 
Release Blu-ray: 4/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures
Genre: Actie avontuur, Fantasy, Sciencefiction
Regie: Steven Spielberg

Cast: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough, Samuel L. Jackson

Beeldverhouding: 1.85:1 – 1080p

Geluid: Engels DTS-HD Master Audio 7.1, Frans DTS-HD Master Audio 7.1, Frans Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

 
Extra's:
• The World of Jurassic Park 3D

• Return to Jurassic Park, Part 1

• The Making of Jurassic Park
 
HITCHCOCK: FRENZY
 

Een seriemoordenaar, die vrouwen wurgt met een stropdas, houdt Londen in zijn greep. Geheel in Hitchcocks typische stijl, leidt het onderzoek naar een onschuldige man die niet alleen uit de klauwen van de wet moet zien te blijven, maar terzelfder tijd ook zijn onschuld moet zien te bewijzen door de echte moordenaar te ontmaskeren. John Finch, Alec McCowen en Barry Foster spelen de hoofdrollen in deze Britse thriller, waarin spanning wordt afgewisseld met de meesterlijke zwarte humor van Hitchcock. Het scenario werd gepend door Anthony Shaffer.

 

Release Blu-ray: 11/09/2013

Distributeur: Universal Pictures Benelux

Studio: Universal Pictures Int

Genre: Misdaad, Thriller
Regie: Alfred Hitchcock
Cast: Jon Finch, Alec McCowen, Barry Foster
 
Extra's:

• Het verhaal achter Frenzy

• Foto's van de Productie

• Bioscooptrailer
 

HITCHCOCK: SHADOW OF A DOUBT

 

Met het bezoek van oom Charlie aan zijn familie in het idyllische Santa Rosa legt de 'Master of Suspense' de basis voor één van zijn indringendste en beste thrillers. Joseph Cotten vertolkt de charmante oom Charlie, in werkelijkheid een kille moordenaar die rijke weduwes ombrengt en hun fortuin opstrijkt. Omdat hij kriskras door Amerika reist, weet hij de sterke arm der wet altijd net één stapje voor te blijven. Maar wanneer zijn nichtje en naamgenote begint te vermoeden dat haar oom iets in zijn schild voert, ontstaat een dodelijk kat-en-muisspel.

 
Release Blu-ray: 11/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures Int
Genre: Thriller
Regie: Alfred Hitchcock
Cast: Joseph Cotton, Teresa Wright
 
Extra's:

• Beyond Doubt: De Making of van Hitchcocks Favoriete Film

• Productietekeningen van Art Director Robert Boyle

• Foto's van de Productie

• Bioscooptrailer
 

HITCHCOCK: THE TROUBLE WITH HARRY

 

Een verrukkelijke zwarte komedie die zich afspeelt in het vredige New England. Wat is er met Harry aan de hand? Voornamelijk dat hij dood is, waar niemand echt rouwig om is, ware het niet dat verschillende mensen zich voor zijn dood verantwoordelijk voelen. Na veel gesol met het lijk en amoureuze perikelen tussen de hoofdrolspelers komt uiteindelijk de ware toedracht aan het licht. The Trouble With Harry is een lichtvoetig pareltje dat Hitchcock eens in een totaal ander licht laat zien.

 
Release: 11/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures Int
Genre: Comedy, Mysterie
Regie: Alfred Hitchcock
Cast: Edmund Gwenn, John Forsythe, Mildred Natwick
 
Extra's:
• The Trouble with Harry Isn't Over
• Foto's van de Productie
• Bioscooptrailer
 

HITCOCK: TORN CURTAIN

 

Paul Newman en Julie Andrews spelen de hoofdrollen in deze suspenserijke Koude Oorlogsthriller over internationale spionage. Newman vertolkt de wereldberoemde wetenschapper Michael Armstrong die, samen met zijn verloofde en assistente Sarah Sherman (Andrews), naar een internationaal congres van natuurkundigen in Kopenhagen gaat. Daar onderschept zij per ongeluk een bericht dat voor hem bedoeld was. Onthutst stelt ze vast dat hij naar Oost-Duitsland wil overlopen. Maar schijn bedriegt, want Armstrong wil achter het IJzeren Gordijn infiltreren om topgeheimen te bemachtigen. Binnen de kortste keren worden ze op de hielen gezeten door een legertje vijandige agenten.

 
Release Blu-ray: 11/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures Int
Genre: Thriller
Regie: Alfred Hitchcock
Cast: Paul Newman, Julie Andrews
 
Extra's:
• Torn Curtain Rising

• Scènes met Muziek van Bernard Herrmann

• Foto's van de Productie

• Bioscooptrailer
 
HITCHCOCK: VERTIGO
 

Vertigo speelt zich af in San Francisco. James Stewart vertolkt een detective met hoogtevrees, die de opdracht heeft gekregen om een vrouw met zelfmoordneigingen (Kim Novak) te volgen. Nadat hij haar met succes van een sprong in het water heeft gered, raakt hij langzaam maar zeker geobsedeerd door deze prachtige en verwarde vrouw. Vertigo is één van de meest angstaanjagende romantische films aller tijden, o.a. dankzij de revolutionaire cameravoering die de beroemde gebouwen van San Francisco op beklemmende wijze in beeld brengt. De film is een absolute must voor verzamelaars: Leonard Maltin geeft Vertigo vier sterren en noemt het "Een meesterlijke film die zeker meer dan eens bekeken moet worden".

 

Release Blu-ray: 11/09/2013

Distributeur: Universal Pictures Benelux

Studio: Universal Pictures Int

Genre: Mysterie, Romantiek, Thriller

Regie: Alfred Hitchcock

Cast: James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes

 
Extra's:

• Obsessed with Vertigo: Een Nieuw Leven voor Hitchcocks Meesterwerk

• Partners in de Misdaad: De Medewerkers van Hitchcock

• Hitchcock / Truffaut Interviewfragmenten

• Gecensureerd Einde in Buitenlandse Versies

• De Vertigo Archieven

• Filmcommentaar met Associate Producer Herbert Coleman, Restaurateurs Robert A. Harris en James C. Katz, en andere mensen die aan Vertigo meewerkten

• Filmcommentaar met Director William Friedkin

• Bioscooptrailer

• Bioscooptrailer van de gerestaureerde versie

 

MONTY PYTHON MEANING OF LIFE - 30 ANNIVERSARY EDITION

 

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van Monty Python's The Meaning Of Life krijgen kijkers nu de kans om elk zingevend moment, elke onbetamelijke vignette en elke heilige spermatozoïde met deze onontkoombare release te herbeleven. Universal Pictures Benelux brengt de Python-klassieker voor het allereerst op Blu-ray uit op 11 september 2013. Deze Blu-ray-editie zal een pak bonusmateriaal bevatten, waaronder een gloednieuwe documentaire van 60 minuten, getiteld The Meaning of Monty Python. Hierin blikken John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones en Michael Palin vol nostalgie terug op deze klassieke bijdrage aan het Python-canon.

 

The Meaning Of Life bracht de zes Pythons weer samen voor een terugkeer naar hun alomgeliefde sketchshowformat. De schrijftaken werden gelijkmatig verdeeld, met Terry Jones in de regiestoel en John Goldstone als producer. John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin en wijlen Graham Chapman vertolken rollen die variëren van The Grim Reaper tot de legendarische Mr. Creosote. Toen The Meaning Of Life in 1983 op een nietsvermoedend publiek werd losgelaten, veroorzaakte dat een wereldwijde schokgolf. Met iconische scènes als 'The Miracle of Birth', 'Live Organ Transplants' en het schokkende segment 'The Autumn Years' lieten de Pythons hun publiek, oud en nieuw, verbijsterd en vol walging achter. Zij het wel met krampen van het lachen...

 

Release Blu-ray: 11/09/2013

Distributeur: Universal Pictures Benelux

Studio: Universal Pictures Int
Genre: Comedy
Regie: Terry Jones, Terry Gilliam

Cast: Terry Jones, Terry Gilliam, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Michael Palin

Speelduur: 106:58′

Beeldverhouding: 1.85:1 – 1080p

Geluid: Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 2.0 Mono
 
Extra's:

• The Meaning Of Monty Python

Dertig jaar na The Meaning Of Life, brengt deze uurlange, fascinerende documentaire – een productie van John Goldstone – John Cleese, Michael Palin, Terry Jones, Eric Idle en Terry Gilliam weer samen voor een nostalgische terugblik op deze klassieke bijdrage aan het Python-canon. Er wordt volop gemijmerd over de zin van het leven, de dood, humor, erkenning en vis. De spitsvondige en uitermate boeiende docu, die alleszins heel wat stof tot nadenken biedt, bestaat uit zeven delen:

- Deel I – De Zin Van The Meaning Of Life

Een openhartige en zelfrelativerende terugblik op het maken van The Meaning Of Life, vanaf de originele titel – 'Monty Python's Fish Film' – tot een vroege kladversie rond een rechtszaak voor belastingontduiking.

- Deel II – De Zin Van De Origines Van Humor

De Pythons bespreken de toestand van de wereld die de weg voor hun success plaveide, de opkomst van de televisie en de toestand waarin de hedendaagse maatschappij en comedy zich bevinden.

- Deel III – De Zin Van Creatieve Vrijheid

Zijn we tegenwoordig meer onderdrukt dan 30 jaar geleden? Zou Python tegenwoordig nog op antenne kunnen komen? Is er meer creatieve vrijheid in de VS of in de UK?

- Deel IV – De Zin Van Erkenning

De vijf ventileren hun mening over awards of, in het geval van de Pythons, het uitblijven ervan. Verdienden ze meer erkenning – Oscars, Emmys... – of is het een geval van eigen schuld, dikke bult omdat ze er zelf zo vaak de draak mee staken?

- Deel V – De Zin Van Vis

Waarom is vis zo grappig en waarom draaien zoveel Pythonsketches rond dieren en eten?

- Deel VI – De Zin Van Het Universum

Is het universum eigenlijk best wel klein? In hoeverre is het nog uitgedeind sinds het draaien van deze documentaire?

- Deel VII – De Zin Van De Dood

De Pythons sluiten af met een vrolijke noot en wisselen van gedachten over de dood, wat ze op hun grafsteen willen en de angst voor het hiernamaals.

• Singalong

Met zeven songs uit de film: Accountant Sea Shanty, The Meaning of Life, Every Sperm Is Sacred, O Lord Please Don't Burn Us, Galaxy Song, Penis Song en Christmas In Heaven.

• Inleiding Door Eric Idle

• Hilarisch Filmcommentaar

met Terry Jones & Terry Gilliam

• The Snipped Bits
7 Geknipte Scènes
• The School Of Life
- The Meaning of Making The Meaning of Life

- Educational Tips To Prepare You For Life In The Real World

- Un Film De John Cleese: A New Trailer For the John Cleese Version Of The Film

- Remastering A Masterpiece: How To Revive An Old Master

• Song And Dance

Featurette over 2 muzieknummertjes uit de film

• Songs Unsung

Alternatieve Versies van de Originele Songs

• Selling The Meaning Of Life
Onontkoombare Promomaterialen
• Fish: The School Of Life

- Virtual Reunion: The Pythons Together Again

- What Fish Think: Go Into the Minds of Fish
• Soundtrack For The Lonely
A Soundtrack For People Watching At Home Alone
 

STAR TREK INTO DARKNESS

 

De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar de Aarde, waar blijkt dat de Starfleet en alles waar die voor staat, is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie. In een wereld die in crisis verkeert en meer weg heeft van een oorlogsgebied leidt Captain Kirk de klopjacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft. Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning. De film verschijnt ook in een duobox met Star Trek (2009).

 
Release DVD en Blu-ray: 11/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Paramount
Genre: Actie avontuur, Sciencefiction
Regie: J.J. Abrams

Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg, Anton Yelchin

DVD:

Beeldverhouding: 2.35:1

Geluid: Frans Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Digital 5.1, Engels met audiobeschrijving

Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

Blu-ray:

Beeldverhouding: 2.35:1 – 1080p

Geluid: Engels Dolby TrueHD 7.1, Frans Dolby Digital 5.1, Engels met audiobeschrijving

Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

 
Extra's:

• Attack on Starfleet

Ga achter de schermen met de filmmakers en wees getuige van de schokkende aanval op de Starfleet Headquarters.

• The Klingon Home World

Ontdek de verbluffende wereld van Kronos, en zie hoe de filmmakers de Klingons heruitvonden voor een nieuwe generatie.

• Creating the Red Planet

Ervaar de schepping van een nooit eerder geziene, buitenaardse wereld, zoals die te zien was in de spetterende openingssekwens van de film.

• The Enemy of My Enemy

Ontdek hoe en waarom de identiteit van de echte schurk in de film tot op het allerlaatste werd geheimgehouden.

• Brawl by the Bay

Schuif aan bij Zachary Quinto en Benedict Cumberbatch, terwijl ze hun intense voorbereidingswerk voor de adembenemende climax van de film bespreken.

• Ship to Ship

Een diepgravende en meeslepende kijk op de verfilming van de iconische ruimtesprongsekwens, die niet alleen de wetten van de fysica tartte, maar ook de grenzen verlegde van wat mogelijk is met visuele effecten.

• Safety First – Easter Egg
• Bloopers
 

ALPHAS SEIZOEN 2

 

Discredited by the government after revealing the existence of Alphas in Season One, Dr. Lee Rosen (Academy Award nominee* David Strathairn, Good Night, And Good Luck) must re-assemble his now defunct team to face the growing threat of Alpha extremist Stanton Parish (John Pyper-Ferguson, Fringe). With the help of tech-genius Skylar (guest star Summer Glau, Firefly) and memory recorder Mitchell (guest star Sean Astin, The Lord Of The Rings trilogy), Rosen and his team must work together to uncover Parish's chilling plan. But with a mole in their midst, can they overcome the dangers that surround them and stop Parish before it's too late?

 
Release DVD: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Television
Genre: Actie, Drama, Sciencefiction

Cast: David Strathairn, Ryan Cartwright, Warren Christie, Azita Ghanizada

3 DVD - 13 afleveringen

Beeldverhouding: 16:9

 
Extra's:

• Deleted scenes

• Gag reel
 

BATTLESTAR GALACTICA: BLOOD & CHROME

 
Release DVD en Blu-ray: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Television
Genre: Actie, Sciencefiction
Regie: Jonas Pate
Cast: Luke Pasqualino, Ben Cotton, Lili Bordán
 

THE BORGIAS SEIZOEN 2

 

The Borgias is terug met nog meer verleiding, intriges en schurkenstreken in alle 10 de afleveringen van het tweede seizoen. Oscar-winnaar Jeremy Irons is terug als Rodrigo Borgia, de machtsbeluste patriarch van de familie Borgia, die zich op corrupte wijze heeft opgewerkt naar de top van de Romeinse samenleving als paus Alexander VI. Absolute macht gaat gepaard met nog machtigere vijanden die er alles aan zullen doen om hem af te zetten. Terwijl de paus een plan beraamt om zijn tegenstanders te vermoorden, komt zijn maîtresse Giulia Farnese (Lotte Verbeek) erachter dat haar positie in de slaapkamer erg onzeker is. Zijn dochter Lucrezia (Holliday Grainger) verleidt nieuwe huwelijkskandidaten terwijl ze voor haar onwettige kindje zorgt en de rivaliteit tussen de broers Cesare (François Arnaud) en Juan (David Oakes) bereikt een nieuw hoogtepunt. Zorg dat je geen moment mist van dit veelgeprezen misdaaddrama van een koninklijk kaliber.

 
Release DVD: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Paramount

Genre: Misdaad, Drama, Geschiedenis

Regie: Neil Jordan

Cast: Jeremy Irons, François Arnaud, Holliday Granger, Joanne Whalley, Lotte Verbeek

Speelduur: 496′

4 DVD - 10 afleveringen

Beeldverhouding: 1.78:1

Geluid: Frans Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

 
Extra's:

• De Wereld van The Borgias

• De Kunst van het Schermen

• Foltertuigen

• Het Vergif van The Borgias

 

COVERT AFFAIRS – SEIZOEN 3

 
Release DVD: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Genre: Actie, Misdaad, Drama

Cast: Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Peter Gallagher, Anne Dudek, Sendil Ramamurthy

 

DEADWOOD SEIZOEN 1

 

1876. Het vogelvrije gebied De Zwarte Heuvels, twee weken na Custers veldslag. Hier ontstaat een nieuwe nederzetting en talrijke goudaders in het gebied lokken duizenden pioniers die elkaar op meedogenloze wijze beconcurreren. De grootste goudvondst in de Amerikaanse geschiedenis brengt grote groepen aasgieren naar het illegale stadje, waar alles en iedereen een prijs heeft. De gelukszoekers, onder wie een voormalige sheriff, een onscrupuleuze salooneigenaar en de beroemde revolverhelden Wild Bill Hickok en Calamity Jane, zijn allemaal even rusteloos en zullen er alles aan doen om te overleven. Welkom in Deadwood... een helse plek om het fortuin te vinden.

 
Release Blu-ray: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Paramount

Genre: Misdaad, Drama, Geschiedenis, Western

Cast: Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Brad Dourif, Robin Weigert

Speelduur: 668′

3 Blu-ray - 12 afleveringen

Beeldverhouding: 1.78:1 – 1080p

Geluid: Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-HD Master Audio 2.0

Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

 
DEXTER – SEIZOEN 7
 

Onze favoriete seriemoordenaar is terug met het zevende seizoen van de bloedstollend goede dramaserie Dexter, van de zender Showtime. Golden Globe-winnaar Michael C. Hall is terug als de forensisch expert uit Miami met bloed aan zijn handen, maar zijn dodelijke geheim is ontdekt door zijn zus, Deb. Dexter vindt mogelijk weer liefde bij een mooie collegamoordenares, Deb heeft er moeite mee om haar broer te beschermen, Batista besluit het vak te verlaten en zijn droom na te jagen, Quinn wordt verliefd en LaGuerta verzamelt bewijs tegen Dexter in de Bay Harbor Butcher-zaak. Dat kan niet goed gaan...

 

Release DVD & Blu-ray: 18/09/2013

Distributeur: Universal Pictures Benelux

Studio: Paramount

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie

Cast: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Vélez, Desmond Harrington

DVD:

Speelduur: 626′

6 DVD - 12 afleveringen

Beeldverhouding: 16:9

Geluid: Frans Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Blu-ray:

Speelduur: 672′

6 Blu-ray - 12 afleveringen

Beeldverhouding: 16:9 – 1080p

Geluid: Engels Dolby TrueHD 5.1, Frans Dolby TrueHD 5.1

Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

 
Extra's:
• Behind Episode "Are You...?"
• Behind Episode "Sunshine and Frosty Swirl"
• Dissecting a Scene: The Mighty Pen
• Becoming Ray Speltzer
• Writer's Roundtable

• Season Finale: Select Scene Commentaries by Jennifer Carpenter

 
DEXTER SEIZOEN 1-7 BOXSET
 

Dexter Morgan, ieders favoriete forensisch expert en seriemoordenaar, gebruikt zijn gruwelijke moorddrang om wraak te nemen op criminelen die hun straf hebben weten te ontlopen. Hij is betrokken bij het onderzoek naar beruchte moordenaars als de Ice Truck Killer en de Trinity Killer (John Lithgow, die voor de rol een Emmy won) en komt zwaar onder druk te staan wanneer zijn geheime leventje steeds moeilijker te verbergen wordt. Dan komt zijn nietsvermoedende zus ook nog voor het politiekorps werken. Deze onmisbare collectie bevat de bloedstollende eerste zeven seizoenen van de met een Golden Globe bekroonde serie van Showtime.

 
Release DVD: 18/09/2013
Speelduur: 4299′

29 DVD - 84 afleveringen

Beeldverhouding: 1.78:1

Geluid: Frans Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

 
SOUTH PARK – SEIZOEN 16
 
Release DVD: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Paramount
Genre: Animatie, Comedy
Cast: Trey Parker, Matt Stone, Mona Marshall
 

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: ENTER SHREDDER

 
Release DVD: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Paramount
Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Sean Astin, Jason Biggs
 

TRANSFORMERS PRIME SEIZOEN 1 VOLUME 5: ONE SHALL STAND

 
21. T.M.I.
22. Stronger, Faster
23. One Shall Fall
24. One Shall Rise: Part 1
25. One Shall Rise: Part 2
26. One Shall Rise: Part 3
 
Release DVD: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures Visual Prog
Genre: Actie avontuur, Animatie

1 DVD - 6 afleveringen

 

WAREHOUSE 13 – SEIZOEN 4

 
Release DVD: 18/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Genre: Drama, Mysterie, Sciencefiction
Cast: Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek
 

CIRQUE DU SOLEIL - WORLDS AWAY

 

Een adembenemende reis door de wereld van Cirque Du Soleil, met fantastische optredens van KÀTM, "O(Tm)", THE BEATLES(Tm) LOVE(Tm) en nog veel meer! Visionaire filmmakers James Cameron (Avatar) en Andrew Adamson (Shrek) laten je een spectaculair filmavontuur beleven dat je nooit meer zult vergeten. Spring, zweef, zwem en dans mee met de fabelachtige artiesten van Cirque du Soleil tijdens hun 'magische reis' waarbij ze een jong stel een wereld laten zien die je verbeelding te boven gaat.

 

Technische fiche Blu-Ray

Release Blu-ray: 25 september 2013

Speelduur: 91 minuten

Beeldverhouding: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; Dolby Digital 5.1: Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Engels audio-descriptief; Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Italiaans...

 
Extra's:
• Making Worlds Away
• A Day in the Life with Erica Linz
 
Technische fiche DVD

Release DVD: 25 september 2013

Speelduur: 87 minuten

Beeldverhouding: 1.78:1 – 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC

 
Extra's:
• Making Worlds Away
• A Day in the Life with Erica Linz
 

FAST & FURIOUS 6

 

Nadat er in Moskou een heel Russisch legerkonvooi is uitgeschakeld gaat Agent Hobbs (Dwayne Johnson) op zoek naar Dominic Toretto (Vin Diesel), de enige man die hem kan helpen om de dader te pakken te krijgen. Toretto stemt toe, maar alleen omdat hij erachter komt dat Letty (Michelle Rodriguez) nog leeft en samenwerkt met de hoofdverdachte, ex-commando Owen Shaw (Luke Evans), die een al even sterk team leidt. Toretto's elitegezelschap, bestaande uit Brian O'conner (Paul Walker) en het volledige originele team, jaagt op Shaw en zijn mensen, die door heel Europa bloedstollende diefstallen plegen, met achtervolgingen die alleen maar groter, indrukwekkender en spannender worden.

 
Release DVD en Blu-ray: 25/09/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures
Genre: Actie, Misdaad, Thriller
Regie: Justin Lin

Cast: Paul Walker, Vin Diesel, Jordanna Brewster, Michelle Rodriguez, Gal Gadot, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Dwayne Johnson

DVD:

Speelduur: 125′

Geluid: Frans Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Frans, Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden

Blu-ray:

Speelduur: 130′

Beeldverhouding: 2.35:1 – 1080p

Geluid: Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1

Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Spaans, Italiaans

 

FAST & FURIOUS 1-6 BOXSET

 
Release DVD en Blu-ray: 25/09/2013
DVD:

Speelduur: 656′

6 DVD

Beeldverhoudingen: 1.78:1, 2.35:1, 2.40:1

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Nederlands, Engels

Blu-ray:
Speelduur: 685′
6 Blu-ray

Beeldverhoudingen: 2.35:1, 2.40:1 – 1080p

Geluid: Engels DTS-HD Master Audio 7.1, Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1
Recent nieuws van dezelfde bron