:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DALLAS SEIZOEN 2
PERSBERICHT: DALLAS SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2013-10-16 - Geplaatst door: Werner
DALLAS SEIZOEN 2

Haal je lederen boots en glimmende cowboyhoed uit de kast, want op 13 november trekken we opnieuw richting de Lone Star State: Texas! Die ster, dat is natuurlijk J.R. Ewing (de betreurde Larry Hagman) die in dit tweede seizoen van het iconische Dallas traditiegetrouw opnieuw voor heel wat opschudding zorgt. De sterke cast bestaat uit een mix van gevestigde waarden zoals Patrick Duffy en Linda Gray en jong talent als Jordana Brewster en Jesse Metcalfe. Het tweede seizoen van Dallas is vanaf 13 november beschikbaar op DVD. Yeehaw!

Synopsis
J.R. Ewing (Larry Hagman), één van de beruchtste bad guys op televisie, blaast zijn laatste adem uit in heel verdachte omstandigheden, maar niet voordat hij voor heel wat beroering heeft gezorgd in een seizoen vol problemen in echte Texas-stijl. J.R. helpt zijn zoon John Ross (Josh Henderson) om het familiebedrijf op een sluwe manier af te pakken van Christopher (Jesse Metcalfe) en Bobby (Patrick Duffy), terwijl de dames vooral aan zichzelf denken. Sue Ellen (Linda Gray) stelt zich kandidaat voor gouverneur, Ann (Brenda Strong) legt het aan met haar ex, en Harris (Mitch Pileggi), Pamela (Julie Gonzalo) en Elena (Jordana Brewster) bewijzen dat mooi zijn en vuile spelletjes spelen soms perfect samengaan. Daarnaast zijn er Elena’s broer Drew (Kuno Becker) en Ann's verloren gewaande dochter Emma (Emma Bell), die hun eigen agenda’s aan het leven op Southfork toevoegen.

Het wordt een seizoen met niet te missen drama. En hoewel J.R. en zijn cowboyhoed zijn begraven, blijft hij de baas, door een erfenis na te laten die hij zijn ‘meesterwerk’ noemt en die de normaal onwankelbare Ewing-familie de schok van hun leven bezorgt..

Bonusmaterialen:
• Dallas: Fashion Files
• Dallas at PaleyFest 2013
• J.R.'s Masterpiece: Extended Cut Episode
• Deleted Scenes
• FeaturettesUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron