:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Twin Pics >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2014
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2014
Bron: Twin Pics - Datum: 2014-05-11 - Geplaatst door: Werner
AMAZONIA

Een jong kapucijnaapje dat in gevangenschap is opgegroeid, bevindt zich na een vliegtuigongeluk plotseling hulpeloos en alleen in het midden van het Amazonegebied. Hij zal moeten leren zich staande te houden in dit uitgestrekte gebied waar overal gevaren op de loer liggen. De kleine held moet niet alleen zijn gelijken trotseren, maar ook enge roofdieren en giftige planten. Het wordt een lange, fascinerende reis in dit ongekende universum, dat vaak weelderig en van een adembenemende schoonheid is, maar ook vreemd en vijandig. Amazonia is een film over het bijzondere avontuur van een kleine held in de krachtige natuur.

Speelduur: 83 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2013
Genre: Familiefilm
Releasedatum dvd: 14/04/2014

Extra:
• Making of


MINUSCULE (TV-serie)

25 afleveringen vol humor en poëzie. Maak kennis met deze minuscule familie van insecten door samen met hen door de weide landschappen vol gras en bloemen op avontuur te gaan. Observeer hun dagelijkse kommer en kwel op een poëtische en grappige manier. Een animatieparel met computergeanimeerde diertjes in levensechte decors!

Speelduur: 118 min
Land: Frankrijk/België
Jaar: 2013
Genre: TV-serie (familie)
Releasedatum dvd: 21/04/2014


HENRI

Een ontmoeting tussen twee eenzame mensen in de marge. Henri: vijftig, uitgeblust, gelaten en enigszins aan de drank. En Rosette: licht mentaal gehandicapt en dromend van liefde, seksualiteit en een normaal leven...

Speelduur: 107 min.
Land: België / Frankrijk
Jaar: 2013
Genre: Dramatische komedie
Releasedatum dvd en Blu-ray: 21/04/2014

Extra:
• Schilderijen van Jean­-François Jacob voor de film
• Trailer