:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: PARAMOUNT START EERSTE LOKALE WEBSITE
PERSBERICHT: PARAMOUNT START EERSTE LOKALE WEBSITE
Bron: Paramount - Datum: 2002-06-01 - Geplaatst door: Serge
Paramount Home Entertainment heeft Belgie en Nederland uitgekozen om er, als eerste landen buiten de USA, met een lokale website van start te gaan. Op 1 juli staat www.paramount.be on line.

“Eén van onze belangrijkste doelstellingen is de consument te informeren over nieuwe films,” vertelt Martine van Amerongen, senior product manager Paramount Home Entertainment Nederland. “Maar, het communiceren van nieuwe films op www.paramount.be is niet genoeg. De consument moet zijn vragen snel en eenvoudig aan Paramount kunnen stellen. Op de Amerikaanse Paramount.com site kon dat helaas niet.”

De kracht van combinatie
Natuuriijk worden alle releases in de traditionele media uitgebreid onder de aandacht gebracht. Het internet is hierop een goede aanvulling. De consument vindt meteen achtergrondinformatie over alle titels op www.paramount.be Hierbij kan hij zoeken op titel, acteur of genre.

Digitale goudjacht
De consument vindt niet alleen informatie over films op www.paramount.be, hij kan ook catalogi aanvragen en zeer regelmatig meedoen aan prijsvragen waarmee heel wat te winnen valt. Een voorbeeld hiervan zijn de unieke Star Trek prijzen zoals een blauwdruk van het Star Ship Enterprise, de mogelijkheid om een echte ster in het heelal naar je te vernoemen en veel andere unieke Star Trek gadgets. De liefhebber heeft met deze unieke, gelimiteerde prijzen echt ‘goud’ in handen.