:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2014
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2014
Bron: A-Film - Datum: 2014-08-19 - Geplaatst door: Werner
THE BEST OFFER

In The Best Offer, beter bekend onder de Italiaanse titel La Migliore Offerta, maakt Sylvia Hoeks haar internationale debuut. The Best Offer is zeer goed ontvangen op Italiaanse filmfestivals (o.a. de David di Donatello Awards en Golden Globes, Italy), won 13 awards en werd 18 keer genomineerd in diverse categorieën.

Oldman leeft een geordend en comfortabel leventje als kunstexpert. Op een dag krijgt hij een mysterieus telefoontje. Een vrouw wil dat hij haar volledige kunstbezit evalueert. De man geraakt volledig in de ban van de vrouw. Wanneer een tweede man opduikt, loopt alles anders dan verwacht. Een gevaarlijk spel vol spanning, passie en overdaad.

Regie: Giuseppe Tornatore
Met o.a.: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks, Donald Sutherland
Genre: Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 95 minuten
Releasedatum dvd: 2 september 2014

HELLBENDERS

The Hangover meets The Exorcist: Hellbenders 3D was de grote verrassing op het Imagine Filmfestival. Deze nieuwe cultsensatie bevat een zeer bekende cast voor de doelgroep, met o.a. Clancy Brown (The Shawshank Redemption) en Clifton Collins Jr. (Pacific Rim).

Er bestaan demonen die zo kwaadaardig zijn dat geen enkele sterveling ze ooit terug naar de hel kan verbannen. Om deze demonen te bestrijden zijn de Hellbound Saints opgericht. De geestelijken van deze orde nodigen demonen uit om bezit van hen te nemen, waarna ze zelfmoord plegen en de duivel letterlijk mee naar de hel sleuren. Om er zeker van te zijn dat ze in de hel belanden, doen deze priesters alles wat God verboden heeft: stelen, roken, zuipen, vloeken en nog veel meer! Wanneer een eeuwenoude demon ontsnapt uit een kelder in Brooklyn komen de Hellbound Saints in actie. Maar tegelijk heeft de nieuwe Paus opdracht gegeven de Hellbound Saints op te heffen. De Hellbenders zetten zich schrap voor één laatste confrontatie met het Kwaad!

Regie: J.T. Petty
Met o.a.: Clifton Collins Jr., Clancy Brown, Andre Royo
Genre: Horror/Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 83 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray 3D:  2 september 2014

ZAYTOUN

Zaytoun vertelt het verhaal van een onmogelijke vriendschap tussen een Palestijnse vluchteling en een Israëlische gevechtspiloot, van de producenten van The King's Speech en de regisseur van Lemon Tree.

Beiroet, 1982. De Israëlische gevechtspiloot Yoni (Stephen Dorff) wordt neergeschoten boven Libanon. Om terug te keren naar de veilige zone moet hij een beroep doen op Fahed, een 10-jarig Palestijns jongetje. Hun wantrouwen tegenover elkaar ontwikkelt zich tot een vriendschap wanneer ze door het vijandelijke land trekken. Ze worstelen met hun wederzijdse haat en afhankelijkheid, als ze beide op zoek gaan naar hun idee van een thuis.

Regie: Eran Riklis
Met o.a.: Stephen Dorff, Abdallah El Akal
Genre: Drama
Taal: Engels, Arabisch, Hebreeuw
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 106 minuten
Releasedatum dvd: 2 september 2014

MAD MEN SEIZOEN 6

Het is zover: Mad Men is terug voor een zesde seizoen! Op 9 september releasen we seizoen 6 van Mad Men op DVD en Blu-ray. De prestigieuze dramaserie won vijftien Primetime Emmy’s, vier Golden Globes en werd door Rolling Stone uitgeroepen tot de beste TV-serie aller tijden.

Mad Men draait om de glitter en glamour van het gouden tijdperk van reclame, eind jaren zestig in New York. Overspel, intriges op kantoor, botsende ego’s en de grote culturele veranderingen van de jaren zestig: reclameman Don Draper (Golden Globe-winnaar Jon Hamm) moet voortdurend op zijn hoede zijn, wil hij overeind blijven in deze even genadeloze als fascinerende business...

Regie: Matthew Weiner e.a.
Met o.a.: Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, Christina Hendricks, January Jones
Genre: TV-serie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 13 afleveringen x 45 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 september 2014

Extra’s:
• Recreating An Era (+/- 30 min)
• Turn On, Tune In, Drop Out (+/- 30 min)

TRACKS

Van de producent van The King's Speech: Tracks vertelt het verhaal van een waargebeurde tocht door de outback. De film ontving diverse nominaties op internationale filmfestivals en werd zeer goed ontvangen door de binnen- en buitenlandse pers.

In de zeventiger jaren trekt Robyn in het gezelschap van haar hond en vier kamelen solo door de Australische outback. Om de financiële middelen en de kamelen bij elkaar te krijgen, werkt ze eerst een tijd op een kamelenranch, waar ze leert hoe ze met de dieren moet omgaan. Als ze aan deze bijzondere reis begint, wordt ze bekend als de ‘camel lady' en al snel wordt ze 1 van de meest fascinerende reizigers van haar tijd.
De zoektocht naar haarzelf wordt herhaaldelijk verstoord door toeristen en journalisten. Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick Smolan (Adam Driver, bekend van Girls) die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen.

Regie: John Curran
Met o.a.: Mia Wasikowska (Jane Eyre), Adam Driver
Genre: Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands / Frans
Speelduur: 108 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 september 2014

THE MUSKETEERS (TV-serie)

The Musketeers is een Big Budget miniserie van de BBC, waarbij het historische verhaal van Alexandre Dumas in een modern jasje wordt gestoken. De hitserie bleek succesvol, is zeer goed ontvangen door de schrijvende pers en het tweede seizoen is dan ook al aangekondigd.

Parijs, 17e eeuw. De straten van de Franse hoofdstad zijn levensgevaarlijk. Koning Lodewijk XIII, bijgenaamd de Rechtvaardige, kan alleen op zijn musketiers vertrouwen. Athos, Aramis en Porthos zijn meer dan lijfwachten; ze zijn onafscheidelijke vrienden die eeuwige trouw hebben gezworen aan de koning. Getrainde zwaardvechters die strijden voor hun land, voor de eer, voor elkaar en voor de kick! Wanneer d’Artagnan in Parijs aankomt om de dood van zijn vader te wreken, trekt hij al snel de aandacht van de drie musketiers. Zij kunnen hulp gebruiken nu de koning het slachtoffer dreigt te worden van een moorddadig complot, in werking gezet door de meedogenloze kardinaal Richelieu die de macht naar zich toe wil trekken. De musketiers en d’Artagnan binden de strijd aan met Richelieu. Maar die heeft overal spionnen zitten, zoals de mysterieuze en beeldschone huurmoordenares Milady de Winter. Een serie boordevol actie, avontuur en intrige!

Regie: o.a: Farren Blackburn, Richard Clark, Andy Hay, Toby Haynes
Met o.a.: Howard Charles, Ryan Gage, Luke Pasqualino, Santiago Cabrera
Genre: Misdaad
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 10 afleveringen van 55 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 23 september 2014

PIM & POM: HET GROTE AVONTUUR

Geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie en de Debuut Competitie van het Nederlands Film Festival 2014

Pim & Pom: Het Grote Avontuur is een hartverwarmende en aaibare familiefilm, naar de tekeningen van Fiep Westendorp. De film staat bol van de liedjes van o.a. Acda & de Munnik, Do en Huub van der Lubbe en de DVD bevat leuke extra's, zoals een Making Of en Muziekfilmpjes. Pim & Pom: Het Grote Avontuur werd zeer goed ontvangen door de schrijvende pers.

De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje 'de Vrouw'. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Ze willen de katten dolgraag zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden?

Regie: Gioia Smid
Met o.a.: Georgina Verbaan, Tjitske Reidinga, Peter Paul Muller
Genre: Familie/Animatie
Taal: Nederlands / Vlaamse dub
Speelduur: 70 minuten
Releasedatum dvd: 30 september 2014

Extra's:
• Trailer
• Achter de Schermen bij Pim & Pom
• Making of: Van Storyboard tot Film
• Liedjes: Samen / Zonder Jou / Het Leven is op zijn Leukst / Slaap Zacht / Je Eigen Weg