:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: SEX AND THE CITY - SEIZOEN 2
PERSBERICHT: SEX AND THE CITY - SEIZOEN 2
Bron: Paramount - Datum: 2002-06-17 - Geplaatst door: Serge
The girls are back in town! Het tweede seizoen van Sex and the City (18 afleveringen) is vanaf 9 juli beschikbaar op dvd. De hitsene van columniste Carrie Bradshaw en haar vriendinnen blijft op de Belgische televisie (VT4) waanzinnig populair met ruim 180.000 kijkers.

De release van het eerste seizoen was een schot in de roos. Het is niet verwondelijk dat Paramount en een grote schare fans blij zijn dat in 2002 the girls back in town zijn. En hoe!

De nieuwe escapades van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) en haar viendinnnen staan weer bol van brutaliteit, sensualiteit en vriendschap. Geniet mee hoe de vele romances en one-night-stands van de singles doorgaans op niets uitlopen, hoe de minnaars van de dames lijden aan bindingsangst of zich ontpoppen tot onuistaanbare moederskindjes.

In Sex and the City wordt absoluut geen blad voor de mond genomen: het is sex, mannen, liefde en relaties wat de klok slaat. Het enerverende liefdesleven van de New Yorkse vriendinnen zit boordevol inspiratie voor urenlang kijkplezier.

Sex and the City is genomineerd en onderscheiden met vele prijzen. Onlangs werd de serie onderscheiden met een Golden Globe en genomineerd voor 10 Emmy’s waaronder de beste comedyserie.

Regisseurs: Daniel Aigrant & Allison Anders

Cast: Sarah Jesscia Parker als Came Bradshaw - Kim Cattrall als Samantha Jones - Kristin Davis als Charlotte York MacDougal - Cynthia Nixon als Miranda Hobbes

Kenmerken dvd
Speelduur: 461 min.
Beeld: 4:3
Geluid: dolby digital surround voor Engels, Frans, Duits en Spaans, mono voor Italiaans
Ondertitelde talen: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Noors en Zweeds

Extra’s:
• Nooit eerder vertoonde scènes
• Cast en filmmakers
• Seizoensindex
• Awards en nominaties
• Featurette