:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER-DECEMBER 2014
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER-DECEMBER 2014
Bron: EIC - Datum: 2014-12-01 - Geplaatst door: Werner
SHARKNADO 2: THE SECOND ONE

Fin Shepard en zijn ex-vrouw April zijn samen onderweg naar New York voor een signeersessie van hun boek “How to Survive a Sharknado”. Net voor de landing komt hun vliegtuig in een zware storm terecht . Dit is slechts het begin van een nieuwe verwoestende Sharknado die dreigt New York te vernietigen. Deze categorie 7 orkaan drijft duizenden haaien richting New York, en geen voertuig, gebouw of nationaal momument is nog veilig. Het is aan Fin om de stad te redden van de haaienstorm. De ervaren haaienslachter weet deze keer precies wat hij nodig heeft: explosieven, een katapult en... jawel, een kettingzaag!

Releasedatum: 04-12-2014
Formaat: DVD/Blu-ray
Genre: Sci-Fi / Actie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


THE OFFICE - DE COMPLETE SERIE

Ooit gewerkt voor een baas die zichzelf de grappigste, populairste man ter wereld vindt? Heb je collega’s die het best kunnen omschreven worden als kruiperige uitslovers? Welkom in de wereld van papierhandel Wernham-Hogg, afdeling Slough. Maak kennis met David Brent (Ricky Gervais) een neerbuigende, dikdoenerige baas die zichzelf erg bijzonder vindt. Zijn collega’s Gareth (Mackenzie Crook) een ongelofelijk kruiperige uitslover, Tim (Martin Freeman) de meest geliefde en grappige persoon op de afdeling en receptioniste Dawn (Lucy Davis). Samenwerken met nog vele anderen in een (op het eerste gezicht) willekeurig Engels bedrijf dat met sluiting bedreigd wordt: een filmploeg brengt hun dagelijkse werkzaamheden in beeld.

Releasedatum: 04-12-2014
Formaat: 4 DVD
Genre: Komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 450 min


DE RIDDER SEIZOEN 2

In de tweede reeks van De Ridder kruipt Clara Cleymans opnieuw in de huid van Helena De Ridder, de gedreven substituut van het parket van Gent. Als openbaar aanklager leidt ze het politieonderzoek en vordert de straf voor de rechtbank. Wanneer Helena geconfronteerd wordt met een bommelding in de haven, leidt het onderzoek snel naar een zaak van grootschalige fraude met radioactief afval. In de nieuwe reeks maakt Louis Talpe zijn opwachting.

Releasedatum: 04-12-2014
Formaat: 4 DVD
Genre: Drama
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 650 min


BEST OF CHRISTMAS
Leuke kerstfilms voor de hele familie

Golden Winter: Vlak voor kerst moet een familie door geldproblemen noodgedwongen hun huis verlaten. Wanneer een jeugdbende het huis kraakt, ontdekt Oliver, een eenzaam jongetje dat net lid is geworden van de bende, een nest Golden Retriever puppies in het huis. De bendeleider wil de puppies voor veel geld verkopen, maar Oliver ontfermt zich over de hondjes en gaat op zoek naar de moeder. Wanneer Oliver in problemen komt en door de bende wordt gedwongen een ketting te stelen, snellen de puppies ter hulp. Samen kunnen ze ook een bankoverval verhinderen.

Alone For Christmas: Het zal je maar gebeuren! Je baasjes gaan met de kerstdagen op bezoek bij oma en opa, en ze laten jou achter in het grote huis omdat je stout geweest bent! Als er dan ook nog inbrekers op pad zijn die het in de buurt gemunt hebben op kerstgeschenken in de leegstaande huizen, dan heb je de poppen aan het dansen. Maar onze held Bone weet wel raad met deze boeven. Als een echte waakhond en met de hulp van wat vrienden, zet hij alles op alles om de boeven tegen te houden.

Releasedatum: 04-12-2014
Format: 2 DVD
Genre: Familiefilm
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 180 min


DE SMURFEN - WINTERREIZEN

De Smurfen reizen heel wat af in de koude wintermaanden. Nadat Moeder Natuur een foutje maakte met haar toverstaf en hun herfstoogst beschadigde, gaan ze een hongerige winter tegemoet en moeten ze naar het Land van Overvloed voor voedsel, maar Gargamel heeft de hoorn van overvloed gestolen en lokt hen in de val. Wanneer de Smurfenrivier bevroren raakt, trekken ze naar het land van Keizerin Emeralda om uit te zoeken wat er is gebeurd bij de bron van de rivier. Op hun weg komen ze een lappenbeer en de ijspiraten tegen. Met hun magische kristallen komen ze ook regelmatig op winterse bestemmingen terecht. In het Oude Rusland moeten de Smurfen een oplossing zoeken opdat de kip van de Tsaar terug gekleurde eieren zou leggen. Op Antarctica zien ze blauw van de kou na een sneeuwstorm en krijgt Babysmurf een stevige verkoudheid en in Zwitserland ontdekken ze de landelijke specialiteiten zoals chocolade en de koekoeksklok.

Releasedatum: 04-12-2014
Formaat: DVD
Genre: Animatie / Kids/Kinderen
Taal: Frans, Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 70 min


SLEEPING BEAUTY

Blood wil flow for a single kiss

Een koning stuurt zijn zoon, samen met zijn trouwe schildknaap, erop uit om een beeldschone prinses te bevrijden uit de klauwen van een boosaardige tovenares die het meisje betoverd heeft. Alleen een kus van ware liefde zal haar kunnen wekken uit een diepe slaap.

Releasedatum: 20-11-2014
Formaat: DVD
Genre: Fantasy
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 minRecent nieuws van dezelfde bron