:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: INTEGRALES THE WIRE EN BOARDWALK EMPIRE
PERSBERICHT: INTEGRALES THE WIRE EN BOARDWALK EMPIRE
Bron: Warner - Datum: 2015-04-27 - Geplaatst door: Werner
THE WIRE EN BOARDWALK EMPIRE

Dames, zoek niet langer achter het geschikte vaderdagcadeau!

Op 3 juni brengt Warner Home Video de prestigieuze en bekroonde dramareeks The Wire voor de eerste keer integraal uit op Blu-ray. Sinds de credits voor het laatst over het scherm rolden is deze serie van HBO uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, en sommigen spreken zelfs van 'het beste dat ooit op televisie getoond werd'. Alle 60 afleveringen werden voor de gelegenheid geremasterd en bovendien bevat deze prachtige uitgave een pak exclusief bonusmateriaal, goed voor om en bij de 60 uur kijkplezier! Een absolute must voor elke liefhebber van hoogstaande televisie en dé remedie tegen regendagen de komende maanden.

Ook de complete DVD-reeks van het meeslepende misdaadepos Boardwalk Empire ligt vanaf 3 juni in de winkelrekken. Stap mee in het leven van Nucky Thompson (glansrol van Golden Globe - winnaar Steve Buscemi) en geniet 56 afleveringen lang van de onophoudelijke machtsstrijd in en rond Atlantic City! Bovendien bevat deze box een exclusieve bonusdisc met meer dan 4 uur bonusmateriaal, waarin we een kijkje nemen achter de schermen van een van de beste misdaadreeksen aller tijden!

THE WIRE: THE COMPLETE SERIES
Releasedatum Blu-ray: 3 juni

Geniet van misschien wel de meest bejubelde dramaserie aller tijden. Gezien vanuit het perspectief van de belangrijkste personages – de politie en haar doelwit – laat The Wire een wereld zien waar het simpele onderscheid tussen goed en kwaad en tussen misdaad en straf voortdurend op de proef wordt gesteld. Het eerste seizoen van de serie ging vooral over de vaak vergeefse pogingen van de politie om te infiltreren in een drugsbende in Baltimore-West. In seizoen twee en drie werden na het escaleren van de drugszaak nieuwe verhaallijnen geïntroduceerd, met daarin meer nadruk op de arbeidersklasse en op de manier waarop de politiek omgaat met de toenemende stedelijke problematiek. Seizoen vier hield het openbare schoolsysteem tegen het licht met op de achtergrond een nieuw drugsimperium en een nieuwe burgemeester, terwijl het vijfde en laatste seizoen inzoomde op de rol van de media bij het al dan niet aan de orde stellen van wat er daadwerkelijk speelde in de stad... Beleef de straat van dichtbij. Beleef The Wire.

Bonusmaterialen:
• 4 Behind The Scenes Documentaires
• 22 Audio Commentaires met cast & crew
• 3 prequels 'Life Before The Wire'
• All New Paley Center For Media Event: The Wire Reunion


BOARDWALK EMPIRE: THE COMPLETE SERIES
Releasedatum dvd: 3 juni

Met twee Golden Globes, 18 Emmy Awards en tal van andere prijzen voor de topcast was HBO's Boardwalk Empire 5 seizoenen lang een van de absolute hoogtepunten op het televisiescherm. De serie, van de hand van Emmy-winnaar Terence Winter en Oscar-winnaar Martin Scorsese, vertelt het verhaal van Enoch 'Nucky' Thompson, een man die tijdens de Drooglegging een machtsspelletje uitvecht met rivalen zoals Arnold Rothstein, Lucky Luciano en Al Capone. De reeks volgt de opgang en hoogdagen van Nucky, briljant vertolkt door rasacteur Steve Buscemi, maar gunt ons evenzeer een blik op de duistere, harde en schimmige onderwereld van de Verenigde Staten in de jaren '20. Een reeks die je niet mag missen.

Bonusmaterialen:
• Building The Boardwalk
• Shooting The Series
• Designing The Series
• Visual Effects
• The Final Shot - A Farewell To Boardwalk Empire
• Anatomy Of A Hit
+ de eerste twee episodes van The Knick!