:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2015
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2015
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2015-05-12 - Geplaatst door: Werner
De maand juni bevat zowel actie, thriller als horrorfilms! Naast Michael Douglas en Jeremy Irvine krijgen we ook te maken met de angstaanjagende Slender Man.

BEYOND THE REACH

Ben, een jongeman werkzaam als gids bij de jacht, wordt door de rijke zakenman Madec uit Los Angeles ingehuurd om op dikhoornschapen te jagen in de Mojavewoestijn. Hun excursie in de Zuidwestelijke woestijn loopt al snel uit de hand wanneer de enthousiaste Madec per ongeluk een verkeerd doelwit raakt. Vervolgens probeert hij Ben om te kopen in de hoop dit voorval geheim te houden maar die weet uitstekend van zich af te bijten.

Beyond The Reach is een zenuswlopend kat-en muisspel tussen Oscarwinnaar Michael Douglas en Jeremy Irvine (War Horse). Van de producer van Traffic.

Cast: Michael Douglas, Jeremy Irvine, Hanna Mangan Lawrence, Ronny Cox
Speelduur: 90 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, angst, grof taalgebruik
Releasedatum dvd en Blu-ray: 17 juni 2015


MARBLE HORNETS: THE OPERATOR

Op jacht naar een intrigerend nieuwsverhaal in een kleine stad gaan een nieuwsteam met verslaggever Sara Kovic (Alexandra Breckinridge), cameraman Milo Burns (Chris Marquette) en producer Charlie McNeel (Jake McDorman) op onderzoek uit naar huizen die zijn teruggenomen door de bank. In een vreemd huis, ontdekt het nieuwsteam een doos videobanden in een gesloten kast. Ze nemen de banden mee en bespeuren een verhaal. De familie die er woonden is er niet vrijwillig weggegaan maar gevlucht, uit angst voor hun leven. Op de videobanden is een gezichtsloze figuur, gekleed in een donker, pak te zien die de bewoners achtervolgd en kwelt... en ze langzaam tot waanzin drijft.

Slender Man speelt een angstaanjagende rol in deze horrorfilm, Van de makers van Paranormal Activity 4. Alleen geschikt voor de grootste horrorfans.

Regie: James Moran
Cast: Alexandra Holden, Alexandra Breckenridge , Doug Jones, Jake McDorman
Speelduur: 92 minuten
Kijkwijzer: 16
Releasedatum dvd: 24 juni 2015


PRESSURE

Een groep van ervaren diepzeeduikers raakt tijdens het repareren van een oliepijpleiding in de Indische Oceaan verwijderd van hun schip door een zware storm. Gevangen in een kleine pod op de zeebodem, 400 meter onder de zeespiegel, met nog maar weinig lucht is het bijna onmogelijk om te overleven. Paranoia, paniek en claustrofobie overspoelt het team in deze race tegen de klok. Echter moeten ze samenwerken om te overleven en een manier vinden om aan de oppervlakte te raken.

Beklemmende en zenuwslopene thriller in de stijl van Das Boot en U-571. Met Danny Huston (The Aviator, Children Of Men en 21 Grams) en Matthew Goode (The Imitation Game, Watchmen en Match Point).

Regie: Ron Scalpello
Cast: Danny Huston, Matthew Goode, Joe Cole, Alan McKenna
Speelduur: 91 minuten
Kijkwijzer: 16, angst, grof taalgebruik
Releasedatum dvd: 24 juni 2015