:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HUURTITELS JULI
PERSBERICHT: HUURTITELS JULI
Bron: Buena Vista - Datum: 2002-07-07 - Geplaatst door: Serge
THE ORDER
Met Jean-Claude Van Damme

Te huur op DVD vanaf 9 juli 2002

Rudy Cafmeyer (Jean-Claude Van Damme) is een getalenteerde dief en een rasette aventurier. Zijn vader, een museum curator, vertrekt, na een hevige ruzie met Rudy, hals over kop naar Israël. Dezelfde avond nog wordt Rudy door de politie ondervraagd over de diefstal van een zeldzaam religieuse manuscript. Dit manuscript over de « Order of Trinity » is gestolen uit het museum waar zijn vader werkt. Van de museumdirecteur komt Rudy te weten dat zijn vader een boek schrijft over « The Order », een duistere geheime sekte die van de kruisvaarders uit de Middeleeuwen afstamt. Ondertussen krijgt hij een alarmerend telefoontje van zijn vader en reist hij ook naar Israël. Samen met de bloedmooie Israëlische agente Dalia (Sofia Milos) gaat Rudy op zoek naar zijn vader.



THE THIRD WHEEL
This is not your picture perfect date!

Met Luke Wilson, Denise Richards, Jay Lacopo en Ben Affleck

Te huur op DVD vanaf 9 juli 2002

Stanley Milton (LUKE WILSON) heeft met hulp van zijn vriend Michael (BEN AFLECK) eindelijk de moed om Diane (DENISE RICHARDS), het meisje van zijn dromen, mee uit te vragen. Tot zijn grote verbazing stemt zij in met het afspraakje. Alles loopt geheel volgens plan totdat ze plotseling een klap horen: voor de bumper van de auto ligt de dakloze Phil (JAY LACOPO), kermend van pijn. Bij nader inzien is Phil toch niet zo ernstig gewond, maar eist wel een schadevergoeding. Met Phil in het midden gaan ze op zoek naar een pinautomaat. Dit is het begin van een lange hilarische rit door de stad met Phil als derde wiel aan de wagen tussen hen in.



HARD CASH
Everybody has a price

Met Christian Slater & Val Kilmer

Te huur op DVD vanaf 23 juli 2002

In God we trust. Onder criminelen betekent dit dat je niets of niemand in deze wereld kunt vertrouwen, behalve geld. Net uit de gevangenis, pleegt de beruchte overvaller Thomas Taylor (Christian Slater “Zoolander”, “The Contender”) samen met zijn nieuwe team een briljant opgezette overval op een illegale goktent. Helaas is het geld dat ze stelen door de FBI bedoeld als lokkertje voor een vooropgezette actie, geleid door de corrupte agenten Cornell (Val Kilmer “The Red Planet”) en Jarvis (Peter Woodward “ The Patriot”). In een poging het gestolen geld weg te houden bij de FBI door het wit te laten wassen, keren alle overvallers zich tegen elkaar. Het geld raakt kwijt en niemand vertrouwt elkaar meer. Afpersing, ontvoering en moord worden de regel. Uiteindelijk belandt het ontvoerde dochtertje van Taylor op een jacht vol explosieven en hier moet duidelijk worden wie het slimste is en op wie je nog kunt vertouwen in deze wereld....



METAL MAYHEM

Te huur op DVD vanaf 23 juli 2002

Ian, een Amerikaanse FBI agent, heeft de opdracht gekregen om naar Hong Kong te gaan en daar de levensgevaarlijke gevechtsrobot RS1 te beschermen. Ter plekke, werkt hij samen met een jong team politieagenten uit Hong Kong: Alien, Edison en Match. De hel breekt los als Hurt, een vriend van Edison, vanuit Amerika aankomt. Hij blijkt de hoofdrol te spelen in een samenzwering om de robot te stelen. Na een explosief vuurgevecht starten Ian en de drie agenten uit Hong Kong een jacht op Hurt, die zowel in het echt als in de virtuele wereld het bevel over RS1 heeft overgenomen. Ze worden gedwongen hun leven op het spel te zetten in een gevecht tegen een van de dodelijkste wapens ooit uitgevonden. Metal Mayhem, een keiharde en superdynamische niet te missen actiefilm!