:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> The Searchers >> NIEUWSBERICHT: THE FOUNDER
NIEUWSBERICHT: THE FOUNDER
Bron: The Searchers - Datum: 2016-10-28 - Geplaatst door: Werner
THE FOUNDER

Filmdistributeur The Searchers kondigt vandaag de release aan van The Founder, het controversiële en ophefmakende portret van de zelfverklaarde oprichter van McDonald's. De film is vanaf 8 februari 2017 te zien in de Belgische zalen.

In The Founder toont regisseur John Lee Hancock (Saving Mr. Banks, The Blind Side) ons het echte verhaal achter de oprichting van een van 's werelds meest iconische merken: McDonald's. De film schetst een ontluisterend portret van Ray Kroc, de man die het leven van de nuchtere broers McDonald voor eens en altijd zal veranderen. Michael Keaton kruipt in de huid van de gewiekste Kroc en in de cast vinden we mooie namen als Laura Dern, Nick Offerman en Patrick Wilson terug. The Founder werd geschreven door Robert D. Siegel, bekend van zijn werk voor The Wrestler.

Originele titel: The Founder
Regisseur: John Lee Hancock
Cast: Michael Keaton, Laura Dern, Nick Offerman, Patrick Wilson, Linda Cardellini
Productiejaar: 2016
Genre: Drama/Biografie
Taal: Engels
Director of Photography: John Schwartzman (Jurassic World, The Amazing Spider-Man)

Synopsis:
In dit controversiële, waargebeurde verhaal speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgertentje runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar dat hij uiteindelijk heel andere plannen heeft met het bedrijf vertelt hij er dan nog niet bij…


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron