:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2018
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2018
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-08-23 - Geplaatst door: Werner
Of het nou juni, juli of augustus is... Source 1 Media komt elke maand wel met een fantastisch aanbod aan releases. Zo hebben we ook voor de maand augustus weer een aantal onmisbare actie, thriller en kindertitels. Benieuwd naar ons nieuwe aanbod aan titels voor de maand augustus? Lees dan snel verder!

BATTALION

We trappen af met de spannende Sci-Fi/ Thriller Battalion. In deze titel zien we hoe een leger van machines uit een ander universum Los Angeles aanvalt en zo zorgt voor een grote wereldoorlog. John Blake (gespeeld door Jesse Richardson, o.a. bekend van The Pitch en White Lines) gaat samen met een groepje Amerikaanse mariniers het gevecht tegen de machines aan. Nadat zij aankomen in Taiwan raken ze echter betrokken bij een gevaarlijke strijd... Deze spannende Sci-Fi/ Thriller is vanaf 2 augustus verkrijgbaar!

Speelduur: 94 minuten


MEGALODON

Liever in de stemming voor een goede actiefilm? Dan is Megalodon er één die je gezien móet hebben! In deze film komt een militair vaartuig tijdens hun zoektocht naar een onderzeeër oog in oog te staan met een gigantische haai. De bemanningsleden worden gedwongen om zichzelf te verdedigen tegen het monsterlijke beest met enkel datgene wat zij aan boord hebben. Gaat dat hen lukken...? Megalodon ligt in het verlengde van de film The Meg met Jason Statham in de hoofdrol die deze zomer in de bioscopen verschijnt. Met acteur Michael Madsen (bekend van Reservoir Dogs en Kill Bill). Verkrijgbaar vanaf 16 augustus!

Speelduur: 90 minuten


KIDNAPPERS

Naast de bovengenoemde actiefilms staan er deze maand ook twee kindertitels op de planning. We trappen af met Kidnappers die op het Cinekid Festival 2017 heeft gedraaid. Deze titel is een leuke en spannende film voor het hele gezin. In Kidnappers zien we hoe Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram uit huis worden gezet en daarom bij hun oom Georg intrekken nadat hun moeder in het ziekenhuis is opgenomen. Georg wil een rijk jongetje kidnappen om zo aan geld te komen en vraagt de kinderen om hulp. Die willen eerst niet, maar als hun vader geen werk kan vinden stemmen ze toch in. Georgs plan lijkt te werken, maar plannen zijn er eigenlijk alleen maar om in het water te vallen. Toch..? Kidnappers is een Deense productie en Deense kinderfilms staan erom bekend dat zij van kwalitatief hoog niveau zijn. Deze film is tevens Nederlands gesproken en vanaf 9 augustus verkrijgbaar!

Speelduur: 81 minuten


DE IJSLANDBENDE

Daarnaast staat de spannende kidstitel De IJslandbende op de planning voor augustus. In deze film zien we hoe de jonge puber Sem ter nagedachtenis aan zijn overleden vader een expeditie opzet naar IJsland. Met zijn beste vriend Mohammed richt hij hiervoor De IJslandbende op. Al snel merkt Sem dat de IJslandbende meer voor hem betekent dan de rest. Als de expeditievoorbereidingen voor de anderen vooral een spel blijken te zijn, neemt Sem een gevaarlijk besluit... Ook deze film is Nederlands gesproken en vanaf 9 augustus beschikbaar! De IJslandbende heeft een succesvolle bioscooprelease gehad.

Speelduur: 73 minuten


TERRIFIER

Uit dit aanbod aan fantastische films kan een goede horrortitel natuurlijk niet ontbreken! Vandaar dat vanaf 16 augustus de spannende horrortitel Terrifier beschikbaar is. Terrifier vertelt het verhaal van twee vriendinnen, Tara en Dawn, die met Halloween samen op pad gaan. Op de radio horen ze waarschuwingen over een moordende clown, maar daar trekken ze zich niet veel van aan. Als Dawn naar de wc moet, gaat ze een streng beveiligd gebouw binnen. Het ziet er sinister uit, maar is nog niets vergeleken met de daadwerkelijke gruwel die haar daar te wachten staat... In deze extreem bloederige hommage aan de jaren 80 is Clown Art een nieuw icoon!

Speelduur: 82 minuten 
Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray


TT 2018 OFFICIAL REVIEW

But wait.. there's more... Ook zo'n fan van Isle Of Man TT en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Goed nieuws, want vanaf 23 augustus is de TT 2018 Official Review beschikbaar op zowel DVD als Blu-Ray! Deze spectaculaire race week is benoemd tot een van de beste aller tijden. Deze officiële review bevat alle hoogtepunten van Isle Of Man TT 2018!