:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2018
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2018
Bron: Lumière - Datum: 2018-11-06 - Geplaatst door: Werner
THE BRIDGE BOX - DE COMPLETE COLLECTIE

Alle seizoenen van de iconische Scandinavische topkrimi The Bridge eindelijk verenigd in deze finale verzamelbox!

**** "Detective Saga Norén is een van de origineelste personages ooit in een politiedrama opgevoerd." – AD
**** "In de wereld van Hans Rosenfeldt kan niemand gerust zijn op een goede afloop" – Het Parool
"'The Bridge' verovert de wereld" - De Standaard
"Zweeds-Deense topserie. Spannend tot het einde." – De Volkskrant
"Een van de spannendste series die u ooit gezien heeft." - De Morgen

The Bridge is een bloedstollende serie over twee landen gescheiden door een brug, maar verbonden door criminaliteit. De stugge Zweedse Saga Norén en haar naaste Deense collega's Martin Rohde en Henrik Sabroe zijn door de seizoenen heen tot elkaar veroordeeld in hun strijd tegen moord, terreurdaden en milieuproblematiek. De gebeurtenissen volgen elkaar in sneltempo op en raken al snel onlosmakelijk vervlochten met hun persoonlijke levens.

16 november uit op dvd


SPRINGVLOED 2
Het tweede seizoen van Springvloed is de verfilming van de bestseller De Derde Stem van Cilla en Rolf Börjlind.

Een moord in Stockholm op een douanebeambte, geënsceneerd als zelfmoord, houdt verband met een brutale moord op een blinde vrouw in Marseille. De moorden raakt zowel Olivia als Abbas persoonlijk. Mette Olsäter krijgt de zaak toegewezen en vraagt Tom Stilton om hulp.

Vanaf 20 november uit op dvd.


CONSPIRACY OF SILENCE
Halina Reijn in een politieke thriller die de rol van Zweden in de troebele wereld van de internationale wapenhandel blootlegt.

Robert Kastell, een getormenteerde wapenhandelaar, keert terug naar Zweden en zint op wraak. Dertig jaar lang leefde hij ondergedoken nadat hij wist te ontsnappen aan de corrupte Zweedse wapenhandel. Na een persoonlijke tragedie, waarvoor hij zijn voormalige partners verantwoordelijk houdt, verlaat hij zijn schuilplaats en gaat hij op zoek naar Anders Speths, de man die hem contracteerde en vervolgens probeerde te vermoorden. Maar wat Robert niet wist toen hij Zweden ontvluchtte, is dat hij een ongeboren dochter achterliet die door Speths is opgevoed als zijn eigen kind. Zijn onverwachte vaderinstinct en behoefte om zijn dochter te beschermen, temperen Roberts wraakgevoelens. Samen met journaliste Åsa, die persoonlijke redenen heeft om hem te helpen, kiest Robert voor een andere aanpak in de strijd tegen Speths en de illegale wapenhandel.

Met Jens Hultén (Mission Impossible: Rogue Nation), Henrik Mestad (Occupied, Lilyhammer) en Halina Reijn (Zwartboek, Valkyrie).

30 oktober uit op dvd
Recent nieuws van dezelfde bron