:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #2
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #2
Bron: DVD Info - Datum: 2019-01-23 - Geplaatst door: Dieter
CINEWEETJES #2

Ghostbusters krijgt eindelijk de reboot die het verdient. In 2020 mag je een nieuwe versie verwachten en die komt van regisseur Jason Reitman, zoon van Ivan die in 1984 de originele, en ook de sequel uit 1989, maakte. Wij hopen alvast dat het beter wordt dan de vrouwelijke versie van Paul Feig met Melissa McCarthy en Kristen Wiig.



Benieuwd of we Bill Murray in die nieuwe Ghostbusters gaan zien. Wat wel zeker is, is dat Bill weer opnieuw gaat samenwerken met Sofia Coppola met wie hij Lost In Translation maakte. De film zal On The Rocks heten en  de geschiedenis ingaan als de eerste originele film voor Apple’s streamingdienst.



Fans van Will Ferrell zullen er niet kunnen mee lachen, hoewel je dat naar verluidt sowieso niet kan met Holmes & Watson. De door de komiek geproduceerde film wordt door zowat iedereen beschouwd als de slechtste film van de laatste jaren en de kritieken zijn zo vernietigend dat men bij Sony beslist heeft om het vehikel waarin ook John C. Reilly en Ralph Fiennes spelen bij ons niet te zullen tonen.



Waarom niet nog maar eens een remake? Robert Zemeckis zal binnenkort aan de opnames beginnen van The Witches die in 1990 al eens verfilmd werd door Nicolas Roeg. Nu al staat vast dat de rol van Miss Ernst die in Roegs versie gespeeld werd door Anjelica Huston nu vertolkt zal worden door Anne Hathaway. Naar verluidt zal de versie van Zemeckis dichter aanleunen bij het boek van Roald Dahl dat in 1973 verscheen.



Noteer alvast het weekend van 8 tot 10 maart in uw agenda, want dan worden Gent (KASK)en Kortrijk (Buda) de plekken waar je recent gerestaureerde filmklassiekers kan (her)ontdekken. Classics Restored Festival presenteert een internationaal programma met een 10-tal unieke screenings van de beste recente digitale restauraties, telkens deskundig ingeleid door een expert. Het volledige programma en alle praktische info volgen snel! De openingsfilm is Detour uit 1945, één van de meest invloedrijke films uit het film noir-genre.



Alles waar geld mee te verdienen valt, keert terug. Wie Keanu Reeves nog eens als John Wick wil zien, kan binnenkort naar John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Naast Reeves zijn ook Halle Berry, Anjelica Huston, Marc Dacascos en Asia Kate Dillon van de partij.



Vorige week konden we je vertellen dat je, mits wat poen, op 6 en 7 april tijdens FACTS in Gent zowel Dolph Lundgren en Mads Mikkelsen kan ontmoeten. Daar is nu een derde naam bijgekomen: tienerster Gaten Matarazzo van Stranger Things. Ook in Brussel kun je sterren spotten, en dat op 2 en 3 maart tijdens Comic Con Brussels. Daar hebben ze naast Bonnie Wright (Ginny Weasley uit Harry Potter) nu ook Michael Madsen en Robin Lord Taylor te pakken, iemand die je beter kent als de pinguïn uit Gotham.



Volgens The Hollywood Reporter krijgen we in mei Tolkien te zien, de langverwachte biografie van de auteur van Lord Of The Rings. De schrijver wordt vertolkt door Nicholas Hoult en de film spitst zich vooral toe op zijn jonge leven, vooral dan de periode van zijn grote liefde Edith Bratt die vertolkt wordt door Lily Collins.



Sinds hij een Oscar won met Manchester By The Sea is het wat rustiger geworden rond Casey Affleck, maar dat heeft alles te maken met zijn regiedebuut Light Of My Life. Deze is nu klaar en zal in première worden vertoond op het Filmfestival van Berlijn.



Opmerkelijk nieuws uit het Sopranos-kamp, want men is bezig aan de opnames van The Many Saints Of Newark en dat is een langspeelfilm die dienst doet als prequel. Vooral de hoofdrol valt op, want de jongere James Gandolfini zal vertolkt worden door zijn zoon Michael.
 



Recent nieuws van dezelfde bron