:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2019
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-05-28 - Geplaatst door: Werner
JUNI RELEASES SOURCE1MEDIA

Er staan weer vier mooie titels klaar. Zoals de sci-fi At First Light waarin de regisseur de details, karakters en mensen in herkenbare settings op een interessante manier weer weet te geven. Meer zin in actie? Dan is Hollow Point wat voor jou! In deze spannende actiefilm doet een man alles om de dood van zijn vrouw en dochter te wreken. Actie vind je ook genoeg in de oorlogfilm Call Sign Banderas. Deze film wordt beschreven als één van de beste Oekraïense films ooit gemaakt. Het script van deze film is gebaseerd op de verhalen van nationale politie officier Sergie Bashkov en de verhalen van de ATU-strijders. Tenslotte verschijnt in juni de Vlaams-Nederlandse film Wij op dvd. Wij is een verfilming van de gelijknamige, controversiële roman Wij van Elvis Peeters en verscheen vorige zomer in de Nederlandse bioscopen. Het is een fascinerende film waarin een verontrustend en gitzwart portret wordt geschetst van een jonge generatie. Deze film heeft op verschillende filmfestivals gedraaid en viel daar ook in de prijzen. Zo won de film een Gouden Kalf voor Beste Montage tijdens het Nederlands Film Festival in 2018.

AT FIRST LIGHT

Sean en Alex zijn op de vlucht nadat Alex in contact is gekomen met mysterieuze lichten die over de stad dwalen. Ze houdt er bijgevolg bovennatuurlijke krachten aan over. Zowel hun familie, de politie als de overheid zitten achter hen aan. Wanneer Alex' krachten toenemen en hiermee ook groter gevaar woedt, moet Sean beslissen of hij bij Alex blijft om mee de waarheid te achterhalen. Zijn keuze kan al dan niet zijn dood betekenen.

Genre: Sci-fi
Speelduur: 90 minuten
Verkrijgbaar vanaf 6 juni 2019

HOLLOW POINT

De charismatische Hank Cormac is een advocaat en burgerwacht die een team van misdaadbestrijders leidt. Het team voert tegen de criminelen die hun stad teisteren een privé-oorlog. Wanneer de vrouw en dochter van dokter Nolan Cooray worden gedood bij een vuurgevecht blijkt het juridische systeem te falen. Nolan sluit zich aan bij Hank en zijn crew om wraak te nemen.

Genre: Actiethriller
Speelduur: 90 minuten
Verkrijgbaar vanaf 13 juni 2019

WIJ

Tijdens een lome zomer in een dorpje in de Nederlands-Belgische grensstreek, zoekt een groep van acht rebelse tieners naar vertier, seks en spanning. Hun avontuur begint idyllisch en ongericht. Ze stoken vuurtjes bij hun afgelegen honk, halen kattenkwaad uit en vozen met elkaar. Die kicks blijken niet genoeg. Hun oorspronkelijk lichtvoetige seksspelletjes veranderen allengs in professioneel verkochte pornofilmpjes, prostitutie en chantage. Hun speelse bestaan krijgt een duistere ondertoon en komt tot een halt wanneer er iets gruwelijk misgaat.

Genre: Drama
Speelduur: 100 minuten
Verkrijgbaar vanaf 20 juni 2019

CALL SIGN BANDERAS

In het najaar van 2014 in de ATO-zone ten oosten van Oekraïne probeert een groep contraspionagediensten geleid door ervaren kapitein Anton Saenko “roepnaam Banderas” sabotage te voorkomen en de Russische afgezant “Khodok” “Walker” te neutraliseren. De taak wordt gecompliceerd door het feit dat de evenementen plaatsvinden in het thuisdorp Banderas, dat hij lang geleden heeft verlaten. Buurtbewoners zien hem als een verrader en het Oekraïense leger - als een vijandige troepenmacht.

Genre: Oorlog
Speelduur: 113 minuten
Verkrijgbaar vanaf 27 juni 2019Recent nieuws van dezelfde bron