:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2019
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-06-28 - Geplaatst door: Werner
Deze maand hebben we een bijzondere Rail Away-release. Rail Away is al jaren een groot succes met een trouwe fanbase. Speciaal voor en door deze Rail Away-liefhebber is door middel van een unieke social media actie een box met de 12 favoriete afleveringen tot stand gekomen. Voor het eerst wordt er ook een blu-ray van Rail Away uitgebracht. De Favorieten Van Rail Away is de ultieme verzamelbox voor liefhebbers van treinen en mooie natuurlocaties. Ook is er de komende maand wat om naar uit te kijken voor de Western-fan, namelijk A Fistful Of Lead. Daarnaast verschijnen in juli twee horrorfilms, waaronder Nereus. De regisseur van deze film, Georges Padey, won voor Nereus de award voor beste debuut tijdens het Los Angeles Independent Film Festival. Ook de tweede horrorfilm Scars Of Xavier viel in de prijzen. Deze film won de prijs voor Beste Film tijdens het Nightmares Film Festival. Je kunt deze film het best omschrijven als bruut, bloederig en schokkend.

DE FAVORIETEN VAN RAIL AWAY

Een ontdekkingstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld. Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoorbouw en de treinen, de landschappen en culturen. Deze box bevat de twaalf meest gewaardeerde trajecten, in deze volgorde op Facebook gekozen door de kijker.

DVD 1
1. Canada: Sault St. Marie - Agawa Canyon - Hawk Junction
2. Zwitserland: Furka - Zermatt - Matterhorn
3. Bernina Express 2: Pontresina - Tirano
4. Zwitserland: Grindelwald - Kleine Scheidegg - Jungfraujoch
5. Bernina Express 1: Chur - Bever
6. Noorwegen: Mosjøen - Bodø

DVD 2
7. Duitsland: Prien - Freilassing - Berchtesgaden
8. Nederland: vierseizoenen special
9. Groot-Brittannië: Citytrips Isle of Man
10. Groot-Brittanië: Caernarfon - Porthmadog - Blaenau Ffestiniog
11. Nederland: Amsterdam - Haarlem - Rotterdam
12. Duitsland: Lutherstadt eisleben - Erfurt - Eisenach

Genre: Documentaire
Speelduur: 300 minuten
Verkrijgbaar vanaf 18 juli 2019 op dvd en Blu-ray


A FISTFUL OF LEAD

Vier van de meest beruchte boeven in het Westen voeren een gedurfde bankoverval uit in de goudkoortsstad Bath Water. Terwijl de vier de achtervolging inzetten, loopt het verkeerd af. De bandieten beseffen dat ze zijn misleid, maar door wie?

Genre: Western / Actie
Speelduur: 86 minuten
Verkrijgbaar vanaf 18 juli 2019 op dvd

NEREUS

Tijdens een bezoek aan vrienden krijgt Sara vreemde visioenen en wordt zij aangevallen door een vreemd schepsel in het zwembad. Al snel komt zij tot de ontdekking dat iedereen die in contact komt met het water in gevaar is. Sara moet de strijd aangaan met het mysterieuze kwaadaardige schepsel om iedereen om haar heen te beschermen.

Genre: Horror
Speelduur: 93 minuten
Verkrijgbaar vanaf 25 juli 2019 op dvd

SCARS OF XAVIER

Overdag werkt Xavier in een wasstraat, maar ’s nachts is hij een wrede en vicieuze seriemoordenaar die zich vooral richt op jonge vrouwen... Tot hij op een dag Karolina ontmoet en plotseling alles verandert. De emoties die hij voor haar voelt zetten zijn moordlustige verlangens in een overdrive en zijn drang om te moorden wordt alleen maar sterker.

Genre: Horror
Speelduur: 90 minuten
Verkrijgbaar vanaf 25 juli 2019 op dvd


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron