:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2020
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-12-31 - Geplaatst door: Werner
NIGHT HUNTER

In de bioscoopfilm Night Hunter volg je een ervaren luitenant, Marshall genaamd, die onderzoek doet naar een reeks ontvoeringen en moorden op vrouwen. Vervolgens weet men een verwarde man te arresteren, die verband houdt met de gruweldaden. De ernst van zijn misdaden gaan echter veel verder dan wat ze verwacht hadden. 

Beschikbaar op zowel dvd als Blu-ray
Releasedatum dvd en Blu-ray: 2 januari 2020

MONOS

Monos is een film die het goed heeft gedaan in de bioscoop en veel lovende recensies krijgt. De ontzagwekkende derde speelfilm van Alejandro Landes, is een adembenemende survival saga die zich afspeelt op een afgelegen berg in Latijns-Amerika. De film volgt een jonge groep soldaten en rebellen – met namen als Rambo, Smurf, Bigfoot, Wolf en Boom-Boom – die een Amerikaanse gijzelaar, Doctora (Julianne Nicholson) bewaken. De tienercommando’s voeren overdag militaire trainingsoefeningen uit en dompelen zich ‘s nachts onder in jeugdig hedonisme. Een onconventioneel gezin dat is samengebracht onder een schimmige kracht die alleen bekend staat als De Organisatie.
Nadat een hinderlaag het squadron de jungle in drijft, beginnen zowel de missie als de fragiele banden binnen de groep uiteen te vallen. Waar eerst orde was ontstaat chaos en binnen de groep beginnen de sterksten op de zwakkeren te jagen in deze levendige koortsdroom.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 januari 2020

DARK ENCOUNTER

Een Amerikaans dorpje in de 80’s. Een jaar na de onopgeloste verdwijning van een 8-jarig meisje wordt haar rouwende familie het doelwit van mysterieuze lichtverschijnselen, die van buitenaardse origine lijken. Maar hebben de vreemde bezoekers het meisje ontvoerd? Of zijn ze boodschappers van een andere, bloedstollende waarheid?

Releasedatum dvd: 9 januari 2020

CLOWN

Een groep tieners gaat een dagje naar de kermis. Maar dit verloopt niet zoals zij gehoopt hadden. In het funhouse moeten zij vechten voor hun leven wanneer zij achterna worden gezeten door een killer clown. En deze stopt niet totdat ze allemaal dood zijn. Lukt het hen om hier levend uit te komen?

Releasedatum dvd: 16 januari 2020