:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELESES FEBRUARI 2020
PERSBERICHT: RELESES FEBRUARI 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-01-20 - Geplaatst door: Werner
RELEASES FEBRUARI 2020

Nog voor de Brexit gaan we nog snel even richting Groot-Brittannië, voor een hereniging met onze geliefde familie Crawley in Downton Abbey. Daar bereiden ze zich voor op hét moment van hun leven: de komst van de Britse Royal Family. Kleine avonturiers kunnen deze maand genieten van Everest: De Jonge Yeti, waarin een kleine yeti op zoek gaat naar zijn familie. Pittig detail: die zou zich bevinden op het hoogste plekje van de aardbol. Samen met een nieuwe groep vrienden begint Everest aan een spannende tocht vol gevaren... Ook Ang Lee's spectaculaire actiefilm Gemini Man, met Will Smith in de hoofdrol, is in februari gezellig in de huiskamer te bekijken. Tot slot keren we met Jay & Silent Bob terug naar Hollywood in Jay And Silent Bob Reboot. Zij willen een reboot van hun film verhinderen, in een film die zélf een remake van Jay and Silent Bob Strike Back is. Meta!

Deze titels verschijnen in de loop van februari bij Universal & Paramount.


DOWNTON ABBEY - DE FILM

Het wereldwijde fenomeen Downton Abbey gaat verder als speelfilm. De geliefde familie Crawley en hun onbevreesde personeel bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven: de komst van de Britse Royal Family. Dit koninklijke evenement ontketent schandalen, romances en intriges waardoor het aanzien van Downton aan een zijden draadje hangt. Het script is wederom in handen van Julian Fellowes, die de kijker samen met de gehele originele cast mee terug neemt naar de Roaring Twenties.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 5 februari 2020

ABOMINABLE (EVEREST: DE JONGE YETI) - 19 FEBRUARI

Als de ondeugende vrienden Yi (Chloe Bennet), Jin en Peng een jonge Yeti ontdekken op hun dak besluiten ze hem Everest te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Releasedatum dvd, Blu-ray en 4K: 19 februari 2020

GEMINI MAN

Will Smith vertolkt de hoofdrol in deze spetterende actiethriller van regisseur en Oscar®winnaar Ang Lee. De gepensioneerde sluipschutter Henry Brogan (Smith) moet op de vlucht slaan voor een jonge topagent die zijn doelwit koste wat kost wil uitschakelen. Tijdens een meeslepende race rond de wereld probeert Henry zijn schaduw telkens een stap voor te blijven. Maar hoe ver zal hij gaan als hij eindelijk oog in oog staat met de mysterieuze moordenaar?Met zijn epische gevechtscènes en grensverleggende speciale effecten, luidt Gemini Man de toekomst van de actiefilm in.

Releasedatum dvd, Blu-ray en 4K: 19 februari 2020

JAY & SILENT BOB REBOOT

Wanneer Jay & Silent Bob ontdekken dat er een reboot aankomt van Bluntman & Chronic - een film gebaseerd op een comic die op zijn beurt op hen is gebaseerd - en ze tot overmaat van ramp niet langer hun eigen namen kunnen gebruiken door een verbod van de productiemaatschappij, trekken ze naar ChronicCon in Hollywood om daar een stokje voor te steken. Onderweg lopen ze Jays vroegere vriendinnetje Justice (Shannon Elizabeth) tegen het lijf en ontdekt Jay dat hij buiten zijn weten om een dochter heeft. Gewapend met een mes, dwingt dochterlief Jay & Silent Bob haar en drie vrienden mee te nemen naar Hollywood, zodat ze als figuranten in de nieuwe film kunnen meespelen. De film is een reboot van Jay And Silent Bob Strike Back, waarin ze achterhalen dat er een film wordt gemaakt naar een comic die op hen gebaseerd is en naar Hollywood trekken om dat te verhinderen. Een film die remakes, reboots en sequels op de korrel neemt, en tegelijkertijd een remake, een reboot en een sequel is! De reboot bulkt van de cameo’s, met niet alleen talloze oude personages uit het View Askewniverse, maar ook heel wat nieuwe, weliswaar erg vertrouwde, gezichten.

Releasedatum dvd & Blu-ray combo pack: 19 februari 2020


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron